Benimde 3.günüm biliyorum coook erken ama işte dayanamadım negatif tabi daha geçmemiştir dimi idraraBenım 6. Gün erken gebelikte negatif cıkmıstı ilk transferimde , o gün kan verdiğimde 20 ile öğrendim
İkinci transferimde 7. Gün erken gebelik negatifti 8.gün kan verdiğimde 44 ile öğrendim. Bu değerle erken gebelikte pozitif görende oluyor ama ben göremedim ve o an çok büyük hayal kırıklığı oluyor dayanabilirseniz bekleyin isterseniz
İşte insan bekleyemiyor heycandanBenim 6. Günden itibaren evde yaptığım testlerde silik çizgi vardı. Artı med markalı gebelik testi özellikle çıkarıyordu ancak kan sonucu negatif. Test gününü beklemek daha sağlıklı.
Annemde tüp bebekle suan hamile kaldı hatta sordum ona o 7.gün kanda 6.71 cıkmıs o yüzden banada umut oldu. Benim tüp bebek yaptırdıgımdan haberi yok sürpriz olcak inşallahMerhabalar, 7yi 8e bağlayan gün yaptım negatif çıkmıştı. Normal günümde kan verdim pozitifti hem de yüksek değerde. İdrara geçmesi uzun sürüyor bu kadar merak etmeyin emin olun gününde öğrenmek daha sağlıklı. Ben o kadar ağladım üzüldüm boşaymış meğer
Benimde bugün 4.gunum bende dayanamadım yaptım erken gebelik testini negatif çıktı sanırım beklemeliyiz yoksa daha çok uzulcez canimBenimde 3.günüm biliyorum coook erken ama işte dayanamadım negatif tabi daha geçmemiştir dimi idrara
Bazı kişilerde testler negatif veriyor benım 500 ken bile kop koyu cıkmamıstı. Cook erken daha en kötü altıncı günü bekleyin benceBenimde 3.günüm biliyorum coook erken ama işte dayanamadım negatif tabi daha geçmemiştir dimi idrara
29 aralık mı transfer oldunBenimde bugün 4.gunum bende dayanamadım yaptım erken gebelik testini negatif çıktı sanırım beklemeliyiz yoksa daha çok uzulcez canim
Haklısınız işte insan heycandan dayanamıyorBazı kişilerde testler negatif veriyor benım 500 ken bile kop koyu cıkmamıstı. Cook erken daha en kötü altıncı günü bekleyin bence
Evet29 aralık mı transfer oldun
İnşallah pozitif sonuclar alırız
İnsallahİnşallah pozitif sonuclar alırız
Benm 5. Gün negatif cikti 7. Gün silik cizgi pozitifi gördüm. 10. Gun kan testim 211 13. Gün 1059 beta çıktıArkadaşlar transferden kaç gün sonra test yapmaya başladınız ve ilk önce negatig görüp sonra pozitife dönen oldumu gün gün test fotosu var mı betanız kaç cıkmıstı
Benim 4. Gün saatler sonra beliren bi çizgi oldu 5. Günden itibaren silik devam etti. Ama normalde 8. Günden önce cıkması cok zor. Benim ikiz olduğu için o şekilde oldu ama bu nadir bi durum. Allahım kucağınızı boş bırakmasın ikiz ikiz versin stres yapmayın test yapıp üzülceksenizArkadaşlar transferden kaç gün sonra test yapmaya başladınız ve ilk önce negatig görüp sonra pozitife dönen oldumu gün gün test fotosu var mı betanız kaç cıkmıstı
İnşallah
Oyy ne güzelllBenm 5. Gün negatif cikti 7. Gün silik cizgi pozitifi gördüm. 10. Gun kan testim 211 13. Gün 1059 beta çıktı
Haklısınız bende transfer öncesi hep kendime test yapmıcam dedim ama malesef duramadımBenim 4. Gün saatler sonra beliren bi çizgi oldu 5. Günden itibaren silik devam etti. Ama normalde 8. Günden önce cıkması cok zor. Benim ikiz olduğu için o şekilde oldu ama bu nadir bi durum. Allahım kucağınızı boş bırakmasın ikiz ikiz versin stres yapmayın test yapıp üzülceksenizstreste etkiliyor. 7. Günden sonra yapsanız daha iyi olur
Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah bı an önce test gunugelsin diye dua ediyorumİnşallah
Oyy ne güzelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?