Hiçbir şey olmaz insanlar normal günlük hayatına devam ediyor transferden sonra. Olacağı varsa her türlü olur merak etmeyin. Allah hayırlı evlat nasip etsin inşallahSelam kızlar,
İyi pazarlar
Yarın hayırlısıyla transferim var saat 13:00 gibi.
Tüp bebek için yurtdışından geldik ve salı dönmeyi düşünüyoruz. (Ertesi gün)
Doktoruma problem olurmu diye özellikle sordum ama hiçbir sorun olmaz uçabilirsin dedi. (3, 3.5 saatlik bi uçuş)
Transferden sonra uçakla yolculuk yapan oldumu?
Doktor etkilemez dedi ama ben bi tık kararsız kaldım.
Hiçbir şey olmaz insanlar normal günlük hayatına devam ediyor transferden sonra. Olacağı varsa her türlü olur merak etmeyin. Allah hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Merhaba bende sizin gibi ayni durumdayim, nasil gecti diye ogrenebilirmiyim??Hiçbir şey olmaz insanlar normal günlük hayatına devam ediyor transferden sonra. Olacağı varsa her türlü olur merak etmeyin. Allah hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Merhaba bende sizin gibi ayni durumdayim, nasil gecti diye ogrenebilirmiyim??Selam kızlar,
İyi pazarlar
Doktoruma problem olurmu diye özellikle sordum ama hiçbir sorun olmaz uçabilirsin dedi. (3, 3.5 saatlik bi uçuş)
Merhaba bende sizin gibi ayni durumdayim, nasil gecti diye ogrenebilirmiyim??
Cok sukur cok sevindim sizin adiniza. Bende yarin transfer yapilcak carsamba gunuda ucaga binecem ama bi korku bastı beniYani yolculukta bekleme felan biraz yordu ama şükür pozitifi gördüm. 6 mayısta ilk ultrasonum olacak.
Cok sukur cok sevindim sizin adiniza. Bende yarin transfer yapilcak carsamba gunuda ucaga binecem ama bi korku bastı beni
Cok tesekkur ederimKorkmayın lütfen. İçinizi ferah tutun.
Bende çok endişelenmiştim ama şükür etkilemedi.
Bende transfer günü eve dönmek zorundaydım dün transfer oldum zaten günü birlik gittik sabah 5 te ankaradaydık günün yorgunluğu uçak rötarı derken eve dönüşümüzde sabah 4 ü buldu kafama takıldı bir sorun olmaz inşallah biraz da yürümek zorunda kaldımKorkmayın lütfen. İçinizi ferah tutun.
Bende çok endişelenmiştim ama şükür etkilemedi.
Bende transfer günü eve dönmek zorundaydım dün transfer oldum zaten günü birlik gittik sabah 5 te ankaradaydık günün yorgunluğu uçak rötarı derken eve dönüşümüzde sabah 4 ü buldu kafama takıldı bir sorun olmaz inşallah biraz da yürümek zorunda kaldım
Çok teşekkür ederim içimi ferahlattın rabbim bağışlasın sağlıkla sıhhatle inşallahİçini ferah tut canım.
Bende çok ayakta kaldım yürüdüm ama şükür tuttu.
Beslenmene dikkat et bol bol su tüket.
Fazla yatma fazlada yürüme orta hareket et
Valla ben sürekli yattım. Ama bir tanıdığım akşamına düğüne gidip oturmuştu.Selam kızlar,
İyi pazarlar
Çok teşekkür ederim içimi ferahlattın rabbim bağışlasın sağlıkla sıhhatle inşallah
Valla canım ben balkon yıkadım 15 kiloluk oğlum kucağımdan inmedi araba yolculuğu vs yapmak zorunda kaldım üçüz tuttu gerisini sen düşünBende transfer günü eve dönmek zorundaydım dün transfer oldum zaten günü birlik gittik sabah 5 te ankaradaydık günün yorgunluğu uçak rötarı derken eve dönüşümüzde sabah 4 ü buldu kafama takıldı bir sorun olmaz inşallah biraz da yürümek zorunda kaldım
MaşallahValla canım ben balkon yıkadım 15 kiloluk oğlum kucağımdan inmedi araba yolculuğu vs yapmak zorunda kaldım üçüz tuttu gerisini sen düşün
İnanki yatmakla en ufak alakası yok. Ben nerdeyse hiç yatmadım yemek bulaşık çocuk derken fırsatım olmuyodu yeme içme konusunda da en ufak dikkat ettiğim bişey olmadı hatta transfer günü çok ağır grip oldum 3 gün öksürük vs çektim düşünsene bütün bunlara rağmen üçüzlere hamileyim. Vallahi mesele tamamen nasip meselesi olacağı varsa hiçbirşey engel değilMaşallahya evet bende öyle düşünüyorum ama bazı insanlar kafa karıştırıyor yok bir kaç gün dinlenmen lazımdı vs diye transfer sonrası yarım saat kalkmadım zaten sonra WC’ye gittim bir iki saat öyle hastanede kaldık sonra mecburen merkeze gittik yemek ye havaalanına gitmek için arabaya bin havaalanında da yürü derken haliyle yoruldum da ama sizin gibi düşünüyorum bende rabbimin takdiri 12 gün yatıp olmayanlar da var ölçüt değil bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?