merhaba arkadaşlar bende 3 kez tüp bebek tedavisi gördüm ve 3. de çok şükür 1 hafta önce pozitifi gördüm Allah devamınıda gösterir inşallah emin olun gerçekten hiç bir belirti beklemeyin çünkü 12.gün sonunda hepsinin psikolojik olduğunu anlıyorsunuz 7. güne kadar gögüs ağrılarım ve kasık ağrılarım vardı ama artık 3. olduğu için bunların kullandığım ilaçlardan olduğunu biliyordum zaten 6.- 7. günden sonra ilaçların etkisi geçiyor ve beden normala dönüyor inanın hiçbir belirti olmuyor olanlarıda tamamen psikolojik olarak hissediyoruz ama bu süreyi önemli olan biraz boşvererek geçirmek yoksa 12 gün 12 yıl gibi geçiyor ilk 2 sinde çok stres yapmıştım ama 3. de öyle değildim napıyım ben uğraştım elimden geleni yaptım eğer benim nasibimde çocuk varsa olur yoksa olmaz diyerek kendimi sakinleştirmeye çalışmıştım çok şükür Allah nasip ettin umarım kucağımada almak nasip olur kendinize iyi bakın Allah bu uğurda uğraşan herkesin yardımcısı olsun.
benim bu 4. denemem ilk 3 denememi aynı merkezde yaptım belirtiler hep aynıydı kasıkda ağrı bel ağrısı ki bunun gece yatarken sağa dönmeyim bişey olur sola dönmeyim bişey olur diye kazık gibi yatmaktan olduğnu bu dememde anladım 3 dememde hep yattım ve günlerim tıpkı seninki gibi ağlamak belirti aramakla geçti 3 dememin 2.si tuttu göğüslerimde hafif bir hassasiyet vardı sonucu öğrenmeme bir kaç gün kala adet ağrısı gibi ağrılarım oldu 7 haftalıkken düştü .3. dememde hep başklarını dinledim aman yat aman kıpırdama dedilir bunalıma girdim resmen .yatmakla bişey olmuyo anlayacağın.4. denemem şimdi 1 hafta önce trensverim oldu diğer 3 dememden çok farklı herşey şiş değilim yorulunca kasık ağrım oluyor göğüslerim hassas değil biraz şiş oda bişeyim varmı diye kendimi zorladığımdan yani başka belirtim yok ama çok umutluyum 3 gün istirahat ettim çoğunluklu oturuyorum ufak tefek iş yapıyorum çalıştığım için kendimi tatile çıkmış havasıma soktum o yüzden keyfim iyi tavsiye ederim ben daha önce bu kadar sıkıldığıma pişmanım sen aynı hatayı yapma
demek sende benim gibi gun sayiyorsun ha,sanada kolay gelsin bol sabirlar diliyorum,insallah positif aliriz
tam test gunun nezaman canim???
24 mart ama cumartesiye geliyor ben cuma baktıracağım
Slm. hep aklımdaydınız. Bugün öğlen idrar testi yaptım. Silik pozitif çıktı. Belirtiler bugün daha belirgin. 10. gündeyim. ara ara kasıklara sızı giriyor. belimin sol tarafında ağrı oldu yarım saat kadar ve sol bacağımda kasılma oldu o sürede. İnş. yanılma payı yoktur. çünkü 6 gün önce çatlatma iğnesi olmuştum hala etkisi varmıdır bilmiyorum. rabbim hepimizin gönlündeki muradını hakkımızda hayırlı eylesin yada hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eylesin
ayy insallah ya,cok sevindim senin adina...lutfen kan testinide bildir merak ediyorum olurmu canim
sanki catlatma ignesinin etkisi 5 gunde cikiyor diye hatirliyorum,ama tam emin degilim..:26:
öncelikle hayırlı olsun arkadaşım, bende 3 kere denedim ve hepsi negatifti ve ilk denemmde hiç belirti yoktu tutmadı.. son ikisinde de bütün hamilelik belirtileri yaşadım hatta tutnma kanaması dedikleri çook koyu kahve şeklinde lekenmem oldu. dedim tutunuyo herhalde diye sevindim purogestan iğneler purgeteron fıtil kullandım( ama malesef onlardatutmadı
yani diyeceğim çok fazla belirti arayıp kendini bu süre zarfında ızdırap ettirme. dikkat et ıstırahat et ama kendini sürekli yatağa bağlayıp belirti arama inan sters hormonları çok fazla etkiliyor. b
bunları sana tecrübelrimden yola çıkarak anlattım....
hamis arkadaslar bende sari akinti var,bu durumda hamilelik olurmu
benim sari akintim hep adet dongusunde ortaya cikar ve yine var off ya
sari akinti bi belirtimi acaba:26:
kafayi bozacagim ya:18:
cnm bugün yine test yaptım daha belirgin pozitif sanırım hamileyim yarın kan testi günüm.
ben 3 senedir uğraşıyorum bebek için. hep belirtileri okudum kadınlar kulübünde. Ama bendeki en farklı şey transferin 3. günü başladı. utanarak söylicem çünkü daha önce hiç böyle bir belirtisi olana rastlamadım. vajinanın giriş çıkmında özellikle sırt üstü yatarken nabız atması hissediyordum ve o günden beri devam ediyor. özellikle derin nefes aldığımda daha güçlü hissediyorum. sanırım kan dolaşımı o bölgede arttığı için diye düşünüyorum. inş. yanılmıyorumdur. yarın herşey netliğe kavuşur. Son iki gündür göğüslerdeki ağrı azaldı ama sertleşti daha dik duruyor.
sen kaçıncı gündesin?
öncelikle hayırlı olsun arkadaşım, bende 3 kere denedim ve hepsi negatifti ve ilk denemmde hiç belirti yoktu tutmadı.. son ikisinde de bütün hamilelik belirtileri yaşadım hatta tutnma kanaması dedikleri çook koyu kahve şeklinde lekenmem oldu. dedim tutunuyo herhalde diye sevindim purogestan iğneler purgeteron fıtil kullandım( ama malesef onlardatutmadı
yani diyeceğim çok fazla belirti arayıp kendini bu süre zarfında ızdırap ettirme. dikkat et ıstırahat et ama kendini sürekli yatağa bağlayıp belirti arama inan sters hormonları çok fazla etkiliyor. b
bunları sana tecrübelrimden yola çıkarak anlattım....
evettt bencede hamilesin cnm,allahim tamamina erdirsin.saglikla kucaginada almayi nasip etisin
gercekten herkezde ayri ayri belirti oluyor,bunun iyice farkina vardim,ama ben kendimden umutlu degilim..
ayagim usuyor dun aksamdan beri,dunki alt karin agrimda gecti hic biseyim yok gayet normalim
nebilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?