• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferim iptal olur mu ?

aycicegix

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2023
363
262
23
29
Merhaba hanımlar pkosluyum ve ikinci transferimi olucam. Diğerinde ilaçla ilerledik iğneler fitiller ekstra ilaçlar süreci biliyorsunuzdur zaten sizde. Fakat bu transferimde doktorum sadece femara verdi. 5 gün, günde 2 tane olacak şekilde kullandım. Normal reglim 6-7 gün arasında sürer. Fakat bu reglim tam anlamıyla bitmedi malesef 8. Gün ve hala az da olsa geliyor 9. Günde devam edeceğe benziyor. Yarında kontrolüm var. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda? transferim iptal olabilir mi. Kanama uzun sürdüğü için ya da başka bir ilaca geçen var mı ?
Deyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Son düzenleme:
Ben de bu ay femara ve ovitrelle ile transfere hazırlandım ve dün transfer oldum. İçinizi ferah tutun🩷

Ben de bu ay femara ve ovitrelle ile transfere hazırlandım ve dün transfer oldum. İçinizi ferah tutun🩷
Rahim kalinlasmicak diye korkuyorum açıkçası.
Sizede hayırlı olsun bebeginiz sıkı sıkı tutunsun size. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Kaçıncı transferiniz ilk mi. Transferden sonra bir ilaca başladınız mı?

Rahim kalinlasmicak diye korkuyorum açıkçası.
Sizede hayırlı olsun bebeginiz sıkı sıkı tutunsun size. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Kaçıncı transferiniz ilk mi. Transferden sonra bir ilaca başladınız mı?
İlk transferim teşekkür ederim benim rahim 6.2 mm oldu ama geçen ay da kalınlaşmamıştı böyle bir sorunum var benim. Rahim yapısı bu ay güzel olunca transfer kararı aldık.

Ben çatlatma iğnesinden sonra progestan fitil kullanmıştım ona devam ediyorum. Ayrıca her gün oksapar iğne ve gün aşırı da prolutex iğne verdiler. Takviye olarakta folanta folik asit kullanıyorum. Tavsiyem günde bir bardak organik nar suyu kullanın.

İnşallah sizin de her şey çok yolunda gider ve transferinizi olursunuz. Pozitifleri görelim 🙏🏼

İlk transferim teşekkür ederim benim rahim 6.2 mm oldu ama geçen ay da kalınlaşmamıştı böyle bir sorunum var benim. Rahim yapısı bu ay güzel olunca transfer kararı aldık.

Ben çatlatma iğnesinden sonra progestan fitil kullanmıştım ona devam ediyorum. Ayrıca her gün oksapar iğne ve gün aşırı da prolutex iğne verdiler. Takviye olarakta folanta folik asit kullanıyorum. Tavsiyem günde bir bardak organik nar suyu kullanın.

İnşallah sizin de her şey çok yolunda gider ve transferinizi olursunuz. Pozitifleri görelim 🙏🏼
Nar suyu önemli mi bunu göz önünde bulundurulalım bana Opudan sonra fitil ve ilaç verdiler transfer ağustosta muhtemel bu Opudan sonraki fitil değildir bu değil mi

Nar suyu önemli mi bunu göz önünde bulundurulalım bana Opudan sonra fitil ve ilaç verdiler transfer ağustosta muhtemel bu Opudan sonraki fitil değildir bu değil mi
Ben bu ay faydasını gördüm aşırıya kaçmamak şartıyla. Yalnız organik ve şekersiz olacak. Her gün bir bardak nar suyu için kızlar transfere kadar

Back
X