Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 cı gunkaçıncı gün embriyosu sizinki
Nerenızde ağrı oldukı ? Bende transfer günüsü olmadı ağrıBugün üçüncü günüm embriyo bıraktıkları yerde ağrım oldu baya şiddetli
Benim kasıklarımda iğne batması olmuştu sanki iğneyi alıp sokup duruyormus gibiydi bayan gibiydi sadece bu belirtim vardıSelam kızlar bu benim 2 ci transferım 29 maysda oldum , transferın 2 cı gun baya baş ağrım oldu , sabaha geçdi sabahda bel ağrım oldu, yanı 3 cu gunude , 4 cu gunde kasıklar ağrım oldu , bugun 5 cı gunum göğüslerim büydğ hasalaşdı kimde ne oldı normalmı bular. ?
Bende dondurlmuş , ilk kimyasal olmuşdu aralıkda ,Benim 3 gün taze transfer alt karın bölgesinde ağrım oldu
Anlamadım ılk denemedemi?Benim kasıklarımda iğne batması olmuştu sanki iğneyi alıp sokup duruyormus gibiydi bayan gibiydi sadece bu belirtim vardı
Belkı taze opuda sora olmuşdur ondan olmuşBende dondurlmuş , ilk kimyasal olmuşdu aralıkda ,
Canım benı doğal yolla 6 haftalık bır düşüğüm,bir de kımyasalım oldu tüp bebekle ıkızlere hamıle kaldım 3.gün embriyolarındı 27 haftalıkken erken doğum oldu kaybettık suanda 3.gün tek embriyo 11 haftalık hamıleyım yanı ıkı kere transfer oldum ılkınde ıkızler tuttu ıkıncı de tek bebek ıkısınde de belırtım 3.4.gün kasıklara iğne batmasıydıBende dondurlmuş , ilk kimyasal olmuşdu aralıkda ,
Selam kızlar bu benim 2 ci transferım 29 maysda oldum , transferın 2 cı gun baya baş ağrım oldu , sabaha geçdi sabahda bel ağrım oldu, yanı 3 cu gunude , 4 cu gunde kasıklar ağrım oldu , bugun 5 cı gunum göğüslerim büydğ hasalaşdı kimde ne oldı normalmı bular. ?
Anladım ınshAllah sağ salim kucağına alırsınCanım benı doğal yolla 6 haftalık bır düşüğüm,bir de kımyasalım oldu tüp bebekle ıkızlere hamıle kaldım 3.gün embriyolarındı 27 haftalıkken erken doğum oldu kaybettık suanda 3.gün tek embriyo 11 haftalık hamıleyım yanı ıkı kere transfer oldum ılkınde ıkızler tuttu ıkıncı de tek bebek ıkısınde de belırtım 3.4.gün kasıklara iğne batmasıydı
İyi kusma falan olmamış en zoru o hep , sag salim kucagın al, bakalım benım test sonucum ne çıkcak , bende şu an göğüslerde büyme ağrı var onuda ilaçlara bağlıyorımBendeki tek belirti göğüs hassasiyetiydi başka hiç belirtim olmadı.
12 haftalık olduk hala belirti yok![]()
İyi kusma falan olmamış en zoru o hep , sag salim kucagın al, bakalım benım test sonucum ne çıkcak , bende şu an göğüslerde büyme ağrı var onuda ilaçlara bağlıyorım
Sora bıldıyın kadarı ıle olmuyor , ınshaAllah pazar test gunum bakalım noluyorEvet şükür daha olmaz inşaAllah.
Biraz korkuttu herkes ama gerçekten hiç hamile gibi değilim maşallah.
Göğüs hassasiyeti genelde ilk belirtilerden oluyor.
İnşaAllah pozitif olur hayırlısıyla.
Merhaba, öncelikle hayırlısı olsun umarım güzel haberi alırsınızSelam kızlar bu benim 2 ci transferım 29 maysda oldum , transferın 2 cı gun baya baş ağrım oldu , sabaha geçdi sabahda bel ağrım oldu, yanı 3 cu gunude , 4 cu gunde kasıklar ağrım oldu , bugun 5 cı gunum göğüslerim büydğ hasalaşdı kimde ne oldı normalmı bular. ?
Tesekurler canım ınshAllah sende sağ salim bebeşini kucağına alırsınMerhaba, öncelikle hayırlısı olsun umarım güzel haberi alırsınızbelirtilere değinmişsiniz ama hafif kasık ağrısından başka hiçbir belirti hissedemezsiniz ilk günler. Tedavi süresince bir sürü hormon kullanıyoruz,bunlar bizi çok yanıltıyor ve en ufak bir belirti aramaya başlıyoruz. Sizi çok iyi anlıyorum,ben de bu yoldan çok kısa bir süre önce geçtim. Ve inanın bende hiçbir belirti olmadı burada yorumları okuyup hep umutsuzluğa kapıldım. Şuan 8 haftalık hamileyim,bulantı ve halsizlik bile 6.haftadan itibaren başladı. Zaten embriyonun yerleşme süresi ort 5 gün sürüyor ve belirti olsa bile en erken transferden bir hafta sonra olmaya başlar. O yüzden bunları düşünüp kendinizi strese sokmayın,devamlı kendinizi dinlemeyin. Biliyorum çok zor ama mutlaka doktorunuzun dediği test gününü bekleyin ve en önemlisi ilaçlarını doğru bir şekilde kullanın
dualarım sizinle, inşallah siz de çok sevinirsiniz
![]()