Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim bugun 7.ci günüm beklemek çok zor hayırlısıylan hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.
benimde eşimi Kaan Aydos tedavi etti.5.defa tüp yaptık bizde transferden sonraki 3.günüm.
sende Bi belirti varmı?Kaan aydosu internetten duydum ve eşimin testlerini göndermiştik ve dönmüştü bize o zaman ama tedavi olmadık...
Inş mutlu sona bu denemende ulaşırsın....benimde 4. Günüm aramızda 1 gün varmış
sende Bi belirti varmı?
yanılıyorsun beli ağrıyanların genelde tutuyor.benimde 5.denemem.hiç Bi yerim ağrımıyor diye kuruntulanıyorum bende.Benimde 10 kasimda transferim oldu.4. Denemem cok korkuyorumm yine negatif almaktan belirtiniz varmi benim.belim agriyo ama bel agrisi bi belirti degil beli agriyan genelde negatif oluyo cok umutsuzum![]()
Burda batigim bikac baslikta bel agrisi olanlar hep negatif sonuc almis bende cok korkuyorumm.bel agrimasi ilaclardanda olabiliyormusyanılıyorsun beli ağrıyanların genelde tutuyor.benimde 5.denemem.hiç Bi yerim ağrımıyor diye kuruntulanıyorum bende.
Canııım çok sağol içime soğuk soğuk sular serptin Allah razı olsun.benim şimdiye kadar pozitif denemem olmamıştı inşallah bu defa seninde mucizeninde pozitifleri peşpeşe gelir.bende perşembe test yapacağımBelirtiye takılmayın arkadaşlar hiç belirti olmadan hamile kalmıştım....
Bundada belirtim yok bi tekgöğüslerim şiş ve ağrıyor... Bide yorulduğumda kasıklarımda ağrı oluyor çok az o kadar...
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik takılmayın böle şeylere rahat rahat gününüzü bekleyin bekleyelim inş yüzümüz güler...
Bugün gerçekten çok olumsuz sonuç alan var bende görünce çok üzüldüm onları okuyunca umutlarım eksiliyor ama sonra silkeleniyorum...
İnş güzel sonuçlar alıcaz buna inanıyorum ve öle düşünüyorum...
Olumlu olmak gerekiyor sitres çok önemli bu günlerde!
Benim test günüm Perşembe aslında idrar yapmak istiyorum ama eşim istemiyor... Ilk denemede çok yaptım hep ağladım durdum. 2. Denemede hiç bişey yapmadım Allah'a şükür olumlu sonuç aldım. Buda 3. Denemem yapmıcam bundada idrar!
Bakalım hayırlısı inş
inşallah bekleyen herkesin yüzü güler inşallah yarabbim!Aynı gün test yapıcaz demek ki inş güzel sonuçları veririz...
Allah yardım etsin mucizesini içindede hissettirsin inşallahTabi ilk önce mucizenin güzel haberini alırız inş