Transferden sonra ananas yemek hakkında bilgisi olan varmı??Korkuyorum:(:(

prensestubis

Gülücüğüm kocişim
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
211
0
96
43
İstanbul
Kızlar bende transferimin onuncu günündeyim. Ama bi topicde ananas tutunmayı engelliyor,kanı sulandırıyor falan yazıyor. Ben ilk günden beri ananas yiyorum. Çok yemedim ama genede yazıyı okuyunca çok korktum. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa yazabilirmi acaba??Çok korkuyorum ben :26::26::26:

cnm zararı yok tabi ama bırak artık yemeyi..
bende çok araştırmıştım tranferden sonra 4 5 gün yeyin sonra bırakın yazıyodu bende bıraktım...
artık sende yeme ama bugüne kadar yedim diyede üzülme zararı yoktur...
:49:

Kızlar bende transferimin onuncu günündeyim. Ama bi topicde ananas tutunmayı engelliyor,kanı sulandırıyor falan yazıyor. Ben ilk günden beri ananas yiyorum. Çok yemedim ama genede yazıyı okuyunca çok korktum. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa yazabilirmi acaba??Çok korkuyorum ben :26::26::26:

Herşeyi kafana takma canım benim doktorum bana kafeinli ve asitli içeceklerden içme dedi birde bilmediğin bitki çaylarını içme dedi ne yiyceğim diye sorduğumda her şeyi yibilirsin dedi.

bende 5 6 gün yedim sonra bıraktım ama bi zararı olacağını sanmıyorum kafana takma bence inşşşş güzel sonuçlar alırsın

kan sulandırıcı olarak zaten aspirin veriyorlar zararı olsa aspirinde vermezlerdi. ama bende trannsferden sonra 4 günden fazla yemeyin diyordu, rahim kasılması yapar şeklinde bilgiye rastlamıştım. özellikle ortasındaki sert kısmı transferden sonra yemeyin yazıyor. ama transfer öncesi yemeyi öneriyorlar içindeki maddenin faydalı olduğu yazıyordu.

Kafam çok karıştı :44:

Transferden kaç gün önce yiycez peki? yumurtalar toplanıncamı?
transferden sonrada 4 gün felan yan toplam bir hafta yiycez o zaman doğrumu?

peki günde ne kadar yeniyor? Ben hiç merak edip alıp yemedim. Ama burda çoğu kişi yazığı için almayı düşünüyordum.

Lütfen cvp yazarmısınız kızlar:31:

canım daha öncede tubaada yazdım yememek daha iyi bir fayfdası yok tüp bebeğe tutunmasıyla ilgili aksine kanı sulandırdığı için tavsiye etmiyolar bir iki dilim yemeye tabiki birşey olmaz ama zaten kullandığımız ilaçlar kanı sulandırıyo birde ananası abartmak iyi değil onun yerine birsürü meyva var özellikle kivideki vitamin hiç birinde yok antep fıstığı kabak çekirdeği ve badem yiyin bunlar tavsiye ediliyor ama bitki çayları ve maydonoz kesin yasaklar ama ananas kafein ve baharat fazla tüketilmemeli canın isterse az miktarda tabiki ananas y,y,p tutan arkaaşlar çok yani bebeğe bişi olcak diye değil fazla tavsiye edilmiyo bende burdaki topiclerde ananas yiyin ve sürekli yatın diye okumuştum ama herşeye inanmamak lazmmış yatmanında nekadar zararlı olduğunu sonradan öğrendim
tubacım genede bukadar takma bence bebişin seninle canım benim kanım ilaçlardan dolayı çok fazla sulanmıştı ilaçlar yan etki yaptı fazlasıylada şişmiştim karnım kocamandı ama tuttu bende yemiştim ananas ama bilmiyodum sonradan öğrendim etkilerini

ya arkadaşlar ben bi tek maydonozdan uzak durun diye biliyorum bu kadar kasmayın kendinizi olacaksa rabbim verecekse 10 kilo ananasta yense olur bırakın takmayın dert etmeyin bukadar kendinize inşallah bebekleriniz sizinledir ii haberler verirsiniz inşallah

Elimde değil kızlar. Düşünmemeye kasmamaya çalışıyorum ama kafamdan atamıyorum. Bana kızmayın yaaa:(:( Okuyunca şaşırdım ne bileyim. Bu ikinci denemem korkuyorum ne yapayım.Hele birde benimle aynı gün transfer olan tüpdaş arkadaşlarım var onlarında bazılarının kanaması olmuş.Şimdi daha strestliyim. Yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar

elimde değil kızlar. Düşünmemeye kasmamaya çalışıyorum ama kafamdan atamıyorum. Bana kızmayın yaaa:(:( okuyunca şaşırdım ne bileyim. Bu ikinci denemem korkuyorum ne yapayım.hele birde benimle aynı gün transfer olan tüpdaş arkadaşlarım var onlarında bazılarının kanaması olmuş.şimdi daha strestliyim. Yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar

canım valla dediğime pişman oldum gerçi ben öbür arkadaşa yazmıştım sen okumuşun yorumu ama nolur takma herkeze tutmıcak diye bişi yok alnına yazıldıysa tutar bak bende yemiştim gerçekten bu topiclerde okumuştum haberim yoktu yedim mesela banyo yapmıştım sonra rusyada bi doktor arkadaşım var meğer sıcaksu iyi değilmi bida yapma dedi ama ben yapmıştım bile genede hiç bişi olmadı tutacak olan tutuyo bak asıl bukadar takarsan tutmaz önce kendini iyi hissetceksin sen sonra o gelir:((((((((((

Back
X