canım her bunye farklı oldugu ıcın
herkese gore belırtılerde farklı olur dogal olarak
bazı kısılerın gercekten adet olurcasına sancıları oluor
bır duyyoruz hamıle
bazılarının hıc bır belırtısı olmuor bır duyyoruzkı hamıle deılmıs
belırtılere takılıp canını sıkmasın bence
kullandıgı ılaclardan dolayıdır buyuk ıhtımal
bırde yumurta toplamadan sonra bu sekılde akıntıların oldugunu bılıorum bende
ekım ayında ılk denememı yaptıracagım ıcın cok arastırıyorum
ıjnş sizin benım vede cumlemız ıcın hayırlı sonuclar olur
melegınız gelır :)
Amin insallah canim evleleli 5 sene oldu 3 kere yapti ve tutmadi buda tutmazsa yikilir yengecigim akannehiryorumun icin cok tesekkur ederim tatlim insallah hersey gonlunce olur:asigim:
cnım inşallah güzel sonuçlar alır yengennnn ben tüp bebekle ilk denememde hamile kaldımm allah şükür çok zor dur her defasında olumsuz sonuç almakkkk ama daha tecrübelidir yengen bencee hiç belirti aramsın hatta takmasn bile yattığını bi süre başka bir şeyden dolayı yattığını düşünsünn her ağrıyı akıntıyı düşünürse zor olurrvalla ben hiç bir şeyi takmadımmmmm nasıl geçti o 12 gün anlamdım bile hiçte belirti olmadıııı kasıklarım ağrıdı akıntım geldi ama hepsi kullandığım ilaçlardan dı
Amin insallah canim evleleli 5 sene oldu 3 kere yapti ve tutmadi buda tutmazsa yikilir yengecigim akannehiryorumun icin cok tesekkur ederim tatlim insallah hersey gonlunce olur:asigim:
amın cumlemızın
Ay ne guzel hamile kaldin demekopuyorumnanaktan
Yengem ister istemez takiyor ya enyapsin zavallim insallah olur ama sizinde anlattiginiza gore belirtyle hic bir alakasi yok galiba yorumun icin cpok tesekkur ederim bu arada senin adina cok sevindim insallah hayirlisi ile buyutursunuz meleginizi opuyorumnanaktan
amin inşallah allahım olmayanlarada versinn bilirim acısınıııııı çok zordur ama birz rahatlatın siz onu başak şeyler düşünmesini sağlayınnnnnn herşeyin normal olduğunu söyleyinnn
Oyle mi diyorsun.... simdilik cok erken yaniboshayallersmile
tabiki çok erken... mavininde dediği gibi hiç değilse 9.günü bekleyin...
çok sevindim canım...
rabbim tamamına erdirsin...
bugün 9. günümü?
değeri kaç çıktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?