Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir iki hafta sonra transfer olacağım. Bu dönemde kullandığım ilaçlardan dolayı mıdır nedendir bilmiyorum migren atakları geçiriyorum. Benzer durum yaşayıp çözüm bulan var mı?
Bir iki hafta sonra transfer olacağım. Bu dönemde kullandığım ilaçlardan dolayı mıdır nedendir bilmiyorum migren atakları geçiriyorum. Benzer durum yaşayıp çözüm bulan var mı?
Bendede migren var canım beni apranax bile kesmezdi
direkt acillik olurdum 2 iğneyle anca kendime gelirdim hep
İlk tup bebek tedavisine başladıgimda kara kara düşünüyodum ya migrenim çıkarsa igne de olamam naparım ozaman die
Sonra netten araştırdım yarım bardak taze sıkılmış limon suyunun içine
pembe kaya tuzu atıp karıştırıp içince iyi geliyomuş sonra bende denedim gerçekten işe yarıyor canım tavsiye ederim
Ona benzer bişey okudum evde sofra tuzu vardı onunla deneyeyim dedim iki yudum zor içtim.
Pembe kaya tuzu da ona benziyor mu! içilebilir bişey mi? Nerede bulurum?
Gerçekten kabusum oldu malum hiç bir ilaç kullanamıyoruz
Ona benzer bişey okudum evde sofra tuzu vardı onunla deneyeyim dedim iki yudum zor içtim.
Pembe kaya tuzu da ona benziyor mu! içilebilir bişey mi? Nerede bulurum?
Gerçekten kabusum oldu malum hiç bir ilaç kullanamıyoruz
Pembe kaya tuzunda bilmem kaç cesit minarel varmiş canım bu yuzden hemde faydaliymiş
Tadı cok iyi degil tabi ama tek sefer de icmen gerekiyormuş canım öyle etkili oluyomuş
yudum yudum değil yani
Mutlaka bulup deneyeceğim.. Onca emek çaba boşa gitsin istemiyorum..!
Bu arada Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. inşallah bana da nasip olur