• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferden sonra Hastane işleri naptiniz kizlar

Benim de progestan 0.20 ay insalah canim insalah bu sefer olucak gerçekten yolumuz çok zor bir o kadar da güzel yeterki olsun bu ilaçlara razıyız 😍 evet canım 5. Gün embriyosu 2. Transfer olacak ilki tutu ama kimyasal oldu maalesef senin ki kaçıncı gün kaçıncı deneme
Benim ilk denemem çok heycanliyim Dr sansimin artması için ve hayalimde hep ikiz annesi olmak istediğim teklif ettim oda kırmadı normalde yasak mis sanırım 11 tane 5. Gün embryom var çift çift donduruldu bende heycanliyim çok bir anca kavusmak istiyorum inşallah seninde benimde sımsıkı tutunur bayramda içimizde olurlar 🤲🏼😊 beslenmeme ekstra dikkat ediyor musun yada neler tuketiyorsun canım ben iyi geliyo diye 1 hafta nar suyu içtim her sabah avokado yemeye çalışıyorum kabak çekirdeği falan sebze yemeğe çalışıyorum sigarayı bıraktım çok zor oldu birlikte test yaparız ve mutluluktan agladigimiz aninyasamayi nasip etsin rabbim inşallah 😊🤲🏼🌹♥️

Bu süreçte olan tüm anne adaylarına kendimde dahil evlatlarımızı kavuşmayı nasip etsin rabbim kizlar bı sorum.olcak 31 Mayıs cumartesi nasipse çift embryo transferi olucam ama Dr bana bı kalçadan bı göbekten ignen var dedi hastane 5 dakika bile.surmeye karşı caddemde ama. Korkuyorum herkes yatmış kalkmamış ben nasıl.gidip gelicem yada siz neler yaptınız eve hemşire cagarmak.icin bı kaç hastaneyle konuştum çok pahalı geldi yardımcı olur musunuz bişey olurmu gidip gelsem içim içim yiyiyo 😪
Selamlar benim ikizlerim var ve hastana yakin değil otobüs taksi bulmak işkence transferin ertesi gününden başladım yürüyerek gidiş dönüş 1 saat sürdü hergun gidip geliyorum sürekli asla yatmadım sizde yatmayın ağır kaldırmayın anı hareket etmeyin onun dışında işlerinizi yapın arada dinlenin suan hamileyim naçizane tavsiyem umarım sizinde tutar

Selamlar benim ikizlerim var ve hastana yakin değil otobüs taksi bulmak işkence transferin ertesi gününden başladım yürüyerek gidiş dönüş 1 saat sürdü hergun gidip geliyorum sürekli asla yatmadım sizde yatmayın ağır kaldırmayın anı hareket etmeyin onun dışında işlerinizi yapın arada dinlenin suan hamileyim naçizane tavsiyem umarım sizinde tutar
Ay rabbim bagislasin darısı bana inşallah çok sevindim çok mutlu oldum içim rahatladi ikizleriniz kaç yaşında cinsiyetleri nedir 😊😊🤲🏼👼🏼👼🏼

Evet bugün muaynem vardı nasipse cumartesi transfer rahim kalinligim 8.6 çıktı üç görünümlü çok iyi dedi estrofem günde 6 ya çıktı dekort prograf progestan basliycak 1 saat sonra kalçada. OKSAPAR baya ilacım var rahim.kalinligim iyimi sizce artarmi transfere kadar biraz daha
Merhaba benimde transfer öncesi kontrolde rahim kalınlığı 8 küsür ve 3 çizgiydi. Sürekli nar suyu içtim ama transfer günü kaçtı doktor bişey demedi. Bence 8 üstü zaten çok iyi o yüzden endişe etmeyin

Benim ilk denemem çok heycanliyim Dr sansimin artması için ve hayalimde hep ikiz annesi olmak istediğim teklif ettim oda kırmadı normalde yasak mis sanırım 11 tane 5. Gün embryom var çift çift donduruldu bende heycanliyim çok bir anca kavusmak istiyorum inşallah seninde benimde sımsıkı tutunur bayramda içimizde olurlar 🤲🏼😊 beslenmeme ekstra dikkat ediyor musun yada neler tuketiyorsun canım ben iyi geliyo diye 1 hafta nar suyu içtim her sabah avokado yemeye çalışıyorum kabak çekirdeği falan sebze yemeğe çalışıyorum sigarayı bıraktım çok zor oldu birlikte test yaparız ve mutluluktan agladigimiz aninyasamayi nasip etsin rabbim inşallah 😊🤲🏼🌹♥️
Çok teşekkür ederim çok sağolun 👼🏼🤲🏼🤲🏼👼🏼
Amin insalah Rabbimin izniyle yasiycaz bu sevinci de bizlerde oo masalah seninnde güzel embriyolar dondurulmuş😍 vala exstra bı dikat etmiyorum kendimi onu ye bunu ye diyor zorlamiyor 😂😂 transfer sonrası kuruyemise falan dikat ediyorum onun dışında asitli yiyeeceklerden tek uzak durdum dediğin gibi sigara konusu en hasas noktam az da olsa azaltim transfer sonrası hiç içmiyorum alah gücünü veriyor vala ay evet birlikte test zamanımız olucak🥹❤️

Amin insalah Rabbimin izniyle yasiycaz bu sevinci de bizlerde oo masalah seninnde güzel embriyolar dondurulmuş😍 vala exstra bı dikat etmiyorum kendimi onu ye bunu ye diyor zorlamiyor 😂😂 transfer sonrası kuruyemise falan dikat ediyorum onun dışında asitli yiyeeceklerden tek uzak durdum dediğin gibi sigara konusu en hasas noktam az da olsa azaltim transfer sonrası hiç içmiyorum alah gücünü veriyor vala ay evet birlikte test zamanımız olucak🥹❤️
İnşallah canım benim herşey güzel.olcak güzel zamanda bayram arifesinde transfer oluyoruz şeker Bayramı'nda kucagimizada gireriz inşallah senin içinde bol bol dua edicem 🤲🏼🤲🏼🤲🏼👼🏼♥️ haberleselim hep aynı süreç aynı zamanda yasiycaz destek oluruz 🍓

Tabiki ha
İnşallah canım benim herşey güzel.olcak güzel zamanda bayram arifesinde transfer oluyoruz şeker Bayramı'nda kucagimizada gireriz inşallah senin içinde bol bol dua edicem 🤲🏼🤲🏼🤲🏼👼🏼♥️ haberleselim hep aynı süreç aynı zamanda yasiycaz destek oluruz 🍓
Tabiki haberleselim canım moral olur birbirmize sende dualarimdasin canım benim özelden haberleşiriz🥹🤲

Back
X