konu açan arkadaşımızın sorusuna başka bir topicte cevap yazdım ama burayı okuyan diğer arkadaşlar içinde yazayım.lekelenme,akıntı,göğüs şişmesi v.s belirtilerin hiçbirini yaşamadım.hamile olduğuma işaret edecek hiçbir belirtim yoktu arkadaşlar.şimdi hamileyim ve ancak yavaş yava elirtilerim çıkmaya başladı.bunu ben de çok merak ettim bende olmadı yarın test günüm tutmadığı yönünde bir his var içimde,sonucu yazarım.ama senin için daha çok erken
Akadaşlar benim transferimin üçüncü günü.Yerleşme kanamasından bahsedenler var illaki olması gerekirmi?Lekelenme olmadan hamile olduğunu öğrenenler varmı? YARDIIIIM
eger çift embriyo konulmadıysa bence 7. gün yapıp moralini bozma canım.ancak ikiz bebek bekleyenlerin genelde 7. gün idrarda görülebiliyor.sonra olmadı diye için içini yemesin.en 6. gün yapmıştım tamamen negatifti.sonra 8. gün çok silik bir şekilde görmüştüm ikinci çizgiyi.en azından 8 veya 9. gününü bekle derim ben....valla belirti aramayım diyorum dayanamıyorum.sabırsızlıkla cumayı bekliyorum test günüm değil ama 7. gününde belli olanlar var bir ümit bende evde test yapıcam. iyimi yaparım kötümü bilmiyorum ama test günümde şok geçirmek istemiyorum.leyl'in test günü bugündü ne oldu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?