Transferim bugn gerekleti 12den geriye saym Dua edin

zeyra

rabbimin mucizesi gizemim
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
6.211
27
158
arkadaşlar bugün transferim gerçekleşti 3 embriyo transferim oldu dua edin arkadaşlar tutunsunlar beni bırakmasınlar:Saruboceq:

hayırlı olsun.. benim de 9. günüm.. ama ilk günden bilgisayarda ne yapıyorsun? yat dinlen bence...bol şans hepimize...

ZEYRACIM makinadan kop biraz.en azından 2-3 gün... dinlen...
sağlıcakla güzelliklerle inşallah
geçmişler olsun

hayırlı olsun canım..bende sonuç bekliyorum. bugün 6. günüm..inşallah hayırlırlı sağlıklı bebişler hepimize.....

arkadaşlar bugün transferim gerçekleşti 3 embriyo transferim oldu dua edin arkadaşlar tutunsunlar beni bırakmasınlar:Saruboceq:

zeyracım ALLAH yardımcın olsun bu mubarek aylarda.bencedeyat dinlen ayaklarını havaya dik bebeişlerin annesine yapışsın bırakmasın İNŞALLAH benimde ağustossun 2 . haftası ALLAH nasip ederse birbirimize dua edelim:1hug:

insallah hepiniz hamileyim lafini duyar ve okuruzz... Allahim dualarimizi kabul ett (amin)hayirli evlatlar nasip et(amin)bu aciz kullarnin yakaraslarini duy bizde bu guz<el ve ozel duyguyu tattir (amin)...

insallah hepiniz hamileyim lafini duyar ve okuruzz... Allahim dualarimizi kabul ett (amin)hayirli evlatlar nasip et(amin)bu aciz kullarnin yakaraslarini duy bizde bu guz<el ve ozel duyguyu tattir (amin)...

Amin,amin,amin
İnşallah güzel haberlerini alırız güzelim:Saruboceq:
sen şimdi yat dinlen biraz olur mu

çok sevindim canım,sen dua istemesende bizler hamile olanlara vede tüp bebek yapanlara çok dua ederiz allahın izniyle 12 gün sonra annesin artık.

Rabbim hayırla sağlıkla anneliği nasip etsin canım...
Sağlıkla tamamına erdirsin,12.gün güzel haberler ver bize inşallah...
Yolu açık olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…