Transferimin 10. Günü lütfen bakın

Bugün transferimin 10. Günü sonucum 18.33 çıktı. Bana çok düşük geldi. Kimyasal mı dır.😭😭😭
Üzgünüm canım değer çok düşük inşallah artar ama sen yinede çok umutlanma yıkımı daha ağır olur şu an bunları yazarken bile zor yazıyorum sana kırmamak için benimde 9.gun 6 idi artmadı hayırlısı olsun senin için dualarım seninle umarım çok güzel artar sağlıkla kucağına alırsın
Bende genetik yaptırmadım ilk transferim direkt negatifti. Bu ikincide bakalim kimyasal gibi zaten yarin tekrar kan vericem. Sonuca göre hareket edicez ama geride halâ 9 embriyom var. Genetik test yaptirmadigima okadar pişmanım ki malesef.
Ne güzel geride daha embriyon varmış ikinci adetle tekrar başlarsın benim hep sıfırdan oldu tedavilerim geride kalanlar için de stres yapma olacak olduktan sonra tek embriyo bebek olarak dönüyor 🙏7 tedavinin hiçbirinde genetik yaptırmadım sağ salim ikizlerim oldu şükür darısı isteyen bekleyen herkelere olsun inşallah ♥️🥰🙏

Üzgünüm canım değer çok düşük inşallah artar ama sen yinede çok umutlanma yıkımı daha ağır olur şu an bunları yazarken bile zor yazıyorum sana kırmamak için benimde 9.gun 6 idi artmadı hayırlısı olsun senin için dualarım seninle umarım çok güzel artar sağlıkla kucağına alırsın

Ne güzel geride daha embriyon varmış ikinci adetle tekrar başlarsın benim hep sıfırdan oldu tedavilerim geride kalanlar için de stres yapma olacak olduktan sonra tek embriyo bebek olarak dönüyor 🙏7 tedavinin hiçbirinde genetik yaptırmadım sağ salim ikizlerim oldu şükür darısı isteyen bekleyen herkelere olsun inşallah ♥️🥰🙏
Teşekkür ederim yazdıklarınız icin cok üzülmüştüm ama kabullendim. Doktorumun uygun gördüğü zaman hemen tekrar denemek istiyorum. Bu sefer cift embriyoda koyabilcek doktorum hakkım olduğu için. İnsallah bir dahaki sefere olacak🥹. Allah evlatlarınızı size bagışlasın sağlıkla büyüsünler inşallah 🤲

Baktım cogu kişinin öyle olmuş malesef. Doktorum da dusuk bir pozitif 2 gun sonra tekrar kan verin dedi. İlk defa pozitif gördüm. Üzdü bu durum beni çok 🥹. Siz nekadar süre sonra tekrar transfer yaptınız beklemek gerekirmi
Korkma ben 8. Günde 37 öğrendim sonra arttı benim taze transferdi ama

Korkma ben 8. Günde 37 öğrendim sonra arttı benim taze transferdi ama
Insallah yükselir ilk defa pozitif aldık. Eşimle sevinmemiz ve üzülmemiz bir oldu resmen. Ayni durumda kalan çoğu kişinin kimyasal olunca bende o korkuyu birakip biraz kabullenmeye gectim artık. Umarım bizde sizin yaşadığınız mutluluğu yaşaya biliriz. Rabbim ol der olur. İnşallah bize de bir mucize olur ve artar. 🤲🥹

Insallah yükselir ilk defa pozitif aldık. Eşimle sevinmemiz ve üzülmemiz bir oldu resmen. Ayni durumda kalan çoğu kişinin kimyasal olunca bende o korkuyu birakip biraz kabullenmeye gectim artık. Umarım bizde sizin yaşadığınız mutluluğu yaşaya biliriz. Rabbim ol der olur. İnşallah bize de bir mucize olur ve artar. 🤲🥹
İnşallah stres yapma bende 3 senenin sonunda pozitif gördüm benim de beta artışım yavaş 4 gündür baktırmıyorum bile yarın için doktorum çağırdı gel burda bakarız dedi ne olacaksa olsun dedim saldım artık yiyecek ekmeği varsa rabbim yardım eder zaten bi şekilde bizde ona kavuşuruz inşallah ama fark ettim ki stres yapmak hem kendime hemde bebeğe iyi gelmiyor biliyorum çok zor düşünmemek bile çok zor ama elimizden geldiğince unutmaya çalışıcaz Allah yardımcımız olsun 🙏🙏

Bende genetik yaptırmadım ilk transferim direkt negatifti. Bu ikincide bakalim kimyasal gibi zaten yarin tekrar kan vericem. Sonuca göre hareket edicez ama geride halâ 9 embriyom var. Genetik test yaptirmadigima okadar pişmanım ki malesef.
Bende pişman oldum ılkınde yapdırsa ıdın keşke dedım , ama kismet ben ılk 2 sıjı aynı embryıblqrı kullandım gerı kalan 5 tane ımha etdırdın , sıfırsa başladı. İşde gwnetık yapdırdım ıyıkı denmedım dıyorun sıfırsa yapdırdım madddıyatsa ılave hayal kırıklıgı ben yoruruyorsu

Back
X