Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hep bu konuların altına yazıyorum arkadaşlar kızacak yeter anladık diye ama
Ben transfer olduğumda çalışıyordum doktorum 10 gün rapor yazdı .10 gün evdeydim 4.günden sonra birkaç kez site içinde gezdim . Transferin ilk gününden son gününe kadar ananas badem ve ceviz yedim . Hiç ilişki olmadı (hemşire olabilir demişti ) trasferin 4.günü bayağı ılık bir suyla 5 dk felan duş aldım duşta çok kalmadım . Ev işi yapmadım evi süpürmedim bile .bir kez yemek yaptım o kadar .tabi ilaçlarımı hep saatinden kullandım alarm kurmuştum .
gelelim sonuca
6.gün kaset testte silik pembe şekilde 5 dk içinde çizgi çıktı .hemen kan testi verdim hatta sağlık ocağındaki doktor kızdı bu kadar erken niye yaptırıyorsun çıkmaz diye . Ama benim çıkmıştı değerim 33 çıktı iki günde bir test verdim . Yani biraz aceleci ve sabırsızdım . Ama hiç umudumu kaybetmedim başından beri
Çok şükür ki şimdi 13 haftalık gebeyim . Rabbim isteyen emek eden herkese nasip etsin