Transferi olup da bekleme sürecinde olan yok mu?

hilall85

minik MİNA artık evindee
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
3.621
68
163
İstanbul
Dondurulmuş embryo ile c. Tesi transferim oldu artık beklemedeyim ama çok sıkılıyorum...
3 gün önemli dedi Dr ama yinede hep yatma dedi. Yatınca sıkılıyorum daha ilk günlerdeyim...
Varmı benim gibi olan arkadaşlar?

benim 8. günüm valla çok zor beklemek allah yardımcın olsun seninde inşallah beklemelerimize değer

Benim c. Tesi transferim oldu 20 inde test günüm daha çok var senin azalmış yine!
Hakkında hakkımızda hayırlısı olsun...
GüZel sonucunu burdan okuruz inş

benimde eşimi Kaan Aydos tedavi etti.5.defa tüp yaptık bizde transferden sonraki 3.günüm.

Kaan aydosu internetten duydum ve eşimin testlerini göndermiştik ve dönmüştü bize o zaman ama tedavi olmadık...
Inş mutlu sona bu denemende ulaşırsın....benimde 4. Günüm aramızda 1 gün varmış

Kaan aydosu internetten duydum ve eşimin testlerini göndermiştik ve dönmüştü bize o zaman ama tedavi olmadık...
Inş mutlu sona bu denemende ulaşırsın....benimde 4. Günüm aramızda 1 gün varmış
sende Bi belirti varmı?

Benimde 10 kasimda transferim oldu.4. Denemem cok korkuyorumm yine negatif almaktan belirtiniz varmi benim.belim agriyo ama bel agrisi bi belirti degil beli agriyan genelde negatif oluyo cok umutsuzum:KK42:

Benimde 10 kasimda transferim oldu.4. Denemem cok korkuyorumm yine negatif almaktan belirtiniz varmi benim.belim agriyo ama bel agrisi bi belirti degil beli agriyan genelde negatif oluyo cok umutsuzum:KK42:
yanılıyorsun beli ağrıyanların genelde tutuyor.benimde 5.denemem.hiç Bi yerim ağrımıyor diye kuruntulanıyorum bende.

Ama burda bazi basliklardaki beli agriyanlarin hep negatif bugun almislar test sonuclarini cok korkuyorum.carsamba test gunum ama cok korkuyorum cok:KK42:

yanılıyorsun beli ağrıyanların genelde tutuyor.benimde 5.denemem.hiç Bi yerim ağrımıyor diye kuruntulanıyorum bende.
Burda batigim bikac baslikta bel agrisi olanlar hep negatif sonuc almis bende cok korkuyorumm.bel agrimasi ilaclardanda olabiliyormus :KK42:

Belirtiye takılmayın arkadaşlar hiç belirti olmadan hamile kalmıştım....
Bundada belirtim yok bi tekgöğüslerim şiş ve ağrıyor... Bide yorulduğumda kasıklarımda ağrı oluyor çok az o kadar...
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik takılmayın böle şeylere rahat rahat gününüzü bekleyin bekleyelim inş yüzümüz güler...
Bugün gerçekten çok olumsuz sonuç alan var bende görünce çok üzüldüm onları okuyunca umutlarım eksiliyor ama sonra silkeleniyorum...
İnş güzel sonuçlar alıcaz buna inanıyorum ve öle düşünüyorum...
Olumlu olmak gerekiyor sitres çok önemli bu günlerde!
Benim test günüm Perşembe aslında idrar yapmak istiyorum ama eşim istemiyor... Ilk denemede çok yaptım hep ağladım durdum. 2. Denemede hiç bişey yapmadım Allah'a şükür olumlu sonuç aldım. Buda 3. Denemem yapmıcam bundada idrar!
Bakalım hayırlısı inş

Belirtiye takılmayın arkadaşlar hiç belirti olmadan hamile kalmıştım....
Bundada belirtim yok bi tekgöğüslerim şiş ve ağrıyor... Bide yorulduğumda kasıklarımda ağrı oluyor çok az o kadar...
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik takılmayın böle şeylere rahat rahat gününüzü bekleyin bekleyelim inş yüzümüz güler...
Bugün gerçekten çok olumsuz sonuç alan var bende görünce çok üzüldüm onları okuyunca umutlarım eksiliyor ama sonra silkeleniyorum...
İnş güzel sonuçlar alıcaz buna inanıyorum ve öle düşünüyorum...
Olumlu olmak gerekiyor sitres çok önemli bu günlerde!
Benim test günüm Perşembe aslında idrar yapmak istiyorum ama eşim istemiyor... Ilk denemede çok yaptım hep ağladım durdum. 2. Denemede hiç bişey yapmadım Allah'a şükür olumlu sonuç aldım. Buda 3. Denemem yapmıcam bundada idrar!
Bakalım hayırlısı inş
Canııım çok sağol içime soğuk soğuk sular serptin Allah razı olsun.benim şimdiye kadar pozitif denemem olmamıştı inşallah bu defa seninde mucizeninde pozitifleri peşpeşe gelir.bende perşembe test yapacağım

Back
X