G Gnccakmak Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2019 80 38 38 29 25 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Gnccakmak #1 Beta hcg kaç olması lazım kızlar karından ultrasonla gözükmesi için veya sizler ne zaman gördünüz transferden kaçıncı gün gördünüz
Beta hcg kaç olması lazım kızlar karından ultrasonla gözükmesi için veya sizler ne zaman gördünüz transferden kaçıncı gün gördünüz
candanileri59 Ɓir musallalık saltanatım bu benim... Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Şubat 2022 4.760 En iyi cevaplar 1 2.918 83 25 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Gnccakmak #2 Gnccakmak .!.: Beta hcg kaç olması lazım kızlar karından ultrasonla gözükmesi için veya sizler ne zaman gördünüz transferden kaçıncı gün gördünüz Genişletmek için tıkla... Ben 4 agustosta transfer oldum 25 agustosta keseyi gördüm 31 agustostada kalp atışını duyduk cok şükür
Gnccakmak .!.: Beta hcg kaç olması lazım kızlar karından ultrasonla gözükmesi için veya sizler ne zaman gördünüz transferden kaçıncı gün gördünüz Genişletmek için tıkla... Ben 4 agustosta transfer oldum 25 agustosta keseyi gördüm 31 agustostada kalp atışını duyduk cok şükür