Transferden sonra yoğun ilaç kullanımı

Sizin ilerlemiş maşallah :) umarım bana da 8.hafta da bıraktırır hemen hemen aynı ilaçları kullanıyoruz sadece pozitifi aldıktan sonra bana prednolü bıraktırıp prograf diye bir ilaca başlattı
Merhaba, prografın yan etkisini gördünüz mü acaba? 2 hap bile beni oldukça etkiledi. Ben mi abartıyorum yoksa gerçekten yan etkileri hissediliyor mu?

Merhaba, prografın yan etkisini gördünüz mü acaba? 2 hap bile beni oldukça etkiledi. Ben mi abartıyorum yoksa gerçekten yan etkileri hissediliyor mu?

Merhaba prografı 3 hafta kadar kullandım onun yan etkisi mi diğer ilaçların mı bilmiyorum ilk üç ay allerji oldum çok sıkıntı çektim ama ilaçların hepsini bir arada kullandığım için hangisi yan etki yaptı bilemiyorum

Merhaba prografı 3 hafta kadar kullandım onun yan etkisi mi diğer ilaçların mı bilmiyorum ilk üç ay allerji oldum çok sıkıntı çektim ama ilaçların hepsini bir arada kullandığım için hangisi yan etki yaptı bilemiyorum
Prograf 1mg mi kullandınız? Sabah akşam yani günde 2mg kullanıyorum. Ama normalde kilo başına reçete edilen bir ilaç olduğu halde, 80 kg olana da 50 kg olana da aynı dozun verilmesi mantığını anlamadım. Yan etkileri o zaman kişiden kişiye değişmez mi? Şiddetli mide ağrısı, ishal ve baş ağrısı olmuşmuydu sizde de? Buarada benim 3 ay kullanmam gerekecek. Cevabınız için sağolun

Prograf 1mg mi kullandınız? Sabah akşam yani günde 2mg kullanıyorum. Ama normalde kilo başına reçete edilen bir ilaç olduğu halde, 80 kg olana da 50 kg olana da aynı dozun verilmesi mantığını anlamadım. Yan etkileri o zaman kişiden kişiye değişmez mi? Şiddetli mide ağrısı, ishal ve baş ağrısı olmuşmuydu sizde de? Buarada benim 3 ay kullanmam gerekecek. Cevabınız için sağolun
Evet benim 1 mg aynı şekilde kiloya göre verdiler ama günde 1 kez kullandım baş ağrısı olmadı sadece bulantıdan başımı kaldırıp doğru düzgün beslenemiyordum

Ya bişey sorucam benimde bugün test günüm bi aksilikten dolayı test yapamadım kan testini ama dün idrar testi yapiyim dedim pozitif çıktı evet bir sürü ilaç kullanıyoruz bu ilaçlar idrarda pozitif olmasına sebep olur mu acaba

Arkadaslar çok su için böbreklere zarar vermesin istiyorsanız ben çok içemiyorum midem bulanıyor ama kendimi zorlamıyorum ilaçların etkisini azaltacak en güzel şey su içmek

Merhaba prograf ilacını içerken vücudunuzda değişiklikleriniz oldu mu şişkinlik ve farklılık gibi günde kaç tane içitiniz
68 kiloyum sabah akşam birer tane şeklinde verildi bana

Back
X