Transferden sonra vajinal kaşinti

zebekine

Guru
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
5.251
8.712
448
34
Merhaba 16.08.2022 gunu ucuncu tup bebek transferimi oldum. Progestan fitil de kullaniyorum fakat ozellikle fitilden sonra baslayan vajinal yanma ve kasinti olmaya basladi.. ilk iki gun fitilden sonra olan belirtiler gun icinde de kendini gosterince doktorumu aradim. Progestani zaten birde igne olarak hergun vuruluyorum yapcak birsey yok agizdan alican dedi birde o bolgeye uygulamam icin krem onerdi klasik mantar kremi.. fakat hic ise yaramiyor arkadaslar hem cok fenayim hem de korkuyorum etki eder tutunmaya diye var mi basina gelen birileri

Bende pozitif gördükten sonra batma ve yanma hissi olmuştu. Günde 6 kullanıyordum. Kullanmak zorundasın dedi. Mecburen devam ettim. Biraz suya batırdım yumuşattım öyle ittim. Fakat sende kaşınma da varmış. Tahlili yaptırıp enfeksiyon var mı baktırmalısın. Ben tahlil yaptırdım enfeksiyon çıkmadı, tahriş olduğu için ağızdan devam et demişlerdi ama dinlemedim. Alttan ağlayarak devam ettim. Allah yardımcın olsun. Bebeğin seninledir ve sağlıklıdır inşallah 🍀

Bende pozitif gördükten sonra batma ve yanma hissi olmuştu. Günde 6 kullanıyordum. Kullanmak zorundasın dedi. Mecburen devam ettim. Biraz suya batırdım yumuşattım öyle ittim. Fakat sende kaşınma da varmış. Tahlili yaptırıp enfeksiyon var mı baktırmalısın. Ben tahlil yaptırdım enfeksiyon çıkmadı, tahriş olduğu için ağızdan devam et demişlerdi ama dinlemedim. Alttan ağlayarak devam ettim. Allah yardımcın olsun. Bebeğin seninledir ve sağlıklıdır inşallah 🍀
inşallah amın.. evet tam kaşınma gibi değil yanma kesınlıkle.. ve tahrişten oldu.. bugün çok büyük ölçüde rahatladım bakalım olmazsa akşama tekrar deneyeceğim fitili

Back
X