zeyra rabbimin mucizesi gizemim Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2009 6.211 27 158 22 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyra #1 arkadaşlar bugün transferim gerçekleşti 3 embriyo transferim oldu dua edin arkadaşlar tutunsunlar beni bırakmasınlar:Saruboceq:
arkadaşlar bugün transferim gerçekleşti 3 embriyo transferim oldu dua edin arkadaşlar tutunsunlar beni bırakmasınlar:Saruboceq:
dervis Guru Kayıtlı Üye 13 Mart 2008 1.244 12 358 Diğer 22 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyra #2 hayırlı olsun.. benim de 9. günüm.. ama ilk günden bilgisayarda ne yapıyorsun? yat dinlen bence...bol şans hepimize...
hayırlı olsun.. benim de 9. günüm.. ama ilk günden bilgisayarda ne yapıyorsun? yat dinlen bence...bol şans hepimize...
P PINARY Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ekim 2008 361 2 96 İstanbul 22 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyra #3 ZEYRACIM makinadan kop biraz.en azından 2-3 gün... dinlen... sağlıcakla güzelliklerle inşallah geçmişler olsun
ZEYRACIM makinadan kop biraz.en azından 2-3 gün... dinlen... sağlıcakla güzelliklerle inşallah geçmişler olsun
A ada67 Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Eylül 2008 1.525 11 158 Diğer 22 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyra #4 hadı bakalım mujdelerınızı beklıyorum...sımdıden hayırlı olsun..
burge Bismillahirrahmanirrahim Kayıtlı Üye 15 Mart 2009 244 0 96 Diğer 22 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyra #5 hayırlı olsun canım..bende sonuç bekliyorum. bugün 6. günüm..inşallah hayırlırlı sağlıklı bebişler hepimize.....
hayırlı olsun canım..bende sonuç bekliyorum. bugün 6. günüm..inşallah hayırlırlı sağlıklı bebişler hepimize.....
H hewler Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Haziran 2009 88 0 86 İstanbul 22 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyra #6 hayırlı olsun.kaçınçı denemeniz.
S sabriya Guru Kayıtlı Üye 10 Nisan 2008 2.060 12 358 İstanbul 22 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyra #7 zeyra .!.: arkadaşlar bugün transferim gerçekleşti 3 embriyo transferim oldu dua edin arkadaşlar tutunsunlar beni bırakmasınlar:Saruboceq: Genişletmek için tıkla... tum dualarim seninlee
zeyra .!.: arkadaşlar bugün transferim gerçekleşti 3 embriyo transferim oldu dua edin arkadaşlar tutunsunlar beni bırakmasınlar:Saruboceq: Genişletmek için tıkla... tum dualarim seninlee
W wishes Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Haziran 2009 42 0 86 Diğer 23 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyra #8 zeyra .!.: arkadaşlar bugün transferim gerçekleşti 3 embriyo transferim oldu dua edin arkadaşlar tutunsunlar beni bırakmasınlar:Saruboceq: Genişletmek için tıkla... zeyracım ALLAH yardımcın olsun bu mubarek aylarda.bencedeyat dinlen ayaklarını havaya dik bebeişlerin annesine yapışsın bırakmasın İNŞALLAH benimde ağustossun 2 . haftası ALLAH nasip ederse birbirimize dua edelim:1hug:
zeyra .!.: arkadaşlar bugün transferim gerçekleşti 3 embriyo transferim oldu dua edin arkadaşlar tutunsunlar beni bırakmasınlar:Saruboceq: Genişletmek için tıkla... zeyracım ALLAH yardımcın olsun bu mubarek aylarda.bencedeyat dinlen ayaklarını havaya dik bebeişlerin annesine yapışsın bırakmasın İNŞALLAH benimde ağustossun 2 . haftası ALLAH nasip ederse birbirimize dua edelim:1hug:
N nezooo çok bekletme abini tamam mı minik:) Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2009 1.252 418 198 39 23 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyra #9 insallah hepiniz hamileyim lafini duyar ve okuruzz... Allahim dualarimizi kabul ett (amin)hayirli evlatlar nasip et(amin)bu aciz kullarnin yakaraslarini duy bizde bu guz<el ve ozel duyguyu tattir (amin)...
insallah hepiniz hamileyim lafini duyar ve okuruzz... Allahim dualarimizi kabul ett (amin)hayirli evlatlar nasip et(amin)bu aciz kullarnin yakaraslarini duy bizde bu guz<el ve ozel duyguyu tattir (amin)...
T tanyeli80 Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2009 144 0 96 42 Muğla 23 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyra #10 hayırlı olsun canım.inşallah bebeklerin sana sımsıkı tutunurlar.
nurnberg Kızım yaşama sevincim Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2009 201 1 96 Sakarya 23 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyra #11 tutsunlar seni ve hiç bırakmasınlar ınşALLAH
susamuru78 Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Nisan 2009 506 0 96 Bursa 23 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyra #12 nezooo .!.: insallah hepiniz hamileyim lafini duyar ve okuruzz... Allahim dualarimizi kabul ett (amin)hayirli evlatlar nasip et(amin)bu aciz kullarnin yakaraslarini duy bizde bu guz<el ve ozel duyguyu tattir (amin)... Genişletmek için tıkla... Amin,amin,amin İnşallah güzel haberlerini alırız güzelim:Saruboceq: sen şimdi yat dinlen biraz olur mu
nezooo .!.: insallah hepiniz hamileyim lafini duyar ve okuruzz... Allahim dualarimizi kabul ett (amin)hayirli evlatlar nasip et(amin)bu aciz kullarnin yakaraslarini duy bizde bu guz<el ve ozel duyguyu tattir (amin)... Genişletmek için tıkla... Amin,amin,amin İnşallah güzel haberlerini alırız güzelim:Saruboceq: sen şimdi yat dinlen biraz olur mu
T titanik Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2008 253 5 96 49 Mardin 23 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyra #13 çok sevindim canım,sen dua istemesende bizler hamile olanlara vede tüp bebek yapanlara çok dua ederiz allahın izniyle 12 gün sonra annesin artık.
çok sevindim canım,sen dua istemesende bizler hamile olanlara vede tüp bebek yapanlara çok dua ederiz allahın izniyle 12 gün sonra annesin artık.
daglarr Rabbi hebli minessalihin Kayıtlı Üye 16 Haziran 2009 423 0 116 Samsun 23 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyra #14 Rabbim yardımcın olsun...
S sherlocker Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Şubat 2008 2.213 44 158 23 Temmuz 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi zeyra #15 Rabbim hayırla sağlıkla anneliği nasip etsin canım... Sağlıkla tamamına erdirsin,12.gün güzel haberler ver bize inşallah... Yolu açık olsun...
Rabbim hayırla sağlıkla anneliği nasip etsin canım... Sağlıkla tamamına erdirsin,12.gün güzel haberler ver bize inşallah... Yolu açık olsun...