Transferimin 3.günü hiçbi belirti yok

Kumsal6161

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2021
105
38
13
34
Selam kızlar, 2021 agustos ayında 1.denemem negatif sonuclandı hic bi belirti yoktu tutmadı da... Donmus 2 tane 5.gün embrıom vardı bi tanesini 8 martta transfer yaptırdım, ama hiç bi belirti yok... Sanırım yine olmadı 🥺

Selam kızlar, 2021 agustos ayında 1.denemem negatif sonuclandı hic bi belirti yoktu tutmadı da... Donmus 2 tane 5.gün embrıom vardı bi tanesini 8 martta transfer yaptırdım, ama hiç bi belirti yok... Sanırım yine olmadı 🥺
Belirti arayarak strese girmeyin, stres tutunma icin zararlidir. Ben de 26 Subat'ta transfer oldum. 8. gun biraz lekelenme olana kadar zerre belirtim olmadi. Idrar testinde pozitifi gordum. 9. ve 11. gun kan testlerim de cok iyi geldi.
Hic belirti aramayin, en buyuk belirti adet olamamak ve kan testinde iyi degerler gormektir.

Bende 7 Mart'ta yaptirdim 5. Gün embriyo ilk denemem erkek test yaptırmayı düşünüyor musunuz

Back
X