Transferden kaç gün sonra kese ve kalp atışı duyulur acil yardım

Bu dönemde bebeğin sağlıklı geliştiğinin tek göstergesi kalp atışı
Sadece kese olması sağlıklı gebelik göstergesi olmuyor malesef ki
Yani umutla dua ıle beklemekten başka çaremiz yok
Kanama çok değilse korkma inşallah bebeğin hala seninle
Kese gozuktu ama kalp atisi duyulmadi.paxartesi gel dedi.
Ben 2 agustosta 5.gun embriyosu transeferi oldum. Yani bugun kalp atisinin duyulmamasi normal mi degil mi? Sen ne zanan transfer oldn, kacinci gun embriyosuydu??? Keseyi ne zamn gordun, kalp atisini duydun mu???
Cok korkuyorum :(

Ben 2 agustosta 5.gun embriyosu transeferi oldum. Yani bugun kalp atisinin duyulmamasi normal mi degil mi? Sen ne zanan transfer oldn, kacinci gun embriyosuydu??? Keseyi ne zamn gordun, kalp atisini duydun mu???
Cok korkuyorum :KK43:
Kalp atışı için daha erken Can'ım yaaaa..korkma. Kalp atışın ancak haftaya duyulur, şimdi duyulması için trilyonluk makinelerde bakılması gerekir onlarda Türkiye'de yok. Bu hafta kalp atışı olmaması normal. Senin yapman gereken tek şey bol bol dinlenmek. Kanaman tekrar ederse git bi Protestan daha vurdur, hatta haftaya da duyulmaya bilir senin transferine göre kalp atışın Bayram'ın ikinci üçüncü gününe denk geliyor

Cok korkuyorum :KK43:

5.gün dondurulmuş tek embiryo transferi
Transfer (3agustos)sonrası
16.gün betahcg 2200 civarındayken kese ve yolk sac göründü
Cumartesi günü kalp atışı için çağırdı doktorumuz (23.gün)
İnşallah duyarıZ
Duyulmayadabilir bana kalp atışı için tüp bebek merkezimden bayram sonrası git dediler
Biz biraz aceleci sabırsısız

5.gün dondurulmuş tek embiryo transferi
Transfer (3agustos)sonrası
16.gün betahcg 2200 civarındayken kese ve yolk sac göründü
Cumartesi günü kalp atışı için çağırdı doktorumuz (23.gün)
İnşallah duyarıZ
Duyulmayadabilir bana kalp atışı için tüp bebek merkezimden bayram sonrası git dediler
Biz biraz aceleci sabırsısız
Benim bugun kanamam oldu diye korkuyorum :KK43: 2 agustos transferim oldu, 5.gun embriyosu...
Bugun vajinal ultrasyondan bakti kese vardi ici bos bebek simdi gozukmez dedi doktor. Yolk sac ne oluyor???? Bana oyle bir sey demedi:KK43:

Benim bugun kanamam oldu diye korkuyorum :KK43: 2 agustos transferim oldu, 5.gun embriyosu...
Bugun vajinal ultrasyondan bakti kese vardi ici bos bebek simdi gozukmez dedi doktor. Yolk sac ne oluyor???? Bana oyle bir sey demedi:KK43:
Kesinin içinde nokta şeklinde bebeğe ait olan bir parça yani bebeğin oluşmaya başladığının belirtisi her doktor bunu söylemeyebiliyor

Cnm gebeligin devam etmismiydi

benim transferden sonra 12ci gün 62.8 çıktı 14cü gün 153.49 çıktı 18ci günde 912.85 çıktı ve doktor 10 aralık için gün verdi ama bende hala hamilelik belirtisi yok o yüzden hem korku hem heyecan hem tedirginlik gibi duygu karmaşıklığı var zaman geçmek bilmiyor ara sırada mide yanması oluyor transferden bu yana çok sık idrara çıkıyordum o pek kalmadı allah her isteyene nasip etsin için sırada banada nasip etsin

Back
X