- 25 Şubat 2024
- 123
- 88
- 13
- 29
- Konu Sahibi sevgim benim
-
Kaçıncı gün embriyosu acabaİyi günler. Bugün transferin 11 ci günü, ve ben evde idrar testi yaptım. Çok silik çıktı. 11. güne göre normal mıdır acaba? Kan testine 27 Şubatta gitmeliyimm. Dayanamayıp yaptım sadece.Resim atayım bir zahmet bakınız. Fikirlerinizi bekliyorum. Önceden teşekEki Görüntüle 3392687 kürler.
5 ci gün dondurulmuş embriyoKaçıncı gün embriyosu acaba
Pozitif duruyor zaten 12. Gün bile değerler 200 falan oluyor normal yani böyle silik çıkıyor tabi değer kişiden kişiye değişiyor5 ci gün dondurulmuş embriyo
İnşallah pozitifdir. Teşekkür ederim . Biraz araştırma yaptım bazılarında 11_12 günlerde baya koyu çıkıyor. Benimkisi silik olumca merak ettimPozitif duruyor zaten 12. Gün bile değerler 200 falan oluyor normal yani böyle silik çıkıyor tabi değer kişiden kişiye değişiyor
Test markasından bile fark ediyor önemli kanİnşallah pozitifdir. Teşekkür ederim . Biraz araştırma yaptım bazılarında 11_12 günlerde baya koyu çıkıyor. Benimkisi silik olumca merak ettim
Hadi hayırlı olsun bence tutmuş:) beni kan vermeye 12. Gün cagirmislardi transfer gününü saymazsak. O yüzden bence varr.İyi günler. Bugün transferin 11 ci günü, ve ben evde idrar testi yaptım. Çok silik çıktı. 11. güne göre normal mıdır acaba? Kan testine 27 Şubatta gitmeliyimm. Dayanamayıp yaptım sadece.Resim atayım bir zahmet bakınız. Fikirlerinizi bekliyorum. Önceden teşekEki Görüntüle 3392687 kürler.
Çok teşekkür ediyorum. İnşallah tutmuştur. Yarın başka markadan denemek istiyorum bir daha. Sali gitmeliyim kan için. DayanamıyorumHadi hayırlı olsun bence tutmuş:) beni kan vermeye 12. Gün cagirmislardi transfer gününü saymazsak. O yüzden bence varr.
Yarın başka Bir markadan alıp denerimTest markasından bile fark ediyor önemli kan
Yok ben test günümü bekledim, olumsuz çıkarsa diye bir gün öğreneyim bitsin diye :)) benim beta HCG 646 çıkmıştı bir tık yüksekti sanırım, çünkü arkadaşlarımın o kadar çıkmamıştı.Çok teşekkür ediyorum. İnşallah tutmuştur. Yarın başka markadan denemek istiyorum bir daha. Sali gitmeliyim kan için. Dayanamıyorum12 ci gün sizde beta HCG kaç çıkmıştı? Siz evde önce test yaptınız mı?
Maşallah. Hayırlı olsun inşallah. Çok sevindim. İnşallah bende sevinirim. Ben galiba sabırsız oldum. O yüzden denemek istedim. Böyle oluncada kafam karıştı.Yok ben test günümü bekledim, olumsuz çıkarsa diye bir gün öğreneyim bitsin diye :)) benim beta HCG 646 çıkmıştı bir tık yüksekti sanırım, çünkü arkadaşlarımın o kadar çıkmamıştı.
Teşekkür ederim inşallah seninkide sağlıkla ilerlerMaşallah. Hayırlı olsun inşallah. Çok sevindim. İnşallah bende sevinirim. Ben galiba sabırsız oldum. O yüzden denemek istedim. Böyle oluncada kafam karıştı.
Teşekkür ederim inşallah . Her güzel şey hep beraber olsun. Yapınca haber veririm.Teşekkür ederim inşallah seninkide sağlıkla ilerlerBende umutlandim seninle beraber valla. Yarın bir daha yap bakalım ama bence aynı sonucu göreceksin.
Hahah tamam bekliyorum haberleriniTeşekkür ederim inşallah . Her güzel şey hep beraber olsun. Yapınca haber veririm.
Merhaba. Nasılsın.Hahah tamam bekliyorum haberlerini
Merhabaa iyiyim sen nasılsın :)) baya mutlu ve heyecanlısındır diye düşünüyorumMerhaba. Nasılsın.. Ben Clear Bluenun digital testini aldım. Ordada çıktı hamilelik. Yarın kan vericem bakalım. Allahdan hayırlısı.
Evet yaa öyleyim. Hemen yarın olsun istiyorum. Allahdan hayırlısı olsun. Benim için dua et lütfen.Merhabaa iyiyim sen nasılsın :)) baya mutlu ve heyecanlısındır diye düşünüyorum
Kalbim seninleEvet yaa öyleyim. Hemen yarın olsun istiyorum. Allahdan hayırlısı olsun. Benim için dua et lütfen.
Teşekkür ederim. Hep beraber. İnşallah sende sağlıkla kucağına alırsınKalbim seninleinşallah Rabbim sağlıkla versin
İnşallah canımTeşekkür ederim. Hep beraber. İnşallah sende sağlıkla kucağına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?