- 23 Temmuz 2013
- 19
- 4
- 18
- Konu Sahibi pukhsinitha
-
Bende ohss olmuştum 3 ay sürdü ama bana tedavi uygulanmadı solunum problemim yoktu.sen ne durumdasınArkadaşlar iyi Akşamlar dün ohss tanısıyla hastaneye yatırıldım dün saat 22:00 yapılan Beta hcg değerim 100.9 yani gebeyim ama bu beni tereddütte düşürdü Aynı gece 02:00 de çalışıldığında da 97 çıktı kimyasal gebelikten korkuyorum daha önce böyle bir şey yaşayan var mı ayrıca ohss geçirip hamile kalan
Şiddetli mide bulantısı kusma gaz Ağrı ve şişkinlik ile başladı ama aynı zamanda kan değerlerim fırlamış durumda özellikle hemoglobin onu düşürmeye çalışıyorlarBende ohss olmuştum 3 ay sürdü ama bana tedavi uygulanmadı solunum problemim yoktu.sen ne durumdasın
Endişe etme benim kuzum 2 yaşında o zaman çok araştırmıştım kontrol altındaysan sıkıntı olmaz.bende balon gibi şişmiştim çok ağrım vardı.hangi has,desin[/QUOT
Allah bağışlasın ne güzel başkent Hastanesi'ndeyim Hulusi hoca doktorum o ne kadar meraklanma desede olmuyor işte içim içimi yiyor
üç tane koymaları çok saçma ya üçüde tuttuysa nekadar sıkıntı yaşayacaksın.İnşallah hayırlısıyla bu sıkıntıdan kurtulursunNe bir iki 3 tane koydular :) bu ikinci tüp bebek denemem ne kadar kesin olmasada ilk pozitifi almak inanılmaz bir duyguymuş inan şu an elimden gelen sadece dua etmek allah evlat isteyen herkesin yardımcısı olsun Dediğin gibi çok zor bir süreç benim psikolojim darmaduman oldu
32 yaşındayım Bugünki sonucumda 240 olmuş yani ikiye katlamış doktorum hcg yükseldikçe sıkıntıların daha da artacak dedi ve 10 gün hastanede misafirimizsin dedi sevinsek mi üzülsek mi bilemedik mide bulantılarım uyutmuyor artık medpamid vermelerine rağmen günde 2 doz idrar söktürücü veriyorlar onun dışında tuvalete çıkamıyorum haliyle sıkıntı yaratıyor ne oturabiliyorum ne kallabiliyorum
Çok Teşekkür ederim çok kolay bir hamilelik değildi ama sonucu şahene oldu ve yaşanan tüm sıkıntılara değdi şimdi tam 16 günlük sağlıklı bir oğlum var
canım bende hamıle oldugumu ogrendıgımde 10. gunde ohss oldugumu ogrendım karnım 6 aylık gıbıydı iki lokma yıyemıyordum patlayacak gıbıydım doktorum ishal kusma yapmadıysa bole cekeceksın dedı yoksa sıvıyı alcaklardı 15 gun kadar cektım ama cok sukur gectı gerek kalmadı hıcbırseye ama cok cektım donemıyordum nefes alamıyordum sabır canm umarım sende erken atlatırsın bıseye gerek kalmaz kendıne dıkkat et gecer inşallahCok sevindim, ne mutlu size..ben de hem gebeyim hem ohss'den musdaribim. Cok tedirginim. Mutlu sona ulasmaniz bana da umut verdi...bugun sikayetlerim artinca doktoruma mesaj yolladim. Umarim bir operasyona gerek kalmadan kurtulurum.
Cok sevindim, ne mutlu size..ben de hem gebeyim hem ohss'den musdaribim. Cok tedirginim. Mutlu sona ulasmaniz bana da umut verdi...bugun sikayetlerim artinca doktoruma mesaj yolladim. Umarim bir operasyona gerek kalmadan kurtulurum.
canım bende hamıle oldugumu ogrendıgımde 10. gunde ohss oldugumu ogrendım karnım 6 aylık gıbıydı iki lokma yıyemıyordum patlayacak gıbıydım doktorum ishal kusma yapmadıysa bole cekeceksın dedı yoksa sıvıyı alcaklardı 15 gun kadar cektım ama cok sukur gectı gerek kalmadı hıcbırseye ama cok cektım donemıyordum nefes alamıyordum sabır canm umarım sende erken atlatırsın bıseye gerek kalmaz kendıne dıkkat et gecer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?