- 2 Kasım 2019
- 317
- 162
- 33
- 32
- Konu Sahibi Umutlubekleyis67
Kaçıncı gün embriyosuydu? Birde tekmi ikizmiBen beşinci günü sabah test yapıp öğrenmiştim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı gün embriyosuydu? Birde tekmi ikizmiBen beşinci günü sabah test yapıp öğrenmiştim![]()
sonucunuz güzel olur inşAllah emekleriniz boşa çıkmasınİnş öyledir![]()
Beşinci gün embriyosuydu İki transfer yapılmıştı ama tek tutmuştu. Maalesef üç aylık hamileyken gebeliği sonlandırmamız gerekti Oğlumun kafatası oluşmamıştıKaçıncı gün embriyosuydu? Birde tekmi ikizmiRabbim kucağınıza almayı nasip etsin inş saglıkla
![]()
Amiiiin çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin işini rast getirsinsonucunuz güzel olur inşAllah emekleriniz boşa çıkmasın
Ayyy çok üzüldümBeşinci gün embriyosuydu İki transfer yapılmıştı ama tek tutmuştu. Maalesef üç aylık hamileyken gebeliği sonlandırmamız gerekti Oğlumun kafatası oluşmamıştı![]()
Hayırlı olsun inşallah pozitif sonuçlanırMerhaba arkadaşlar , Cuma günü transfer oldum bugün 5. Gün 2. Denemem heyecanlıyım ve belirti arıyorum5. Günde ve ya sonrası hissettiğiniz belirtiler var mı ???
Amin inşallah sizlere de nasip olsunSaglıkla Rabbim daim etsin inşama istemsiz oluyor arayışlar bence belirti aramak gibi şeylerde hep ilaç etkisinden
![]()
Amin inş nekadar şuan bebişinizAmin inşallah sizlere de nasip olsunBelirti aramak konusunda haklı olabilirsiniz
![]()
Âmin canım Dokuz ay oldu atlattık unuttuk çok şükür. Ekim adeti ile tekrar başlayacağım pes etmek yokAyyy çok üzüldümRabbim sabır ve güç versin inş
Kızımız şu an 17+2 günlükAmin inş nekadar şuan bebişiniz![]()
Akıntınız su gibimiydi acabaHayırlı olsun inşallah pozitif sonuçlanır
Kendinde belirti arama belirti aradıkça insan daha çok stres yapıyor. Ben hiç belirti yaşamadım . Sadece 6.günden itibaren sabahları akıntım oldu ama o da fitil kullandığım için olabilir. Ama çok şükür pozitif oldu benim . Darısı başına![]()
Aynen güçlü kadınlarız biz çok şükürÂmin canım Dokuz ay oldu atlattık unuttuk çok şükür. Ekim adeti ile tekrar başlayacağım pes etmek yok![]()
Evet sabahları afedersiniz yataktan kalkar kalmaz su gibi geliyordu ama gün içinde o kadar aşırı olmuyorduAkıntınız su gibimiydi acababenim fitilin kalıntısıyla su gibi geliyor üçüncü günden beri
MaşaAllah saglıkla büyüsün İnşKızımız şu an 17+2 günlük![]()
Aynen benimde öyle ozaman fitille ilgili bir durum.Evet sabahları afedersiniz yataktan kalkar kalmaz su gibi geliyordu ama gün içinde o kadar aşırı olmuyordu
Amin inşallah cok tesekkür ederimAynen güçlü kadınlarız biz çok şükürRabbim bundan sonraki tüm aşamaları sana kolaylaştırsın İnş
![]()
Amin inşallah, güzel dilekleriniz için teşekkür ederimMaşaAllah saglıkla büyüsün İnşhaftadan hiç anlamıyorum hala parmaklarımla sayıyorum
![]()
17+5 gebeyimAynen benimde öyle ozaman fitille ilgili bir durum.
Siz ne durumdasınız şuan
Ayyy İnşAmin inşallah, güzel dilekleriniz için teşekkür ederimBen de anlamazdım haftadan da, doktorlar hafta olarak takip edince mecburen öğreniyorsun. En kısa zamanda öğrenmeye mecbur kalmanız dileğiyle
![]()
Ayyy İnşAmin inşallah, güzel dilekleriniz için teşekkür ederimBen de anlamazdım haftadan da, doktorlar hafta olarak takip edince mecburen öğreniyorsun. En kısa zamanda öğrenmeye mecbur kalmanız dileğiyle
![]()
Mimgzd ile aynı dört gün var aranızda17+5 gebeyim![]()