Transferden sonra hiç belirtisi olmayıp hamile kalan var mııı?

Merhaba arkadaşlar bendede hiç belirti bu ikinci denemem dondurulmuş embriyo transfer ettik çok korkuyorum inşallah tutunmuştur Allahım isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin inşallah :emir_bebek:

Arkadaşlar benim 2 denemem özel bir hastanede tutmadı Adana Kışla Başkentte Esra BULGAN KILIÇDAĞ ik deneme tutmadı 2 cide çok şükür rabbime pozitif sakın belirti aramayın sabırla duayla bekleyın normalde ben çok çok hassasım inanılmaz kendimi dinledim ağrı sızı göğüste dolgunluk bulantı kasıkta ağrı sancı hiç hiç bir belirti olmadı hatta transferin 8. günü ilaçları bıraktım vücudum daha çok ilaç almasın diye zaten tutmadı dedim. transferin 10. günü gebelik testi günüydü ben yaptırmak istemedim eşimin zoruyla gittik.
Benim hiç belirtim olmadığı için ama kan değerlerini doktorun görmesi adına gidelim dedi ve gittik sekreter çok yoğun olduğunu biz size 3, 4 saat bulur dönmemiz isterseniz 1 saat bekleyın sonucu siz öğrenin bizde önemli dil ne zaman dönerseniz dedik ve çiktık eşimi aramışlar oda hemen beni aradı müjdeyi verdi ben inanamadım aglasammı sevinsemmı elim ayağıma dolandı. korktum çünkü ilaçları 2 gündür kullanmıyordum. Hemen Esra hanımı aradım çok kızdı, haklıydıda herşey çok şükür yolunda herkese çok çok tavsiye ediyorum
Adana Kışla Başkent hastanesi Prof Dr Esra BULGAN KILIÇDAĞ

Back