- 19 Temmuz 2020
- 68
- 115
- 8
- Konu Sahibi Papatyalisevdicek
Kızlar benim transferden sonra 6.günüm ama hiç bir belirtim yok bu normal mi yada iyi bir şey mi? Arada kasıklarımda batma oluyor kısa süreli sonra oda geçiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde transferimin 13.günü kasik ve bel ağrım dışında hiç bir belirtim yok.illa belirti olucak diye birşey yok herkezte belirtiler farklilik gosterebiliyor icini ferah tut
11.günü yaptım 2.çizgi silik cıktı yarın kan test günün bakalım nasip Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin insallahTest yapmadınız mı :)
11.günü yaptım 2.çizgi silik cıktı yarın kan test günün bakalım nasip Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin insallah![]()
11.günü yaptım 2.çizgi silik cıktı yarın kan test günün bakalım nasip Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin insallah![]()
Inşallah canım.2.gün emrio su 4 5 ay rahim dinlendirildi dondurulan emrio lar transfer edildiAyy rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah ❤ kaçıncı gün embriyosuydu
Sonucun ne zaman belli olucakAnladım :) benimkide 5.gün embriyosu 1ay rahim dinlendirildi dondurulan embriyolar transfer edildi
Inşallah canım.2.gün emrio su 4 5 ay rahim dinlendirildi dondurulan emrio lar transfer edildi
Merhaba bugün 3gibi alicam sonucu hayırlısı insalllah:) sizin ne zaman oldu transferinizMerhaba tesadüfen gördüm :) benim de 2. Gün embriyosu aldınız mı sonucunuzu
Merhaba bugün 3gibi alicam sonucu hayırlısı insalllah:) sizin ne zaman oldu transferiniz
Ay kıyamam ya Allahım inşallah sende hayırlı hbrler alirsinİnşallah hayırlı sonuç alırsınızbugün benim 10.günüm. Hiç belirti yaşadınız mı
Benimde belirtim yoktu, işin aslı belirti aramadım yok diye de takmadım kafama çünkü belirti olmaması çok çok normaldi bunu biliyordum.Kızlar benim transferden sonra 6.günüm ama hiç bir belirtim yok bu normal mi yada iyi bir şey mi? Arada kasıklarımda batma oluyor kısa süreli sonra oda geçiyor.
Benimde belirtim yoktu, işin aslı belirti aramadım yok diye de takmadım kafama çünkü belirti olmaması çok çok normaldi bunu biliyordum.
Bazı şikayetlerim vardı sanki gebelik belirtisine benziyordu ama transfer öncesi de vardı yani kullandığım ilaçlar sebebi ile oluyordu onlarda.
Sadece regl günüm geldiğinde sanki regl olacakmışım gibi kasıklarım ağrıdı ve onlarda geçti. Belirti olayını ne kadar az düşünürseniz o kadar güzel bekleme süreciniz olur ve bebek içinde daha iyi olur, hayırlısı olsun bebeğiniz sımsıkı tutunsun inşallah❤
Ay kıyamam ya Allahım inşallah sende hayırlı hbrler alirsinbel ve kasık ağrısı dışında hiçbir belirtim yok senin varmi
Amin inşallah kulağımız dolar yüzümüz güler umarimÇok teşekkür ederim aminn inşallahben de sadece göğüs hassasiyeti var o kadar bakalım hakkımızda hayırlısı
![]()