Transferden sonra İLAÇLARI ne zamana kadar kullandiniz arkadaslar ?

Pot

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2022
8
1
1
30
Transferden sonra Prutulox Igne-Estrofem- Dupaston- Progestan Fitil İLAÇLARI ne zamana kadar kullandiniz arkadaslar ?

Transferden sonra Prutulox Igne-Estrofem- Dupaston- Progestan Fitil İLAÇLARI ne zamana kadar kullandiniz arkadaslar ?
Progestani 16. Haftada biraktik normalde 12de birakiliyomus ama bnim 16ya kadar kullanmami istedi. Yanlis hatirlamiyosam kese gorununce yada kalp atisi alininca estrofemi biraktim prutulox ne biomiyorum kan sulandirici ise onu diguma kadar kullandim

Progestani 16. Haftada biraktik normalde 12de birakiliyomus ama bnim 16ya kadar kullanmami istedi. Yanlis hatirlamiyosam kese gorununce yada kalp atisi alininca estrofemi biraktim prutulox ne biomiyorum kan sulandirici ise onu diguma kadar kullandim
Niye kan sulandırıcı igneyi doguma kadar kullanıyorsunuz

hiç ilaç kullanmadım çok şükür 🙈🫶

Oksapar ve prolutexi 8.haftaya kdr kullandım. Şuan 10.haftamdayim oksaparin yerine corasprin kullanıyorum. Estrofem günde 2 ye düştü bitince bir daha almayacağım. Progestan fitil günde 3 kez devam henüz

Oksapar ve prolutexi 8.haftaya kdr kullandım. Şuan 10.haftamdayim oksaparin yerine corasprin kullanıyorum. Estrofem günde 2 ye düştü bitince bir daha almayacağım. Progestan fitil günde 3 kez devam henüz
Doktorunuz mu karar verdi 8.haftada bırakmaya siz mi istediniz

Cok yakıyor igne girer girmez yanıyor ve baya morarıp taş gbi oluyor dokunamiyorum bile ignenin yerine
Yanlış mı yapıyorsunuz acaba bende morarma olmadı hic. Valla son kutuda bende bezmistim hatta 3 tane vardı kutunun bitmesine doktor kesebilirsin,istersen bitince kes dedi hemen kestim.

Yanlış mı yapıyorsunuz acaba bende morarma olmadı hic. Valla son kutuda bende bezmistim hatta 3 tane vardı kutunun bitmesine doktor kesebilirsin,istersen bitince kes dedi hemen kestim.
Siz ne kadr süre kullandınız

Arkadaslar merhaba bende 5. Haftadayim sali gunu keseyi gormeye gidecegim. Gunde 3 kere estrofem 1 kere corasprin 1 kere prednol 2 kere progestan dex igne 2 kere lutinus vajinal tablet bir kerede oksapar kan sulandirici igne yapiliyorum tahmini ilaclarim ne zaman kesilir cok yoruldum artik. Sizler ne zaman biraktiniz ilaclari

Back
X