Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sahiden bende kabız oldum şuan da napacam kuru kayısı falan yiyorum ama banamısın demiyooo transferimin 2.günü[/QU
hayırlı olsun transferin,inşallah güzel sonuçlar alırsın.ben kuru kaysı,incir,sebze,meyve ne diyeyim bir sürü şey denedim ama kabızlık korkulu rüyam oldu
teşekkür ederim,transferde ilk günler kullanmışmıydınız
ii akşamlar akadaşlar,bende normalde kabızlık var ama tüp bebek tedavisinde transferden sonra daha da ilerlemişti ve 8 gün çıkamadım tuvalete,negatifle sonuçlanmıştı.şimdi tedaviye başlayacam ama korkuyorum,bu durumda olanlar neler yaptı,anlatırsa sevinirim
sahiden bende kabız oldum şuan da napacam kuru kayısı falan yiyorum ama banamısın demiyooo transferimin 2.günü
Arkadaşlar merhaba, kabızlık için duphalac şurup kullanabilirisiniz sabah akşam çeyrek ölçek bu şurubu bebişlerede veriyorlar hiç bir yan etkisi yok ben transferin 3.günü kullanmaya başlamıştım daha sonralarıda kabız oldukça kullanmaya devam ettim.Sakın bitkisel ilaçlar kullanmayın yasak.
ii akşamlar akadaşlar,bende normalde kabızlık var ama tüp bebek tedavisinde transferden sonra daha da ilerlemişti ve 8 gün çıkamadım tuvalete,negatifle sonuçlanmıştı.şimdi tedaviye başlayacam ama korkuyorum,bu durumda olanlar neler yaptı,anlatırsa sevinirim
ii akşamlar akadaşlar,bende normalde kabızlık var ama tüp bebek tedavisinde transferden sonra daha da ilerlemişti ve 8 gün çıkamadım tuvalete,negatifle sonuçlanmıştı.şimdi tedaviye başlayacam ama korkuyorum,bu durumda olanlar neler yaptı,anlatırsa sevinirim transverin ilk günden beri kabızım verdikleri şurup işe yaramadı aklınıza ne gelirse kullandım ısınıp canım acıyor basarım ortaya çıktı hem onun sızısını yaşadım çok korkuyorum tam tutunma zamanında bununla uğraşıyorum iğne acıları bile dokunmuyor artık karnım hep patlayacak şekilde Allahım. Bunlara rağmen güzel sonuçlar versin