Transferimin 8.günü testim :)))

3419

Sonbahar yağmurları☘️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
1.695
1.592
83
Kızlar Mrb dayanamadım ve bugün test yaptım çift çizgiyi gördüm çok mutluyum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Eklentiler

• IMG_0838.webp
    IMG_0838.webp
    25 KB · Görüntüleme: 126
Saat kacta test yaptin Canim ve tek embreyo mi transfer edildi? Bende dun test yapmistim, 10cu gunumdu ama negatif cikti. Simdi adetim 3 gun gecikti bakalim hayirlisi artik yarin kan vermeye gidecem.

Saat kacta test yaptin Canim ve tek embreyo mi transfer edildi? Bende dun test yapmistim, 10cu gunumdu ama negatif cikti. Simdi adetim 3 gun gecikti bakalim hayirlisi artik yarin kan vermeye gidecem.
Tek embriyo 5. Gün embriyosu 2 saat oldu yapalı sabah idrarı fark etmez dedi eczane ama bu marka en iyisi dedi daha ufağı bile gösterir dedi bir de ondan al yap erken gebelik testi prodictör diğer dandikler göstermez dedi

Tamam simdi bende eczaneye gidiyorum Tum gun cok heycanliyim..adet olacam gun sancilarim felan vardi ama olmadim simdi sancilar gectide

Tamam simdi bende eczaneye gidiyorum Tum gun cok heycanliyim..adet olacam gun sancilarim felan vardi ama olmadim simdi sancilar gectide
Yok Can'ım al benim de normalde dün olmam lazımdı olmadım aöa oluyor ağrı göğüslerim şişmedi benim ondan anladım olmayacağımı ☺️

Benimde ayni goguslerim normalda cok hassas olur ama olmadi. Test neden negatif cikiyor surekli anlaniyorum :(

Bu teste adetin gunu gelmeden 5 gun onceden yapabiliyorsun yane cok erken tespit Eden test

Canım üzülme bak benim test bu bir de bizim bi arkadaş ikizlere hamile 6 haftalık testte hala çıkmıyormuş ☺️

Eklentiler

• 6C43C9FD-B61D-4CFB-AAA1-0BD77FC71318.webp
    6C43C9FD-B61D-4CFB-AAA1-0BD77FC71318.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 88
Sürekli yapıyorum Ki çıkarsa hatıra olarak şaklayacağım diyor

Ah nasil onda oyle oldu acaba. Inshallah hamileyimdir Canim dua et Benim icin
Sakin ol ben dandiklerden yaptım çok az çok silik çıktı tutunman geç olmuştur doktorlar idrar testini yapmayın diyorlar zaten çünkü geneli negatif çıkıyor dedi bana

Eklentiler

• IMG_0840.webp
    IMG_0840.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 76
Bana dun doktorum yap dedi 10cu gunumdu dun ama negatif cikti. Bakalim yarin kanda ne cikacak

11 gundede idrarda negatif cikti, doktur simdi bana idrarda cikmiyorsa hamile degilsindir buyuk ihtimal dedi:(:(:(:(

11 gundede idrarda negatif cikti, doktur simdi bana idrarda cikmiyorsa hamile degilsindir buyuk ihtimal dedi:KK43::KK43::KK43::KK43:
Ya Allah büyük benim arkadaşın 6 haftalık ikiz çıkmıyor hala kanda öğrendi o da moralini bozma hamileysen bebeğin etkilenir bişey olur Allah korusun

Back
X