mommm a coffee lover ☕️ Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2019 5.072 2.468 123 7 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi mommm #1 Üşüme, ateş yaşayıp pozitif alan varmııııııı ????
Barnimm 3+1💞💞 Kayıtlı Üye 2 Aralık 2018 733 1.050 33 41 8 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi mommm #2 Ben varım canım Bazan üşüyüp bazan da ateş basıyordu özellikle geceleri çok terliyordum Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Ben varım canım Bazan üşüyüp bazan da ateş basıyordu özellikle geceleri çok terliyordum Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Yarimm66 Sabırla bekledigim en güzel yarınımsın... Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Kasım 2016 3.420 En iyi cevaplar 1 10.317 208 32 8 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi mommm #3 Bende öyleydim canım gel üşüdüm hem ateş bastı daraldım minik sana tutunuyor indhlalah
mommm a coffee lover ☕️ Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2019 5.072 2.468 123 8 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi mommm #4 Barnimm .!.: Ben varım canım Bazan üşüyüp bazan da ateş basıyordu özellikle geceleri çok terliyordum Rabbim gönlüne göre versin inşallah Genişletmek için tıkla... Ay inşAllah canım ya ama benim sanki ateşim yükseldi canım ateş basması da yaşıyorum ama bu sefer ateşim çıktı üşüdüm döndüm vücudum yanıyordu ama seninde oldumu öyle
Barnimm .!.: Ben varım canım Bazan üşüyüp bazan da ateş basıyordu özellikle geceleri çok terliyordum Rabbim gönlüne göre versin inşallah Genişletmek için tıkla... Ay inşAllah canım ya ama benim sanki ateşim yükseldi canım ateş basması da yaşıyorum ama bu sefer ateşim çıktı üşüdüm döndüm vücudum yanıyordu ama seninde oldumu öyle
mommm a coffee lover ☕️ Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2019 5.072 2.468 123 8 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi mommm #5 Yarimm66 .!.: Bende öyleydim canım gel üşüdüm hem ateş bastı daraldım minik sana tutunuyor indhlalah Genişletmek için tıkla... İnşAllah canım benim benim ateşim baya yükseldi vücudum ateş gibiydi ama dondum canım sende öylemydn
Yarimm66 .!.: Bende öyleydim canım gel üşüdüm hem ateş bastı daraldım minik sana tutunuyor indhlalah Genişletmek için tıkla... İnşAllah canım benim benim ateşim baya yükseldi vücudum ateş gibiydi ama dondum canım sende öylemydn
T Translokasyon1521 Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Kasım 2013 3.840 4.917 158 19 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi mommm #6 My angelll .!.: İnşAllah canım benim benim ateşim baya yükseldi vücudum ateş gibiydi ama dondum canım sende öylemydn Genişletmek için tıkla... Tuttu mu peki
My angelll .!.: İnşAllah canım benim benim ateşim baya yükseldi vücudum ateş gibiydi ama dondum canım sende öylemydn Genişletmek için tıkla... Tuttu mu peki