• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferden sonra en erken belirtiler nelerdi arkadaşlar?

deniz0509

Birgün geliceksin bebeğim
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
742
11
96
40
İstanbul
merhaba arkadaşlar
transferinizden sonra en erken belirtileriniz nelerdi.
benim geçtiğimiz perşembe üç tane bebğim tarnsfer edildi
karnımda adet olucakmıım gibi agrım var
ve bugun beşinci gunum ama dınden beri aldığım nefes bana yetmiyor tansiyonum ve nabzım çok yuksek kulaklarıma basınç vuruyor
çok fazla terliyorum ve midem bulanıyor birde kafamı falan bi tarafa hızlı çevirdiğimde başım dönüyor hemen
kendimi umutlandırmakta istemiyorum
beş gun nasıl geçti anlamadım bile
herşey için teşekkür ederim

gunaydin Deniz,

Benim bu tarz belirtilerim olmadi hic. Sadece uykuya egilim olmustu ve de biraz göğüs şişliği.. Bunlar da 6. / 7. günerden sonra başladı..Ama her bünyenin belirtileri farklı. En sık da ara ara gelen kramp tarzı kasık ağrılarını duydum mesela...Hayırlısı ile bebişlerine kavuşursun umarım.

benim de bugün 7. günüm ama hiç bi belirtim yok henüz sadece karnım şişş bool bol et yiyip su içiyorum :)

iki tup bebek denemem ikiside negatif sonuclandi canim ilkinde hic bir agrim sizim hicbir sey olmadi ikincisinde ise siddetli kasik agrim oldu goguslerim sisti belim agridi yine tutmadi olucagi varsa oluyo yoksa hersey bos herzaman dedigim gibi VERMEYINCE MEVLA neylesin derya kismet isi dunyaya gelecegi varsa hic bir guc engel olamaz

Kişiden kişiye belirtiler değişiyor canım. Ben ilk üç gün sol kasık ağrımdan iki büklüm dolaştım. Ayrıca idrar yaparken rahmin tam ortasında acı hissediyordum. Sonra her şey normale döndü ve umutsuzluğa kapılmaya başladım. Test gününe 2-3 gün kala ise sabahları bacak ağrısıyla uyandım. Gebe olabileceğimi düşünmedim, umutsuzluğum artarak devam ediyordu. En sonunda dayanamadım ve 10. gün kan testi yaptırdım. Bu sefer de duyduklarıma inanamadım. Hala inanamıyorum. Hep Allah'a şükrediyorum. Dilerim sen de bebişlerine kavuşursun.

merhaba arkadaşlar
transferinizden sonra en erken belirtileriniz nelerdi.
benim geçtiğimiz perşembe üç tane bebğim tarnsfer edildi
karnımda adet olucakmıım gibi agrım var
ve bugun beşinci gunum ama dınden beri aldığım nefes bana yetmiyor tansiyonum ve nabzım çok yuksek kulaklarıma basınç vuruyor
çok fazla terliyorum ve midem bulanıyor birde kafamı falan bi tarafa hızlı çevirdiğimde başım dönüyor hemen
kendimi umutlandırmakta istemiyorum
beş gun nasıl geçti anlamadım bile
herşey için teşekkür ederim

inş hamilesindir , bunlar hep beklenen belirtiler
benim 2ci denemem biyokimyasal geb olmuştu , benzer belirtiler oldu , ama saati dolmamıl..

adet sancım vardı
tansiyonum düşüktü ki gebeliktede düşük seyretmeli tansiyon hipertansiyon hastası değil isen canım
tansiyon 10-6 veya 10-5 çıkıyordu..
kasıklarda batma oluyordu
gögüs uclarımın kenarlarından kabarcıklar çıktı.. Başkada bişi olmadı ve baş dönmesi en belirgin buydu

canım hiçbir belırtım olmadı ne kasık batması ne mıde bulantısı ve suan allah nasıp ederse ikizlere hamıleyım takılma bunlara ne belıtılerı olup hamıle olmayan arkadaslar oldu burada

arkadaşlar bulamadım forum içinde belirtileri ya paylaşır msınız hamilelik belirtileriniz ne idi.

Slm ben yeni katıldım bugun 4 gun tup bebek yaptim ama hiç bir degisiklik yok acaba tutmadimi

Slm benimde ilk ucgun çok agrilarim oldu ama bugun iyiyim adet olucakmisim gibi bi ağrı var gelip gidiyo sanırım tutmadi

Back
X