Transferden sonraki gelişmeler

kayyra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2008
62
0
86
Ankara
iyi bayramlar herkese benim 28 eylülde tranferim gerçekleşti,2 gün sonra lekelnme ile bir damla kan geldi (daha önceki denememde böyle birşey olmamıştı),belimde ve kasıklarımde ağrılar batışmalar oluyor benim yaşadıklarım bunlar ayın 10 da tahlilim var inşallah güzel haberler veririm sizlere.Transferden sonraki gelişmeleri paylaşırsak eminim diğer arkadaşlara faydalı olabiliriz:CüvCüv::CüvCüv:

iyi bayramlar herkese benim 28 eylülde tranferim gerçekleşti,2 gün sonra lekelnme ile bir damla kan geldi (daha önceki denememde böyle birşey olmamıştı),belimde ve kasıklarımde ağrılar batışmalar oluyor benim yaşadıklarım bunlar ayın 10 da tahlilim var inşallah güzel haberler veririm sizlere.Transferden sonraki gelişmeleri paylaşırsak eminim diğer arkadaşlara faydalı olabiliriz:CüvCüv::CüvCüv:

Sanirim tuttugunun gostergesi belirtileri yasiyorsunuz ben 4 defa negatif mikro yasadim ama tutan arkadaslarimdan duyduklarim bunlar.Sizin problem neydi su acidan soruyorum.Sanirim sizde maya tup bebegi denemissiniz bu miknatis yontemi uyuglandi mi size.Bizim sorun sperm hareketliligi vs. problemi 4 negatiften sonra dogru spermi secebilirler mi diye mayayi deneyim mi diye dusunuyorum.Siz onerirmisiniz ve su anda tedavi gordugunuz merkezin adi ne.

benımde transferden sonra 1 damla kan gelmıstı ama taze kandı (kırmızı) sonuc negatıf oldu
ama arkadaslar lekelenmelerden ve kahverengı kandan bahsedıyorlar sanırım yanı hamıle kalan arkadaslar

hülya35 canım ben mayada yaşadıklarımı anlattım maya bölümünde 1,5 sene öncede vardı bu yöntem simdi yeniymiş gibi tv de konuşuyor hastanede herşey mükemmel ama başarı oranı düşük bana göre ben hata yapmışım şu anda genart da tedavi oldum tahlil sonucunu bekliyorum.

hülya35 canım ben mayada yaşadıklarımı anlattım maya bölümünde 1,5 sene öncede vardı bu yöntem simdi yeniymiş gibi tv de konuşuyor hastanede herşey mükemmel ama başarı oranı düşük bana göre ben hata yapmışım şu anda genart da tedavi oldum tahlil sonucunu bekliyorum.

Sagol arkadasim.Benim durumumda maya bolumunde anlatmistim.Cok kararsizim.Klasik bir mikro tedavisinden fazlasi gerekiyor benim icin.Bu yuzden Alman Hast., Memorial, Maya ve Istanbul Yucel Karaman arasinda kaldim.Karar veremiyorum.Cunku artik bir defa deneyebilecegim.

:nazar::nazar::nazar:Lekelenme kasık ağrıları göğüste hassasiyet bunlar normal belirtiler sen inan 12. gün tahlilini yaptır.İnşallah hayırlısı olur.Hangi ilaçları kullanıyorsun?:emir_bebek::emir_bebek:

:nazar::nazar::nazar:Lekelenme kasık ağrıları göğüste hassasiyet bunlar normal belirtiler sen inan 12. gün tahlilini yaptır.İnşallah hayırlısı olur.Hangi ilaçları kullanıyorsun?:emir_bebek::emir_bebek:

sağal canım climara forte flaster,pregnyl,pruluton,crinone jel,coraspin,e vitamini,folik asit kullanıyorum şu anda inşallah hayırlısı olur.

kasıklarım daki ağrılar hafifledi batışma şeklinde belim de biraz ağrı var onun haricin de iyiyim

Mrb canım, benim transferden 10 gün sonra çok az kirli kan geldi, telaşlandım hemen hastneye gittim ve yapılan kan testi sonucu hamile olduğumu öğrendim, kanamam 4 gün daha sürdü sonra kesildi. Doktorum bana her kanamanın bir riski vardır o yüzden mümkün olduğunca yavaş hareketler yap demişti. Kanaman geçince normal hayatına dönebilcemi söylemişti. İnşallah sendende hayırlı haber alırız canım.

Benim hiç kanamam olmadı ama transferden sonraki hafta gögüslerimde hafif kararma, ve damarlar oluştu karnımda sertlik ve batmalar vardı. Şu anda 11 hafta 2 günlük hamileyim darısı isteyen herkesin başınaa...

