transferden sonra bekleme sürecinde kanama olmaması gebelik oluştuğu anlamına gelirmi

ewa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2007
267
1
118
İstanbul
arkadaşlar benim 13 ağustos ta trasver yapıldı ve 25şinde test günüm bu ikinci denemem ilkinde test günüme bir gün kala kanamam olmuştu ve düşürdüm acaba kanama olmassa test sonucu pozitif çıkarmı aranızda bu şekilde olan varmı lütfen merak ediyorum bana yardım edinn şimdiden tşkler a.s.

canım tabiki kanama olması şart değilki gebelik oluşumunda bazı insanlar hiç anlayamıyo hatta gebe kldıktan sonra kanamsı olanlar bile oluyo inşallah bebişlerin seninledir canım kendine stres yapma bak benimde kanamam olmadı ama 10. gün test yaptım dayanamayıp negatif çıktı daha sonra stresten kanamam oldu bence o akşam ama hamileymişim bence kanamayla pek alakası yok çok insan var hiç kanama görmeden hamilelik geçiren canım rabbim yardımcın olsun güzel haberler ver bize inşallah

canım benim tşk ederim cevap verdiğin için korkuyorum çok yine kanamam olcak ve kaybedicem diye kanamam olmadı sürece içim rahat sanki kanama olmayınca pozitif çıkacak diye hissediyorum Rabbim bu sefer esirgemez inş. benden bebeğimi hayırlı bir evlat nasip eder inş. şuan hamilemisin canım sen

yüce rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah hamilesindir allah yardımcın olsun

sen içini ferah tut anneleri inşallah bebişlerin seninle rabbim bu mübarek günlerde seni bebişlerine kavuşturur inşallah evet canım ben 6 haftalık hamişim rabbim sanada yaşatsın inşallah bu duyguyu canım arkadaşım kendini çok dinleme o zaman stres yapıyo insan her insanın bünyesi farklı tepki verebilirmiş hamileliğe bitanem sağlıcakla güzel haberlerini ver bizlere opuyorumnanaktan

canım benim test gününden bir gün önce 2 damla kahverengi şeklinde kanamam olmuştu.ama şimdi ikizlerime hamişim.Allah yüzünü güldürsün.sakın stres yapma.dikkatini dağıtacak bişeyler bul.

Merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza.
Benimde 11 ağustosta transfer yapıldı. İlk denemem.Kanama falan yok.Sadece bazen ağrı oluyo.
Hepimiz için hayırlısı olur inşallah.

Benim test günüm cumartesi. Acaba evde test yapsam mı? Bugün 9. günüm.

Benim test günüm cumartesi. Acaba evde test yapsam mı? Bugün 9. günüm.

canım sakın evde test yapma bence ben o hataya düştüm hamile olduğum halde çıkmadı ve kendimi çok üzdüm meğersem bebişlerimide üzmüşüm 3 günün kalmış sabret canım benim rabbim inşallah yüzünü güldürür bitanem:Saruboceq:

Merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza.
Benimde 11 ağustosta transfer yapıldı. İlk denemem.Kanama falan yok.Sadece bazen ağrı oluyo.
Hepimiz için hayırlısı olur inşallah.

merhaba hemşerim benimde 11 ağustos transfer yapıldı benim test günüm pazar ama doktorum pazartesi yaptırmamı söyledi ben bekliyeceğim inşl.burdan güzel haberler vereceğiz senin kaçıncı gün trasferiydi ?::1hug:

ewA SLM TRANSAFRE GUNUMUZ AYNI TEST GUNUMUZDE AYIN 25 BENIMDE INSALLAH GUZEL HABERLER alırız hayırlısıyla

canım benim bir damla bile kanamam olmaz ve maalesef hep sıfır çekiyom................inşaallah senin başına hiç ama hiç gelmez...yani bu iş kanamayla falan alakalı degil........

mrb canım. benim pazar günü yumurtalar toplandı. Salı günü transfer yapıldı. İlk mikro denemem.İki embriyom var.Doktor oranı %60 dedi. Artık bilemiyorum hayırlısı olur inşallah.
Bu arada dün merakımdan evde test yaptım ama bişey çıkmadı. Aklıma hiç kötü bişey getirmedim. Daha belli olmamıştır diye düşünüyorum.

ewA SLM TRANSAFRE GUNUMUZ AYNI TEST GUNUMUZDE AYIN 25 BENIMDE INSALLAH GUZEL HABERLER alırız hayırlısıyla

evet aynı gün inş. pozitif olur sonuçlarımız canlarım inş. hapimiz artık yüzü güler duygularımız inanın aynı Rabbim bu sefer yüzümüzü güldürecek inş. :Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv:

Merhaba bana ayin 18 de tranferi oldu 27 kasımda test günüm ama dün 2 3 damla kanamam oldu her idrar dan sonra bu oluyo ava kötü biseymi

Merhaba bana ayin 18 de tranferi oldu 27 kasımda test günüm ama dün 2 3 damla kanamam oldu her idrar dan sonra bu oluyo ava kötü biseymi
Meraba benimde bugun 8.gunum we 1 damla kan geldi merak ettim sonucunuz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…