Transferden sonra yapılması gerekenler

gulsah3510

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2021
10
3
1
35
Merhaba arkadaşlar embriyo transferinden sonra nasıl beslendiniz neler yaptınız benim bu ay transfer olcak allahın izniyle ;)

Merhaba arkadaşlar embriyo transferinden sonra nasıl beslendiniz neler yaptınız benim bu ay transfer olcak allahın izniyle :KK66:
Hep bu konuların altına yazıyorum arkadaşlar kızacak yeter anladık diye ama 🙊
Ben transfer olduğumda çalışıyordum doktorum 10 gün rapor yazdı .10 gün evdeydim 4.günden sonra birkaç kez site içinde gezdim . Transferin ilk gününden son gününe kadar ananas badem ve ceviz yedim . Hiç ilişki olmadı (hemşire olabilir demişti ) trasferin 4.günü bayağı ılık bir suyla 5 dk felan duş aldım duşta çok kalmadım . Ev işi yapmadım evi süpürmedim bile .bir kez yemek yaptım o kadar .tabi ilaçlarımı hep saatinden kullandım alarm kurmuştum .
gelelim sonuca 😇
6.gün kaset testte silik pembe şekilde 5 dk içinde çizgi çıktı .hemen kan testi verdim hatta sağlık ocağındaki doktor kızdı bu kadar erken niye yaptırıyorsun çıkmaz diye . Ama benim çıkmıştı değerim 33 çıktı iki günde bir test verdim . Yani biraz aceleci ve sabırsızdım . Ama hiç umudumu kaybetmedim başından beri 🥰
Çok şükür ki şimdi 13 haftalık gebeyim . Rabbim isteyen emek eden herkese nasip etsin 🤲🏻🤲🏻

Haziranda yapıldı ama tutmadı taze embriyodu şimdi dondurulmuş heyecan var içimde nasıl olcak bilmiyom hiç

Back
X