transferden sonra mutlaka yereleşme kanaması olması gerekirmi?

phaselis

Guru
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
942
1.424
333
Akadaşlar benim transferimin üçüncü günü.Yerleşme kanamasından bahsedenler var illaki olması gerekirmi?Lekelenme olmadan hamile olduğunu öğrenenler varmı? YARDIIIIM

bunu ben de çok merak ettim bende olmadı yarın test günüm tutmadığı yönünde bir his var içimde,sonucu yazarım.ama senin için daha çok erken

bunu ben de çok merak ettim bende olmadı yarın test günüm tutmadığı yönünde bir his var içimde,sonucu yazarım.ama senin için daha çok erken
konu açan arkadaşımızın sorusuna başka bir topicte cevap yazdım ama burayı okuyan diğer arkadaşlar içinde yazayım.lekelenme,akıntı,göğüs şişmesi v.s belirtilerin hiçbirini yaşamadım.hamile olduğuma işaret edecek hiçbir belirtim yoktu arkadaşlar.şimdi hamileyim ve ancak yavaş yava elirtilerim çıkmaya başladı.

merhaba arkadaşlar bu soruyu bende çok merak ediyorum. benim bugün transferin 9, günü kasık ve bel ağrım göğüslerim çok şişti.bir de sanki altımı ıslatmışım gibi akıntım oluyor şu lekelenme olayı benimde aklıma takıldı bende olmadı

kızlar bugun benim 5 .günüm sadece göğüslerim şiş ve uçları acıyor onun dışında bi belirtim yok.bişi sormak istiyorum transferden sonra 12 gün hep yattınızmı ...yatmaktan sıkıldım dışarı çıkp gezmek sakıncalı mı biraz kafamı dağıtmam lazım

12 gün boyunca hep yatacaksın demiyor zaten doktorlar , spor ve ağır işler haricinde günlük hayata devam etmek gerektiğini ayrıca sürekli yatmanın kanıtlanmış bir başarısı yokmuş. benim bugün transfer gününü saymazsak 8.günüm. hafif sol kasığımda ağrılar var o kadar. bekliyorum

bende de kanama olmadı şuanda hamileyim genelde zannediyorum kanama olmuyor. istisna durumlarında oluyor bilmiyorum yanlışım varsa düzeltin yanlış bi şey yazmak istemem ama hamile olupta burada okuduğum çok az kişi de oluyo sanki

benimki negatif tüm belirtiler vardı
göğüs şişmesi
baş ağrısı
göğüs ucu karıncalanması
bacaklarım ağrıdı
özellikle en belirgin özellik sol kasığımın batması ve kahverengi lekelenmem
olacağı varsa oluyor ve benim embriyom çok kaliteliydi 5. gün embriyosuydu ve bb idi ama Allah ol demedi
bence takılmayın belirtilere yanıltabiliyor hakkınızda hayırlısı olsun

Akadaşlar benim transferimin üçüncü günü.Yerleşme kanamasından bahsedenler var illaki olması gerekirmi?Lekelenme olmadan hamile olduğunu öğrenenler varmı? YARDIIIIM

hiç leke yaşamadım sonuç beklerken hamileyimmm
darısı başınıza arkadaşlar

bence belirti aramak yanlış boşuna stres yapıyor hiçbir belirti hissetmedim öğrendikten sonra yavaş yavaş belirtiler başladı... negatif olan tedavilerimden hiçbir farkı yoktu...

Hic belirtim olmadi.. Burda yatin demedikleri halde ben burda okuduklarimla yaklasik uc gun hafif yattim.. Is yapmadim cok gezinmedim. 3. gunden sorna normal hayata devam ettim. Alisveris, araba kullanma vs vs..

benimde ilk denenem temmuzdaydı lekenme göğüslerde şişme ağrı diger tüm belirtiler vrdı 12 gün boyunca evden çıkmadım hiçbir iş yapmadım çok da pozitif geçirdim fakat sonuç negatifti.kısmet değilmiş çok dua ediyorum 2.denemeyi bekliyorum.allah hepimize hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin inşallh belirtilere yoğunlaşmadan nötr olmaya çalışın arkadaşlar

yerleşme kanaması bünye ile alakalı herkezde olcak diye bi kural yokk bende de olmadı
benim test güüme yakın göğüslerim çok sancılandı ve karın ve kasık ağrım çok du belirtimi bilmiyorum ama şuan ikizlerime hamileyim

valla belirti aramayım diyorum dayanamıyorum.sabırsızlıkla cumayı bekliyorum test günüm değil ama 7. gününde belli olanlar var bir ümit bende evde test yapıcam. iyimi yaparım kötümü bilmiyorum ama test günümde şok geçirmek istemiyorum.leyl'in test günü bugündü ne oldu acaba?

eger çift embriyo konulmadıysa bence 7. gün yapıp moralini bozma canım.ancak ikiz bebek bekleyenlerin genelde 7. gün idrarda görülebiliyor.sonra olmadı diye için içini yemesin.en 6. gün yapmıştım tamamen negatifti.sonra 8. gün çok silik bir şekilde görmüştüm ikinci çizgiyi.en azından 8 veya 9. gününü bekle derim ben....

bugun 6.günüm ...lekelenme falan olmadı öncekine nazaran şişlik kasıklarda ağrı falan da kalmadı bu ne demek oluyoo şimdi ..belirtiler böle yok olabiliyomu bu günlerde...

ben bu yerleşme kanaması olayını doktora sorduğumda, tıbben böyle bir şey yok demişti. herhengi bir kanamanın lekelenmenin birçok nedeni olabilir demişşti. lekelenme gebelik göstergesi olamaz demişti.

arkadaşlar bu yerleşme kanamasına takılmayın benim bügün 12.günümdü sabah test yaptırdım sonuç 253 yani pozitif benim hiç bir belirtim yoktu sadece göğüslerim şişti ve kasıklarım ağrıyordu sanki adet olcakmışım gibi kan değerlerim iyi gibi ama haftaya keseyi görmemiz lazım dedi dr. ancak ozaman sevinebilcem ama bunada çok şükür bugünü 8 yıldır bekliyorduk çok güzel bi duygu allah isteyen herkese nasip eder inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…