- 25 Mayıs 2012
- 1.621
- 1.323
- 133
- 40
Doktordan geldik keselerimizi gördük çok şükür iki tanelerHa anladm... bugun mu gidiyorsun kese gormeye degil mi:) ayyy haber et unutma:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktordan geldik keselerimizi gördük çok şükür iki tanelerHa anladm... bugun mu gidiyorsun kese gormeye degil mi:) ayyy haber et unutma:)
canımm gözünaydınn inşallah kalp atımınıda duyarsın sorunsuz bir gebelik geçirip kucağına da alırsınDoktordan geldik keselerimizi gördük çok şükür iki tanelerallahım dileyen isteyen herkese nasip etsin kalp atışını cumartesi göreceğiz nasip olursa buarada hesaplamam doğruymuş
Canım 3. Gün embriyoları 13. Gün değerim 832,99 ducanımm gözünaydınn inşallah kalp atımınıda duyarsın sorunsuz bir gebelik geçirip kucağına da alırsındeğerlerindeki artış nasıldı birde transferden sonraki kaçıncı günün bugün ?bende yarın gidecem kese görmeye inşallah görebilirim allahım banada nasip etsin
Ayyy cok sevindim:) kiz o zaman benimki mi yanlis :/ sen iki embriyo mu transfer etmistin yoksa tek embriyo mu bolunmus??? Ben de pazartesi gidecektim acaba ben de mi cumartesiye alsam randevumu...benim 5.gun embriyosu ve 2 agustosta transfer edilmisti.Doktordan geldik keselerimizi gördük çok şükür iki tanelerallahım dileyen isteyen herkese nasip etsin kalp atışını cumartesi göreceğiz nasip olursa buarada hesaplamam doğruymuş
Canim senin transfer ayin kacinda yapildi? Bugun kalp atisini duymaya gidecegeine gore benden once yapilmis galiba... ben 2 agustos. Ya ben de normalde yarin doktor gunum ama pazartesiye erteledim ki dedim her sey net olsun :/ yanlis yaptim galiba... canim bize haber et unutmaaminn canımm sağlıkla kalp atımınıda duyalım inşallah.. canım ben memorialda yaptırdım doktorum kendi hastalarına normal gebelik takibini yapıyor sonrası için oyüzden ondan devam edecem inşallah allah nasip ederse..
günaydın canımm yok bugün daha kese görmeye gidecem kalp atımı için erken...benim 6 ağustos transferim doktor bugün çağırdı bakalım inşallah görülür kese..sende dayanabiliyorsan bekle bir problem olacağını sanmıyorum.. haber veririm dua edin bana olur muCanim senin transfer ayin kacinda yapildi? Bugun kalp atisini duymaya gidecegeine gore benden once yapilmis galiba... ben 2 agustos. Ya ben de normalde yarin doktor gunum ama pazartesiye erteledim ki dedim her sey net olsun :/ yanlis yaptim galiba... canim bize haber et unutma![]()
Sağol canım evet 2 embriyo koyulmuştuAyyy cok sevindim:) kiz o zaman benimki mi yanlis :/ sen iki embriyo mu transfer etmistin yoksa tek embriyo mu bolunmus??? Ben de pazartesi gidecektim acaba ben de mi cumartesiye alsam randevumu...benim 5.gun embriyosu ve 2 agustosta transfer edilmisti.
canım bende doktordan geldim şimdi bende de 2 tane kese göründüSağol canım evet 2 embriyo koyulmuştu
İnsan sabırsızlanıyor
Vajinal değil karından gördü keseleri bi tanesini gördü ben oh dedim sonra rahmin diğer ucunda diğerini gördü çok garip bir histi
Allahım bu yolda kimsenin elini boş koymasın beklemek çok zor
Hayırlı olsun canım ikiz istiyordum ben ama korkmuyor da değilimcanım bende doktordan geldim şimdi bende de 2 tane kese göründüçok şaşkınım aslında ikiz istemiyordum ama orda öyle 2 tane görünce çok garip oldum heyecanlandım allahım hayırlısını nasip etsin isteyen herkese de inşallah
Tabiki herkes duamda. Allah kimseyi evlatla sinamasingünaydın canımm yok bugün daha kese görmeye gidecem kalp atımı için erken...benim 6 ağustos transferim doktor bugün çağırdı bakalım inşallah görülür kese..sende dayanabiliyorsan bekle bir problem olacağını sanmıyorum.. haber veririm dua edin bana olur mu
Ikiz micanım bende doktordan geldim şimdi bende de 2 tane kese göründüçok şaşkınım aslında ikiz istemiyordum ama orda öyle 2 tane görünce çok garip oldum heyecanlandım allahım hayırlısını nasip etsin isteyen herkese de inşallah
Belki de bir tane tutmustur. Kafaya takma degerleri... ins kucagina sag salim alirsin bebisini ya bebislerini... aminnnkızlar 10. gün 41. 93 iyi bir değer mi 2 embriyo bugünde tahlil günüm işten sonra gidip tahlil vereceğim.çoğu iki embriyo transferi olanların 10. gün benimkinden baya yüksek.
şimdilik öyle görünüyor kalp atımından sonra netleşir dedi bakalım..evet iki tane 5.gün embriyosu transfer edildi çok kararsızdım doktorda 2 dedi sonra ikiz olmasını istemiyorsan istersen 1 tane transfer edelim dedi ya tutmazsa diye 2 tane istedim nasip kısmet canım..hayırlısı tutsun da 1 tane olsun yeter ki canımIkiz misen de mi iki embriyo transfer ettin??? Ay ben de mi iki isteseydim ya:)))
Ins ikizleri kucagina aldigin gunu de gorursun:) aminnnn...
bende öyle düşündüm. benmde 5.gün 2 adet.başkalarının daha erken yaptıklarında bile 80 i 90 ı buluyor.Belki de bir tane tutmustur. Kafaya takma degerleri... ins kucagina sag salim alirsin bebisini ya bebislerini... aminnn![]()
2. test test günü yapılan mı?1.testim 130
2. Test 280
12 gün sonra hem.kese kalp.atimini duydum çok sukur.
Ilk testten sonra 2 hafta sonra ya denk geliyor
Bu dönemde bebeğin sağlıklı geliştiğinin tek göstergesi kalp atışıBugun ilk olarak kirmizi sonra da kahve lekem geldiodum koptu acile gittim kese duruyor dedi.bir dusuk innesi yaptilar. Pazartesi gunu kalp atisi icin gel dedi doktor. Kesenin gozukmesi bebegin yasadigi anlama geliyor mu???? Sorun olsaydi kese gozukmeyecek miydi??? Lutfen bilgisi olan yardim etsin
![]()