Tek embriyo 5. Gün embriyosu 2 saat oldu yapalı sabah idrarı fark etmez dedi eczane ama bu marka en iyisi dedi daha ufağı bile gösterir dedi bir de ondan al yap erken gebelik testi prodictör diğer dandikler göstermez dediSaat kacta test yaptin Canim ve tek embreyo mi transfer edildi? Bende dun test yapmistim, 10cu gunumdu ama negatif cikti. Simdi adetim 3 gun gecikti bakalim hayirlisi artik yarin kan vermeye gidecem.
Yok Can'ım al benim de normalde dün olmam lazımdı olmadım aöa oluyor ağrı göğüslerim şişmedi benim ondan anladım olmayacağımıTamam simdi bende eczaneye gidiyorum Tum gun cok heycanliyim..adet olacam gun sancilarim felan vardi ama olmadim simdi sancilar gectide
Canım bi sakin ol benim testin aynısı değil bu amaBenimde ayni goguslerim normalda cok hassas olur ama olmadi. Test neden negatif cikiyor surekli anlaniyorum
Karartma yapacağım bekleYine negatiffff cikti simdi 11 gunum
Karartma yapacağım bekleYine negatiffff cikti simdi 11 gunum
Canım bi sakin ol benim testin aynısı değil bu ama
Bu teste adetin gunu gelmeden 5 gun onceden yapabiliyorsun yane cok erken tespit Eden test
Sakin ol ben dandiklerden yaptım çok az çok silik çıktı tutunman geç olmuştur doktorlar idrar testini yapmayın diyorlar zaten çünkü geneli negatif çıkıyor dedi banaAh nasil onda oyle oldu acaba. Inshallah hamileyimdir Canim dua et Benim icin
Ya Allah büyük benim arkadaşın 6 haftalık ikiz çıkmıyor hala kanda öğrendi o da moralini bozma hamileysen bebeğin etkilenir bişey olur Allah korusun11 gundede idrarda negatif cikti, doktur simdi bana idrarda cikmiyorsa hamile degilsindir buyuk ihtimal dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?