Transferden sonra ohss oldum yardım

pukhsinitha

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
19
4
18
Arkadaşlar iyi Akşamlar dün ohss tanısıyla hastaneye yatırıldım dün saat 22:00 yapılan Beta hcg değerim 100.9 yani gebeyim ama bu beni tereddütte düşürdü Aynı gece 02:00 de çalışıldığında da 97 çıktı kimyasal gebelikten korkuyorum daha önce böyle bir şey yaşayan var mı ayrıca ohss geçirip hamile kalan

Bende ohss olmuştum 3 ay sürdü ama bana tedavi uygulanmadı solunum problemim yoktu.sen ne durumdasın

Bende ohss olmuştum 3 ay sürdü ama bana tedavi uygulanmadı solunum problemim yoktu.sen ne durumdasın
Şiddetli mide bulantısı kusma gaz Ağrı ve şişkinlik ile başladı ama aynı zamanda kan değerlerim fırlamış durumda özellikle hemoglobin onu düşürmeye çalışıyorlar

Endişe etme benim kuzum 2 yaşında o zaman çok araştırmıştım kontrol altındaysan sıkıntı olmaz.bende balon gibi şişmiştim çok ağrım vardı.hangi has,desin

İklimi tek mi allah önce sana sonra yavruna sağlık versin.bütün bursayı gezdim ama tüp bebek meşakatli oluyor.zaman geçiyor bakmışın doğmuş.dua et başka yapacagin bisey yok

Ne bir iki 3 tane koydular :) bu ikinci tüp bebek denemem ne kadar kesin olmasada ilk pozitifi almak inanılmaz bir duyguymuş inan şu an elimden gelen sadece dua etmek allah evlat isteyen herkesin yardımcısı olsun Dediğin gibi çok zor bir süreç benim psikolojim darmaduman oldu

üç tane koymaları çok saçma ya üçüde tuttuysa nekadar sıkıntı yaşayacaksın.İnşallah hayırlısıyla bu sıkıntıdan kurtulursun
kaç yaşındasın ,ben 30da doğum yaaptım yada 31 di

transferimin 9. günü şiddetli bir böbrek ağrısı sonrasında da yumurtalığa ilerledi ağrım. hastaneye gittim betahcg 187.5 çıktı o yüzden parol dışında birşey veremediler ağrımı kesecek. Yumurtalıklarım çok büyümüş özellikle sağ 8 cm olmuş. mobil over diyorlar aslında tam ohss diil ohss bu kadar geç olmazmış transfer başları gibi olabilirmiş. Yumurtalık çok büyüdüğü için sağa sola hareket ediyor , altında asit birikmiş bu yüzden baskı ağrı ve şişkinlik yapıyor. bende de kusma vardı. Bu dediklerim 3 gün önce oluyor bugün transferin 12. günü. dün tekrar beta hcg baktırdım 492 çıktı. şimdi evde hareket etmeden yatıyorum yumurtalığı hareket ettirdikçe ağrım şiddetleniyor çünkü. beta hcg değeri arttıkça ilk başta yumurtalık büyümeye devam edermiş yani yapılcak bişey yok hamile olmaya devam ettiğin sürece inşallah ederiz hepimiz tek çare dinlenmek hareket etmemek ve en fazla parasetamol cinsi ağrıkesiciler almak o da sınırlı.

tahminim gebeliğiniz çogul benimde ikizdi karnım 4 aylık hamile gibi şişince napacamı şaşırmıştım .aslında ödem attırıcı serum verenler oldu diye okumuştum.güvendiğin bir merkez daha varsa bide başka doktora gidip görüş alsan.bu durum senin sağlığınıda tehtit etmesin.Allah bugünlerini kolay geçirsin insallah .birde okuduklarım ananas suyu içit falan yazanlar vardı sende bi araştır internetten.

32 yaşındayım Bugünki sonucumda 240 olmuş yani ikiye katlamış doktorum hcg yükseldikçe sıkıntıların daha da artacak dedi ve 10 gün hastanede misafirimizsin dedi sevinsek mi üzülsek mi bilemedik mide bulantılarım uyutmuyor artık medpamid vermelerine rağmen günde 2 doz idrar söktürücü veriyorlar onun dışında tuvalete çıkamıyorum haliyle sıkıntı yaratıyor ne oturabiliyorum ne kallabiliyorum

merhabalar,
Bende transferden sonra ohss belirtileri başladı. 12. gün yapılan gebelik testi de ne mutlu ki pozitif çıkmıştı.yaşadığım ohss sıkıntılarının gebelikten kaynaklı oldugunu düşünüp seviniyor, hiç şikayet etmiyordum. bugun 14.gündeyim. özellikle son üç gündür karın ağrılarım artmaya, karnım da şişmeye başlayınca farklı bir komplikasyon olabileceği aklıma geldi ve işkillendim. bugün ise doktorum maalesef ohss olduğumu söyledi. ohss beliritisi olan karın şişikliği ve şiddetli agrisi ve sabahki mide bulantıları dışında bir belirtim yok. sizce çabuk atlatır mıyım

sizi merak ettim? umarım sıkıntılarınızdan kurtulmuş, rahat bir hamilelik sürecine geçmişsinizdir...

Çok Teşekkür ederim çok kolay bir hamilelik değildi ama sonucu şahene oldu ve yaşanan tüm sıkıntılara değdi şimdi tam 16 günlük sağlıklı bir oğlum var

Çok Teşekkür ederim çok kolay bir hamilelik değildi ama sonucu şahene oldu ve yaşanan tüm sıkıntılara değdi şimdi tam 16 günlük sağlıklı bir oğlum var

Cok sevindim, ne mutlu size..ben de hem gebeyim hem ohss'den musdaribim. Cok tedirginim. Mutlu sona ulasmaniz bana da umut verdi...bugun sikayetlerim artinca doktoruma mesaj yolladim. Umarim bir operasyona gerek kalmadan kurtulurum.

Cok sevindim, ne mutlu size..ben de hem gebeyim hem ohss'den musdaribim. Cok tedirginim. Mutlu sona ulasmaniz bana da umut verdi...bugun sikayetlerim artinca doktoruma mesaj yolladim. Umarim bir operasyona gerek kalmadan kurtulurum.
canım bende hamıle oldugumu ogrendıgımde 10. gunde ohss oldugumu ogrendım karnım 6 aylık gıbıydı iki lokma yıyemıyordum patlayacak gıbıydım doktorum ishal kusma yapmadıysa bole cekeceksın dedı yoksa sıvıyı alcaklardı 15 gun kadar cektım ama cok sukur gectı gerek kalmadı hıcbırseye ama cok cektım donemıyordum nefes alamıyordum sabır canm umarım sende erken atlatırsın bıseye gerek kalmaz kendıne dıkkat et gecer inşallah

Cok tesekkur ederim. Sag ol. Inan ki moral oluyor. Benimki seninki kadar da siddetli seyretmiyor halbuki anladigim kadariyla. doktorum yine de p.tesi icin gecmezse karindaki siviyi cekmek gerekir dedi... insallah buna gerek kalmaz da kendiliginden gecebiliyorsa gecer. Nihayetinde ancak hamile kalabildim, en ufak seyin risk olusturmasindan korkuyorum.
sen bebegini kucagina alabildin mi peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…