Transferimin 5.gunu

Merhaba arkadaşlar , Cuma günü transfer oldum bugün 5. Gün 2. Denemem heyecanlıyım ve belirti arıyorum 😌😌 5. Günde ve ya sonrası hissettiğiniz belirtiler var mı ???
Hayırlı olsun inşallah pozitif sonuçlanır🤲🏻
Kendinde belirti arama belirti aradıkça insan daha çok stres yapıyor. Ben hiç belirti yaşamadım . Sadece 6.günden itibaren sabahları akıntım oldu ama o da fitil kullandığım için olabilir. Ama çok şükür pozitif oldu benim . Darısı başına 😍

Hayırlı olsun inşallah pozitif sonuçlanır🤲🏻
Kendinde belirti arama belirti aradıkça insan daha çok stres yapıyor. Ben hiç belirti yaşamadım . Sadece 6.günden itibaren sabahları akıntım oldu ama o da fitil kullandığım için olabilir. Ama çok şükür pozitif oldu benim . Darısı başına 😍
Akıntınız su gibimiydi acaba 🤔 benim fitilin kalıntısıyla su gibi geliyor üçüncü günden beri

MaşaAllah saglıkla büyüsün İnş 😊 haftadan hiç anlamıyorum hala parmaklarımla sayıyorum 🤣
Amin inşallah, güzel dilekleriniz için teşekkür ederim:KK200:Ben de anlamazdım haftadan da, doktorlar hafta olarak takip edince mecburen öğreniyorsun. En kısa zamanda öğrenmeye mecbur kalmanız dileğiyle :KK66:

Amin inşallah, güzel dilekleriniz için teşekkür ederim:KK200:Ben de anlamazdım haftadan da, doktorlar hafta olarak takip edince mecburen öğreniyorsun. En kısa zamanda öğrenmeye mecbur kalmanız dileğiyle :KK66:
Ayyy İnş 🤭
Mimgzd ile aynı dört gün var aranızda 😊 hayırla sizinde zamanınız rahat geçsin İnş 💞

Back
X