Mrb canım, benim transferden 10 gün sonra çok az kirli kan geldi, telaşlandım hemen hastneye gittim ve yapılan kan testi sonucu hamile olduğumu öğrendim, kanamam 4 gün daha sürdü sonra kesildi. Doktorum bana her kanamanın bir riski vardır o yüzden mümkün olduğunca yavaş hareketler yap demişti. Kanaman geçince normal hayatına dönebilcemi söylemişti. İnşallah sendende hayırlı haber alırız canım.

teşekkürler canım inşaallah ama kafam çok karıştı ilk transferim de hiç kanamam olmamıştı sadece kasıklarımda hafif hareketlenmeler oluyordu doktor aysun hanıma sorduğum da kullandığım iğnelerden olduğunu yumurtalarımı büyüttüğünü ama ısrarla lekelenme olup olmadığını sormuştu ama o zaman bende hiç lekelenme olmamıştı sonuçta zaten negatifti 2. transferimdeki kanamanında bazı arkadaşlar tutunma kanaması olabileceğini söylediler bir kısmı düşük tehlikesi olabilir dedi neye inanacağımı şaşırdım ama kasıklarımda ilk defa doluluk hissediyorum hafif hafif batmalar var belim de devamlı hafif bir ağrı var ayakta kalamıyorum hemen kasıklarımın ağrısı artıyor bilmiyorum yaaaaaa hakkımda hayırlısı sürekli karnım acıkıyor neyse kendimi fazla kaptırmak ta istemiyorum neyse bir gün daha bitti Allah herkese kalbindeki muradı varsin yanında banada inşaalllahŞenizŞenizŞenizŞeniz

kayyra canım inşallah bebişin annesine sıkı sıkı tutunmuştur.tedavideki biz bayanlar hep bunu yapıyoruz,kaptırmayalım.ben üç aşılamamda hep böyle dedim sonuç negatifti üzülmedim mi hemde çok.biz kaptırmayalım desekte bilinçaltımız öyle bir kaptırıyorki.diyeceğim şu tabiki kaptır kendini sonuna kadar umut et.sonuçta içinde embriyo halinde de olsa bebişin var.konuş onunla ümidinide mutsuzluğunuda sonuna kadar yaşa.canım inşallah hamiş haberini alırız.

canım benimde iki kere kanamam olmuştu.hatta 12.günden önceydi.çok şükür hamileyim.ayaklarını yükselterek dinlen bol bol.

:ecrin_bebek::ecrin_bebek:Arkadaşlar crino jel kullanan vardır heralde benim 2 gündür kullandıktan sonra tahriş olmuş sanırım hafif kanama oluyor idrara çıkıncada yanma oluyor.Dr birşey olmaz adet kanaması olmadıktan sonra dedi ama korkuyorum şu an 7 haftalık sizlerdede oldumu?yada progesteronun iğnesini olmuştum bu jeli bide hapı mı var?Buarada mide bulantınız oluyormu ben bitmiş durumdayım?:nazar::nazar::nazar:

canım bende kullanıyorum cinone jel, puruluton iğne,clımana forte flaster evet idrara çıktığım da hafif yanma oluyor sanki sistit olmuş gibiyim dr una söyle habı da var flasteride var kalçanın üzerine yapıştırıyorsun 3 gün tutuyorsun sonra çıkartıp yenisini yapıştırıyorsun dr una söyle o daha iyi bilir. Habı da estrafem kullandım ben bana kabızlık yapmıştı ilk denememde belki de oyüzden kaybettim bebişlerimi birde gögüslerimde dayanılmaz bir acıma hissi oluştu dokunamıyordum sanki çıban varmış gibi acıyordu şimdi flaster kullanıyorum ama sanıyorum o jeli gene verecek çünki ben ikisini birlikte kullanıyorum

canım bende kullanıyorum cinone jel, puruluton iğne,clımana forte flaster evet idrara çıktığım da hafif yanma oluyor sanki sistit olmuş gibiyim dr una söyle habı da var flasteride var kalçanın üzerine yapıştırıyorsun 3 gün tutuyorsun sonra çıkartıp yenisini yapıştırıyorsun dr una söyle o daha iyi bilir. Habı da estrafem kullandım ben bana kabızlık yapmıştı ilk denememde belki de oyüzden kaybettim bebişlerimi birde gögüslerimde dayanılmaz bir acıma hissi oluştu dokunamıyordum sanki çıban varmış gibi acıyordu şimdi flaster kullanıyorum ama sanıyorum o jeli gene verecek çünki ben ikisini birlikte kullanıyorum

bu gün transferimden sonra 11, günüm çok heyecanlıyım umarım olumlu sonuç alırım bu arada kasık ağrılarım ve belimin ağrısı devan ediyor umarım sonuç olumlu çıkar hep birlikte seviniriz Allah hepimize anneliği nasip etsin inşaallah

Back
X