transferden sonra ilk gün başlayan lekelenme

medico

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2009
52
0
611
Konya
transferin ardından ilk gün başlayıp 5 gündür devam eden kahverengi ,kırmızı ve pembe renkte olabilen lekelenme yaşıyorum. böyle bir durum yaşayan var mı?sonucu ne oldu? cevap verirseniz sevinirim.

canım benimde dün ve bugün akıntıyla karışık kırmızı renkli kan geliyo korkutucu :( yarın 9. günüm sabah gidip kan vericem belli olacak o zaman

Hayirli olsun öncelikle yasadiginiz durum normal olup bir hafta kadar surebilir devam etmesi ise sorun oldugunun habercisidir bol dinlenme ile sorunsuz atlatabilirsiniz.

arkadaşlar cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.bugün 6.gün ve lekelenme kesilir gibi oldu.inşallah kesilir ve
olumlu sonuç alırım.benzer durum yaşayanlar da boşuna telaşlanmaz

arkadaşlar cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.bugün 6.gün ve lekelenme kesilir gibi oldu.inşallah kesilir ve
olumlu sonuç alırım.benzer durum yaşayanlar da boşuna telaşlanmaz

nasıl oldunuz..kesildi mi.

Bir yazida kanamalarin vajinal progesteron yuzunden de olabilecegini okumustum. Dogru mudur emin degilim ama doktorunuza sormakta fayda var. iyi sanlar ve iyi dileklerimle...

arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim. lekelenmelerim 6 gün sürdü ve kesildi. Bugün transferden sonra 10. gün idrar testi yaptım ve sonuç negatif .2 gün sonra kanda çıkar mı bilmem artık herşeyin hayırlısı. dualarımızı birbirimizden esirgemeyelim.

Back
X