Transferden sonra normal hayatına devam edipte başarılı olan var mı?

fenzede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2012
72
4
86
Arkadaşlar transferden sonra bir gün dinlendikten sonra normal hayatıma devam ettim. merdivenleri inip çıkarken iş yaparken çok hassas davranmadım kendime. Acaba benim gibi yapıpta başarılı olan var mı? şu an çok üzgünüm. herkes çok dikkat etmiş. bu arada transfer sonrası 5. günüm

benm arkadaşım günlük hayatına devam ediyor.sanırım bu anne adayının durumuna bağlı bi durum.kimi 9 ay gezerken ,kimide düşük tehlikesnden yatağa mahkum kalıyor.Allah yardım etsin tüm anne adaylarına...:14:

benm arkadaşım günlük hayatına devam ediyor.sanırım bu anne adayının durumuna bağlı bi durum.kimi 9 ay gezerken ,kimide düşük tehlikesnden yatağa mahkum kalıyor.Allah yardım etsin tüm anne adaylarına...:14:

ben transferden sonra 12 gün hep yattım. ılk 3 gün hep ssırtüstu yattıım. sonra yatakta oturdum uzandım. olumlu sonucu alınca drun da birşey olmaz demesiyle günlük hayatıma döndüm işe gittim ev işi yaptım ve malesef hep kanamalarım oldu. hastanelerde yattım.7,5 aydır işe gidemiyorum. şimdıkı aklım olsa 16 hafta bitmeden eski hayatıma dönmezdim..sıkıntılı bir hamılelık geçiriyorum gerçi herkesınkı böyle olmayabılır ama gene de korumak gereklı

işlerini yapıp başarılı olan kimse yok mu ? bu arada yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum

işlerini yapıp başarılı olan kimse yok mu ? bu arada yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum

3 denemem oldu ilkinde dikkat ettim tuttu sonra gitti.2 .de ise falan gitmedim ama dikkatte etmedim hic tutmadı. 3.de cok dikkat ettim şükür devam ediyor. 17 haftaya kadar isede gitmeyecem.tabi birazda kısmet.

Kesinlikle surekli yatmanin gebe kalma uzerindeki olumsuz etkileri kanitlanmiatir. Ben transferden sonra 2 gun dinlenemebildim . 2 yasinda oglum var onjnla ne kadar dinelenebilirsen, sonraki gunler zaten normal hayata devam oglumu park a goturmekten tut, mutfak alisverisi, oglum hasta olunca dizlerde sallanmak iatiyo 5. Gun den sonra hasta olunca hrp dizimdeydi 18 kilo luk cocuk. Ve unutup kucagima bile almama ragmeb suan tam 7 haftalik ikiz hamileyim.

Sonuc olarak tabiki tedbiri elden birakmiycaksin ama yan gelip yatmiycanda heraey rabbimin 3linde ol dedikten sonra ne olursa olsun rabbim veriyor

Evet ben varım :3: Normal hayatıma devam ettim, herhangi ekstra bir dinlenmem olmadı. Doktor bu yönde bir uyarı yapmadıysa sıkıntı olmaz :34:

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum . dün kan testi yaptırdım pozitif çıktı. :) demekki günlük hayata devam etmek o kadar da etkilemiyor. hatta merdivenlerden hızlı hızlı inip çıkmıştım. hepinize yorumlarınızdan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum . dün kan testi yaptırdım pozitif çıktı. :) demekki günlük hayata devam etmek o kadar da etkilemiyor. hatta merdivenlerden hızlı hızlı inip çıkmıştım. hepinize yorumlarınızdan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum

Arkadaşım hayırlı olsun, Allah bebeğini sağ salim kucağına almanı nasip etsin. Kaçıncı günde yaptırdın testini, bende transferin 2. günündeyim ...

Bende normal hayatıma devam ettim. Kızım şu an iki yasinda ;). Endişeli olmak negatif etkiliyor bence. Pozitif düşün içinde hayata tutunmaya çalışan minik bir yavru var. Allah onu koruyor.

Benimde transferimin7.gunu.ilk bir bucuk gun yattim.sonra kalkip masada yemek yedim.ev icinde yurudum.daha sonra 3. gun ankaradan elezig a dondum ucakla.5 yasinda bir kizim var.mecburen kalktim.sandalyede oturarak kafami geriye attim annem beni yikadi.3 gun sonra test yapicaam.cok heyecanliyim

Benimde transferimin7.gunu.ilk bir bucuk gun yattim.sonra kalkip masada yemek yedim.ev icinde yurudum.daha sonra 3. gun ankaradan elezig a dondum ucakla.5 yasinda bir kizim var.mecburen kalktim.sandalyede oturarak kafami geriye attim annem beni yikadi.3 gun sonra test yapicaam.cok heyecanliyim
Anladigim kadariyla dikkat etmek kişiden kişiye degisiyor.ben transverden iki saat sonra ozel araba ile il degistirdim.mesala hic yatakkta yenek falan yemedim sadece işe gitmedim.gerci ben pozitif ogrendim kanamam basladi 20 gunden fazla surdu ama genede öle put gibi yatmadim.

Arkadaşım hayırlı olsun, Allah bebeğini sağ salim kucağına almanı nasip etsin. Kaçıncı günde yaptırdın testini, bende transferin 2. günündeyim ...

canım kusura bakma biraz geç farkettim. 6 . gün idrarda belli belirsiz yapınca 7. gün kan testini yaptırmıştım

canım kusura bakma biraz geç farkettim. 6 . gün idrarda belli belirsiz yapınca 7. gün kan testini yaptırmıştım

Allah hayırlı etsin, sağlıkla sıhhatle kucağına almanı nasip etsin canım Maşallah ... :nazar::nazar::nazar::nazar:
Benim bugün 9. gün oldu şimdi senden etkilendim, eczaneden test alıp yapacağım bakalım ne çıkacak, kan içinde 11. günü bekleyeceğim yine de :)

Ben transfer sonrasi normal hayatima devam ettim. Transferden sonra 30-45dk kadar yattiktan sonra kalktim, tuvaletine gittim, (oncesinde surguye tuvaletimi yapmistim), belden asagimi yikadim, giyindim ve ciktik. Kendi aracimiz vardi. Hatta dondurma islemleri icin imza atmayi unutmusuz, tekrar geri donduk. O sira 5-6 kez yol uzerinde esimi durdurdum tuvalete gitmek icin. Normal indim ve gittim tuvalete. Doktora dersim vardi ona girdim. Birkac saat oturdum yani. sonrasinda cok kar yagdigi icin memlekete donemedik, yoksa 3 saatlik yolculuk da yapacaktim. O aksam da yatmadim. Normal oturdum. Ertesi sabah kalktik, yola ciktik. Yolun 2 saatlik bolumu kar temizleme calismasi yapilmadigi icin biraz hoplamali oldu. Eve gittim nihayet. Dusumu aldim ancak oyle uzandim. Sonrasinda neredeyse her gun disari ciktim, yollarda kayma tehlikesine karsi. Allaha sukur simdilik bir sikintim yok blast teansferinden sonda 8.gun degerim 72. Allah insallah devamini da getirir. Yani kisacasi Allah ol derse olacak.

Back
X