Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elhamdülillah 157 geldi betaGüzel haberi bize de yazın mutlaka![]()
maşallah rabbim bağışlasın inşallah sağ salim kucağına alırsınElhamdülillah 157![]()
ayy çok sevindim gözünüz aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinElhamdülillah 157 geldi beta![]()
Amin Allah razı olsun Allah ım tüm bekleyenlere nasip etsin bakalım sonunda kavuşacak mıyım yavruma bilmiyorum ama artık bende bu süreci yaşayan biri olarak herkesin duacısıyım öyle zor bir imtihanmış ki kelimelerle anlatılması zormaşallah rabbim bağışlasın inşallah sağ salim kucağına alırsın
Tamda sonucu yazmak için açmıştımçok şükür 157 geldi beta
![]()
Amin Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok çok teşekkür ederimayy çok sevindim gözünüz aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
Oyy maşallahhhh çok sevindim Allah uzun sağlıklı ömürler versinTamda sonucu yazmak için açmıştımçok şükür 157 geldi beta
![]()
Allah razı olsun güzel dualarınız içinOyy maşallahhhh çok sevindim Allah uzun sağlıklı ömürler versin![]()
belirtileriniz nelerdi bizide yönlendirinnnn
Ayy benimde şuan reglime 1 hafta var ve aynı bahsettiğiniz ağrıları hissediyorum canım çok sıkılmıştı erken regli olucam diye şimdi rahatladım bu yazdığınız ileAllah razı olsun güzel dualarınız içinbenim transferden sonra ilk 4 gün falan hiçbir şey yoktu 5. Gün kasık değil ama rahim kısmıma adet olacakmış gibi sancılar geldi gecesinde bildiğiniz batmalar oldu sonra bu batma ve sancılar hep devam etti ayaklarım buz gibi zor ısınıyordu hala öyle belimde hafif ağrılar oldu ama benim farklı hissettiğim şey şuydu benim adet ağrım normalde adetim başlar bir iki damla kan gelir sonra başlardı bu sefer adete 4 gün kala başlaması beni şüphelendirmişti
Ay şuan o kadar sevindim kiiiiAyy benimde şuan reglime 1 hafta var ve aynı bahsettiğiniz ağrıları hissediyorum canım çok sıkılmıştı erken regli olucam diye şimdi rahatladım bu yazdığınız ile
Çokk tatlisınız Allah çocuğunuzu size bağışlasın sağlıklı şekilde kucağınıza alın insallahhhAy şuan o kadar sevindim kiiiiherkesin hamile kalmasını istiyorum ya
o zaman olabilir çünkü yerleşme işaretiymiş bunlar ben korkmamıştım hep okumuştum bir çok kişinin bu şekilde oluyormuş ( tabi ki ağlayarak uyudğum çok gecem oldu o ayrı)
Ama elhamdülillah sonu güzel olsun
Allah razı olsun amin inşallah sizde hamilesinizdir Rabbim sizin evladınızı da size bağışlasın artık burdaki tüm insanlar benim kardeşim gibi bizi bizden başka kimse anlayamazÇokk tatlisınız Allah çocuğunuzu size bağışlasın sağlıklı şekilde kucağınıza alın insallahhh
Gerçekten òyle allah bu zorluğu düşmana bile vermesin herkese lazımAllah razı olsun amin inşallah sizde hamilesinizdir Rabbim sizin evladınızı da size bağışlasın artık burdaki tüm insanlar benim kardeşim gibi bizi bizden başka kimse anlayamaz![]()
Bende hep bu cümleyi kullanırım cidden çeken bilirGerçekten òyle allah bu zorluğu düşmana bile vermesin herkese lazım
Benmde adetime 6 gün var ama 3 gündür hafif adet ağrısı çekiyodm sabahları geçiyodu snra inşallah tutunma belirtisidir 3. Gün embriyosu benmki test günüm 18 şubatAllah razı olsun güzel dualarınız içinbenim transferden sonra ilk 4 gün falan hiçbir şey yoktu 5. Gün kasık değil ama rahim kısmıma adet olacakmış gibi sancılar geldi gecesinde bildiğiniz batmalar oldu sonra bu batma ve sancılar hep devam etti ayaklarım buz gibi zor ısınıyordu hala öyle belimde hafif ağrılar oldu ama benim farklı hissettiğim şey şuydu benim adet ağrım normalde adetim başlar bir iki damla kan gelir sonra başlardı bu sefer adete 4 gün kala başlaması beni şüphelendirmişti
Etmez miyim öyle yüreğim sızlıyor ki herkese benimde tabi daha kesin değil insan kucağına alıncaya kadar hep bir endişe hissediyor belirtileriniz aynı benim ki gibi inşallah vardır dualarımdasınız