transferden sonra aşırı kabızlık

ESMERIM81

Guru
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2007
439
154
323
ii akşamlar akadaşlar,bende normalde kabızlık var ama tüp bebek tedavisinde transferden sonra daha da ilerlemişti ve 8 gün çıkamadım tuvalete,negatifle sonuçlanmıştı.şimdi tedaviye başlayacam ama korkuyorum,bu durumda olanlar neler yaptı,anlatırsa sevinirim

sahiden bende kabız oldum şuan da napacam kuru kayısı falan yiyorum ama banamısın demiyooo transferimin 2.günü[/QU

hayırlı olsun transferin,inşallah güzel sonuçlar alırsın.ben kuru kaysı,incir,sebze,meyve ne diyeyim bir sürü şey denedim ama kabızlık korkulu rüyam oldu

tedaviniz hayırlı olsun rabbim yüzünüzü güldürsün duphalac şurup tavsiye ederim bir zararı yok bende çok şiddetli kabızlık problemi yaşadım isterseniz doktorunuza sorup kullanabilirsiniz

teşekkür ederim,transferde ilk günler kullanmışmıydınız

sanırım 3. yada 4. gündü kullanmaya başlamıştım zaten iki kez içtim yeterli oldu ilacın bir zararının olmadıgını söylemişti dr kabız olup ıkınmaktan daha iyi bence yinede merkezinize danışın mutlaka

teşekkürler arkadaşlar,ben de sizin gibi giderebilirim inşallah bu sıkıntıyı Rabbimin izniyle

Son düzenleme:
arkadaslar tedaviniz hayirli olsun, ben kuru erik hosafi yedimistim sabah ac karnima arkasindan yarim saat sonra kahvaltimi yaptim. suyunda cok faydasi oluyo.birde sulu yemekler yemeye gayret edin.

ii akşamlar akadaşlar,bende normalde kabızlık var ama tüp bebek tedavisinde transferden sonra daha da ilerlemişti ve 8 gün çıkamadım tuvalete,negatifle sonuçlanmıştı.şimdi tedaviye başlayacam ama korkuyorum,bu durumda olanlar neler yaptı,anlatırsa sevinirim

sahiden bende kabız oldum şuan da napacam kuru kayısı falan yiyorum ama banamısın demiyooo transferimin 2.günü

Arkadaşlar merhaba, kabızlık için duphalac şurup kullanabilirisiniz sabah akşam çeyrek ölçek bu şurubu bebişlerede veriyorlar hiç bir yan etkisi yok ben transferin 3.günü kullanmaya başlamıştım daha sonralarıda kabız oldukça kullanmaya devam ettim.Sakın bitkisel ilaçlar kullanmayın yasak.

Arkadaşlar merhaba, kabızlık için duphalac şurup kullanabilirisiniz sabah akşam çeyrek ölçek bu şurubu bebişlerede veriyorlar hiç bir yan etkisi yok ben transferin 3.günü kullanmaya başlamıştım daha sonralarıda kabız oldukça kullanmaya devam ettim.Sakın bitkisel ilaçlar kullanmayın yasak.

Kızlar bitkisel çaylar yazacağıma ilaçlar yazmışım yanlışlıkla

nilu ben anlamıştım ama tekrar bilgi için teşekkürler ,inşallah transferimde aynı sıkıntıları yaşamam,sizin gibi

Sabahları 2 bardak ılık su ve gün içinde bol su içerseniz baya faydası oluyor birde bol kayısı incir ve mürdüm eriği tavsiye ederim.

slm kızlar.24 şubatta transferim oldu.doktorum benide kabızlık konusunda uyardı.normalde de pak kabız olmam.sabah kalkar kalkmaz su içerim hatta gece yataktan kalkıp uyur halde içerim.yemeklerde salata ,birazda meyve yedim.çokşükür kabızlık yaşamadım.dün test yapıldı 31 çıktı,sanırım hamileyim.yarın tekrar test var.çok mutluyum.inşaallah sağlıkla doğduğunu da görürüm.allah isteyen,uğraşan herkese nasip etsin.

merhaba
bnede bugün transferimin 4. günündeyim. ilk tedavimde bende tedbir almamıştım ve kabızlık çektim. şimdi ide transferden 1 hafta önce kuru kayısı tüketmeye başladım ve şimdi çok rahatım. kayısıyı yemeklerden önce 3 4 tane ye ve arkasından su iç. birde yatmadan önce tüketmelisin. ayrıca ananas suyu da çok iyi geliyor. denedim tavsiye ederim. salatalık da yiyabilirsin arkasından su iç. son olrak şurubu akşam yatmadan önce içip yatacakmışsın doktor öyle demişti. tabi çok kabız olursan iç şurubu.

Siyah kayısıyı 4-5 tane bir bardak suyun içinde sabaha kadar bekletin.aç karnına kayısıları yiyip üstüne suyunu için iyi gelmişti bana.peteğin üstünde bekletmiştim sabaha kadar.

Kabızlık benimde sorunumdu.. eskiden kalma adetlerle şimdilik çözdüm sayılır. biraz mide bulandırıcı ama burda belki yararı olur diye yazıcam.. ilaç kullanmak istemedim kayısı yemek için ise geç kalmıştım. küçük bir sabun parçasını fitil yapıp (lavman böle oluyor sanırım) rectumumdan soktum parmağımla birazda içerde masaj yaptım. ve anında etkisini gösterdi.. biraz tiksindirici ama kabızlık riskini alamazdım :(

ii akşamlar akadaşlar,bende normalde kabızlık var ama tüp bebek tedavisinde transferden sonra daha da ilerlemişti ve 8 gün çıkamadım tuvalete,negatifle sonuçlanmıştı.şimdi tedaviye başlayacam ama korkuyorum,bu durumda olanlar neler yaptı,anlatırsa sevinirim transverin ilk günden beri kabızım verdikleri şurup işe yaramadı aklınıza ne gelirse kullandım ısınıp canım acıyor basarım ortaya çıktı hem onun sızısını yaşadım çok korkuyorum tam tutunma zamanında bununla uğraşıyorum iğne acıları bile dokunmuyor artık karnım hep patlayacak şekilde Allahım. Bunlara rağmen güzel sonuçlar versin

Back
X