arkadaşlar benim 13 ağustos ta trasver yapıldı ve 25şinde test günüm bu ikinci denemem ilkinde test günüme bir gün kala kanamam olmuştu ve düşürdüm acaba kanama olmassa test sonucu pozitif çıkarmı aranızda bu şekilde olan varmı lütfen merak ediyorum bana yardım edinn şimdiden tşkler a.s.
canım benim tşk ederim cevap verdiğin için korkuyorum çok yine kanamam olcak ve kaybedicem diye kanamam olmadı sürece içim rahat sanki kanama olmayınca pozitif çıkacak diye hissediyorum Rabbim bu sefer esirgemez inş. benden bebeğimi hayırlı bir evlat nasip eder inş. şuan hamilemisin canım sen
Benim test günüm cumartesi. Acaba evde test yapsam mı? Bugün 9. günüm.
Merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza.
Benimde 11 ağustosta transfer yapıldı. İlk denemem.Kanama falan yok.Sadece bazen ağrı oluyo.
Hepimiz için hayırlısı olur inşallah.
merhaba hemşerim benimde 11 ağustos transfer yapıldı benim test günüm pazar ama doktorum pazartesi yaptırmamı söyledi ben bekliyeceğim inşl.burdan güzel haberler vereceğiz senin kaçıncı gün trasferiydi ?::1hug:
ewA SLM TRANSAFRE GUNUMUZ AYNI TEST GUNUMUZDE AYIN 25 BENIMDE INSALLAH GUZEL HABERLER alırız hayırlısıyla
Meraba benimde bugun 8.gunum we 1 damla kan geldi merak ettim sonucunuz nedir?Merhaba bana ayin 18 de tranferi oldu 27 kasımda test günüm ama dün 2 3 damla kanamam oldu her idrar dan sonra bu oluyo ava kötü biseymi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?