Transferden sonra grip...

Tekrardan hayırlı olsun embriyonuz kaç adet ve kaç hucreliydi paylaşabilirmişsiniz?
Canım 10 yumurta toplandı, 6sı döllendi. 2 si üçüncü güne gelemedi. 2 si 3. Gün transfer oldu. 1i tuttu ama. Kalan 2si ise donduruldu. Valla ilk tedavim olduğundan tecrübesizliğime geldi sormadım kaç hücreli. Merkez de söylemedi. Sadece iyi kalite olduklarını biliyorum.

Anladim cnm saolasin benimde transferim olacak ama daha çok dondurulmus 2 adet 8 hücreli var benimde yumurta sayım seninle aynı 10 ila 11 arası benimde embriyolarda bölünme sorunu var prpnin etkisiyle oldu heralde 2 kez toplandı onda yakalayamadım malesef çok zayıf embriyolar var var buna ümit ediyorum ve 3 gün koydurmak istiyorum ınslh son umudum beni bırakmaz cümlemizi inslh

Anladim cnm saolasin benimde transferim olacak ama daha çok dondurulmus 2 adet 8 hücreli var benimde yumurta sayım seninle aynı 10 ila 11 arası benimde embriyolarda bölünme sorunu var prpnin etkisiyle oldu heralde 2 kez toplandı onda yakalayamadım malesef çok zayıf embriyolar var var buna ümit ediyorum ve 3 gün koydurmak istiyorum ınslh son umudum beni bırakmaz cümlemizi inslh
Canım né zaman transfer in benimde transferim oldu sonuç bekliyorum

8 haftaya yakın süre var dondurulmus olduğu icin rahmi hazırlamaları gerekmiş iğne ilaç kullandirimi vs. içinde en ufak bir hormon kalmaması gerekmis.havuz yaptırdım 2 kez embriyom olur daha çok diye malesef 6 5 5 5 hücreli 4 adet 3 gün.senin tazemi kaç hücreli hayırlı uğurlu olur ınslh bide hangi doktora gittin ben bulent tiras

8 haftaya yakın süre var dondurulmus olduğu icin rahmi hazırlamaları gerekmiş iğne ilaç kullandirimi vs. içinde en ufak bir hormon kalmaması gerekmis.havuz yaptırdım 2 kez embriyom olur daha çok diye malesef 6 5 5 5 hücreli 4 adet 3 gün.senin tazemi kaç hücreli hayırlı uğurlu olur ınslh bide hangi doktora gittin ben bulent tiras
Ben Alper Şişmanoğlu na gidiyorum. Benim 5. Gün embriyosu bugün transfer günü hariç 6. Günüm beklemedeyim bakalım. Bülent bey işinde baya iyi bir doktor inşallah hayırlı haberler alırsın

Şanslısın inşallah kucağına alırsın.benim hiç 5 güne giden olmadi.Allaha emanet ol sonucu yazarsan sevinirim.

Meraba kızlar bende transfer oldum bende girip oldum ya lütfen bebege herhangi bir sizararınolır mu 4. Günümdeyim çok kötü öksürüyorum. Sıcak süt, pekmez içiyorum ama ne fayda lütfen benim gibi olan varmı ???

Merhaba canım benimde 5.günüm bugün. Ve boğazım ağrımaya başladı. Ne yapacağımı bilmiyorum bitki çaylarıda yasak. Ateşim çıkarsa bebeğime zarar verir mi acaba? Parol falan alsam zararı olur mu? Senin sonuçun belli oldu mu?

Back
X