Transferime 3 ay var nasıl beslenmeliyim

Ayas19

Güzel günler göreceğiz güneşli günler ☀️🤲
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
562
5.291
138
Kızlar tüp bebek tedavisine başladık 6 ay önce kistlerim vardı yumurtlarım toplandı döllendirip donduruldu sonra laparoskopi ameliyatı oldum ve dinleniyorum dün doktora gittim Eylül’de transfer yapacak sizce bu üç ay içinde nasıl beslenmeliyim nelere dikkat etmeliyim yardımcı olabilecek varmı

Benim transferime de henüz zaman var ama ben de takipteyim deneyimli arkadaşlar vitamin takviyeleri, beslenme önerileriniz varsa çok sevinirim

Kızlar kimse yok mu yardımcı olabilecek

Benimde transferime daha var ama hemşirelerin beni bilgilendirdiği kadarıyla yazayım arkadaşlar ,
Öncelikle pH değeri 8 ve üzeri olan su içmemiz gerekiyormuş. Köy yumurtası dışında yumurta yememek gerekiyormuş
Patates , maydonoz , limon , asitli her türlü içecek , midye , yememek gerekiyor
Daha çok sebze ağırlıklı koyun sütü
Ve yoğurdu gibi beslenmek gerekiyormuş

Benimde transferime daha var ama hemşirelerin beni bilgilendirdiği kadarıyla yazayım arkadaşlar ,
Öncelikle pH değeri 8 ve üzeri olan su içmemiz gerekiyormuş. Köy yumurtası dışında yumurta yememek gerekiyormuş
Patates , maydonoz , limon , asitli her türlü içecek , midye , yememek gerekiyor
Tesekkürler canım bn zaten asitli hiç birşey içmiyorum dediğin gibi de beslenmeye baslayacam inşallah sende hayırlı sonuçlar alırsın tedavinde

Tesekkürler canım bn zaten asitli hiç birşey içmiyorum dediğin gibi de beslenmeye baslayacam inşallah sende hayırlı sonuçlar alırsın tedavinde
İnşallah canım rabbim hepimize bu duyguyu yaşamayı nasip etsin. Hepimizin sonuçları olumlu olsun. Evet ben özellikle su da dikkat ediyorum marka vermem de sakınca varmı bilmiyorum ama hayat su içebilirsin. Yumurta patates vb hayatımdan çıkardım şimdilik

Paketli gıdalardan, konservelerden (evde yapılanlar dışında), gazli içeceklerden uzak durmak gerekiyor bildiğim kadarıyla. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız 🤲

Kızlar tüp bebek tedavisine başladık 6 ay önce kistlerim vardı yumurtlarım toplandı döllendirip donduruldu sonra laparoskopi ameliyatı oldum ve dinleniyorum dün doktora gittim Eylül’de transfer yapacak sizce bu üç ay içinde nasıl beslenmeliyim nelere dikkat etmeliyim yardımcı olabilecek varmı
[/QUOTE
Mrb transfer öncesi ve sonrasında bol kabak çekirdeği bide ananas ve avokado çok öneriyorlar ben 7 ay önceki transferimde yemiştim ama benm rahim kalınlığı iyi değildi o yüzden tutmadı gelecek ay adana acıbademde yeniden başlicam umarm isteyen herkesin tez zamanda bebeği kucağında olur 🙏

+ Akdeniz usulü beslenme
+ Sebze ağırlıklı, bol tahıl ve kuruyemişli...
+ Arı sütü+bal+polen+propolis karışımı
+ Avokado
+ Balık yağı
+ Kavrulmamış kuruyemiş

- Hazır gıda
- Asitli içecek
- Kafein
- Kızartma
- Şeker
- Hamur işi

Bence bunlara uyarsanız harika olur.

+ Akdeniz usulü beslenme
+ Sebze ağırlıklı, bol tahıl ve kuruyemişli...
+ Arı sütü+bal+polen+propolis karışımı
+ Avokado
+ Balık yağı
+ Kavrulmamış kuruyemiş

- Hazır gıda
- Asitli içecek
- Kafein
- Kızartma
- Şeker
- Hamur işi

Bence bunlara uyarsanız harika olur.
Arı sürü polen iyi geliyormu bnde ona başlamayı düşünüyorum

Koyun yoğurdu daha mı iyi olıyormuş köyden getiriyim ozamn

Back
X