Ben transfer sonrasi normal hayatima devam ettim. Transferden sonra 30-45dk kadar yattiktan sonra kalktim, tuvaletine gittim, (oncesinde surguye tuvaletimi yapmistim), belden asagimi yikadim, giyindim ve ciktik. Kendi aracimiz vardi. Hatta dondurma islemleri icin imza atmayi unutmusuz, tekrar geri donduk. O sira 5-6 kez yol uzerinde esimi durdurdum tuvalete gitmek icin. Normal indim ve gittim tuvalete. Doktora dersim vardi ona girdim. Birkac saat oturdum yani. sonrasinda cok kar yagdigi icin memlekete donemedik, yoksa 3 saatlik yolculuk da yapacaktim. O aksam da yatmadim. Normal oturdum. Ertesi sabah kalktik, yola ciktik. Yolun 2 saatlik bolumu kar temizleme calismasi yapilmadigi icin biraz hoplamali oldu. Eve gittim nihayet. Dusumu aldim ancak oyle uzandim. Sonrasinda neredeyse her gun disari ciktim, yollarda kayma tehlikesine karsi. Allaha sukur simdilik bir sikintim yok blast teansferinden sonda 8.gun degerim 72. Allah insallah devamini da getirir. Yani kisacasi Allah ol derse olacak.