Transferden 3 gün sonra başlayan kasık ağrsı

bidiqperge

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
1.433
72
363
43
Hanımlar 10 ekimde transferim oldu. 5. gün embriyosuydu. Şimdiye kadar hiç birşeyim yoktu. Ama bugün transferin 4. günü kasığımda ağrı başladı sanki adet olacakmışım gibi. baya bi ağrıyo ama sürekli kesilmeyen bi ağrı değil. Zaman zaman geliyor. Normal mi bu sizce?

Bugün transferin 5. günü ve kasık ağrısı arttı. Sanırım adet ağrısı bu Tecrübeli arkadaşlar ne dersiniz? bu kadar erkne başlar mı belirti ağrısı?

Bende 8haftalik hamileyim benim de senin tarifledigin gibi agrilarim olmustu cok korkmustum ama tutundu.sende korkma insallah bebegin seninledir.ayrica ben o kadar merak ediyordum ki 7.gunden itibaren hep beta baktirdim hemde hergun...

canım inşallah güzel haberler alırsın..
banada 5. embriyosu transfer edildi.bnm kasık ağrılarım 3. gün başlası transferin ertesi günüde akıntım başladı hala sancı ve akıntı var. bazen sancılar nefesimi kesiyor.çok şükür bugun hamile olduugumu öğrendim.darısı başınaa canım rahat ol bende adet olacağım diye bekliyordum

Ayy işte aynı bana olanlar olmuş. Senin sonucunda başıma gelir işallah....:)

Arkadaşlar herkese merhaba,benim de transferim yapıldı ve cuma günü doktorum test istedi.Ancak kasıklarımda ara ara regli sancısına benzer ağrılarım var.özellikle hareket edince.normal bir durum mu acaba?

Arkadaşlar herkese merhaba,benim de transferim yapıldı ve cuma günü doktorum test istedi.Ancak kasıklarımda ara ara regli sancısına benzer ağrılarım var.özellikle hareket edince.normal bir durum mu acaba?
iişte ayn ağrı bende de var. Bide yorgunum çok. midem de yanıyor umutlanmak istemiyorum Ama içim pırpır ediyor

Bugün transferimin 6. günü bitiyo inşallah 3 gün sonra dicem ki kasık ağrısı pozitif belirtidir hadi gözünüz aydın:)
AMa tabi önce benim bunu bi onaylatmam lazım

e bu güzel haber gebelik habercisi canım inşallah sonunda pozitifi göreceksin

Bugün transferimin 6. günü bitiyo inşallah 3 gün sonra dicem ki kasık ağrısı pozitif belirtidir hadi gözünüz aydın:)
AMa tabi önce benim bunu bi onaylatmam lazım

Bugün hastaneye iğneye gittiğimde sordum.normalmiş.tutunmaya çalışırken oluşan bir ağrıymış.bende ilk başlarda çok pozitif ve moralliydim.sonuc gününe yaklaştıkça modum acayip düştü.negatif çıkacak diye korkuyorum açıkçası.bende cuma gideceğim teste.bakalım hayırlısı inşallah

Bende çok moralliydim ama test günü yaklaştıkça korku ve ümitsizlik başladı. Pazar günü test günüm ama ben yarın bi idrar yapim diyorum.

Son düzenleme:
Bende 8haftalik hamileyim benim de senin tarifledigin gibi agrilarim olmustu cok korkmustum ama tutundu.sende korkma insallah bebegin seninledir.ayrica ben o kadar merak ediyordum ki 7.gunden itibaren hep beta baktirdim hemde hergun...

Merhaba ,öncelikle tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin sağlık ve sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin.ben betaya bu cuma baktıracağım transferden 12 gün sonar dedi doktorumç geri sayım halindeyim kaldı 1 günüm.ne kadarlıkken siz pozitif sonucunu aldınız?

Bende çok moralliydim ama test günü yaklaştıkça korku ve ümitsizlik başladı. Pazar günü test günüm ama ben yarın bi idrar yapim diyorum.

Aslında moralimizi yüksek tutmamız gerek tabii.kan daha garanti sonuç ama idrar da bazen çıkmayabiliyormuş.sizin de az kalmış teste.bende bugün teste bir niyetlendim ama sonar vazgeçtim. bu kadar bekledim. sabredeceğim artık.inşallah sonuçlar güzel olsun.

Benim kasık ağrım bugün tamamen kesildi. 6. gündeyim bugün. Şiimdide kesildi diye taktım kafaya.

:))) ben o kadar aceleci davrandim ki ozellikle esimin burnundan getirdim:)) benim cift embiriyo transferi yapilmisti.ama tek tuttu.ben ilk idrarda 7.gunde baktim ama tek cizgiyi gorunce sinirle cope attim.ikinci cizgiyi bekleyememistim.sonra hemen hastaneye gittim beta baktirmaya ve sonuc 7.14 cikti.)) sonra ben hastaneye gidince kuzenim bakmis o gormus ikinci cizgiyi :))) ertesi gun yine baktirdim 15 cikti.ertesi gun 25 cikti en son 1500 lerde gordum rahatladim.sonra tabi bi keseyi gorsem telasi basladi rabbime sukurler olsun onuda gordum ve iki gun once de kalp atislarini gordum.allah isteyen dileyen herkese nasip etsin. Kimsenin Kucağı boş kalmasin...guzel haberlerini duyariz inşallah seninde..

Kızlar benimde bugün başladı kaşık agrim sol tarafın özellikle transferin 3. Günü bugün çok korkuyorum neden olabilirbu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…