Transferim bugn gerekleti 12den geriye saym Dua edin

zeyra

rabbimin mucizesi gizemim
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
6.211
27
158
arkadaşlar bugün transferim gerçekleşti 3 embriyo transferim oldu dua edin arkadaşlar tutunsunlar beni bırakmasınlar:Saruboceq:

hayırlı olsun.. benim de 9. günüm.. ama ilk günden bilgisayarda ne yapıyorsun? yat dinlen bence...bol şans hepimize...

ZEYRACIM makinadan kop biraz.en azından 2-3 gün... dinlen...
sağlıcakla güzelliklerle inşallah
geçmişler olsun

hayırlı olsun canım..bende sonuç bekliyorum. bugün 6. günüm..inşallah hayırlırlı sağlıklı bebişler hepimize.....

arkadaşlar bugün transferim gerçekleşti 3 embriyo transferim oldu dua edin arkadaşlar tutunsunlar beni bırakmasınlar:Saruboceq:

zeyracım ALLAH yardımcın olsun bu mubarek aylarda.bencedeyat dinlen ayaklarını havaya dik bebeişlerin annesine yapışsın bırakmasın İNŞALLAH benimde ağustossun 2 . haftası ALLAH nasip ederse birbirimize dua edelim:1hug:

insallah hepiniz hamileyim lafini duyar ve okuruzz... Allahim dualarimizi kabul ett (amin)hayirli evlatlar nasip et(amin)bu aciz kullarnin yakaraslarini duy bizde bu guz<el ve ozel duyguyu tattir (amin)...

insallah hepiniz hamileyim lafini duyar ve okuruzz... Allahim dualarimizi kabul ett (amin)hayirli evlatlar nasip et(amin)bu aciz kullarnin yakaraslarini duy bizde bu guz<el ve ozel duyguyu tattir (amin)...

Amin,amin,amin
İnşallah güzel haberlerini alırız güzelim:Saruboceq:
sen şimdi yat dinlen biraz olur mu

çok sevindim canım,sen dua istemesende bizler hamile olanlara vede tüp bebek yapanlara çok dua ederiz allahın izniyle 12 gün sonra annesin artık.:nazar:

Rabbim hayırla sağlıkla anneliği nasip etsin canım...
Sağlıkla tamamına erdirsin,12.gün güzel haberler ver bize inşallah...
Yolu açık olsun...

Back
X