transferımın 8. gunu:)

babuba26

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
73
0
286
45
İstanbul
kızlar merhaba transferımın 8. gunu oldu ama benım agrılarım yok oldu gıbı bırsey...ıkı gun oncesıne kadar agrılarım oluyodu ama artık yok.korkuyorum acaba bırseymı oldu embrıyolarıma...sızlerde de bole olan varmı...testım salı gunu 14 unde o zamana kadar beklemekte kararlıydım ama bu gıdısle 10. gunu yaptıracam galıba...offff ne zormus bu ısler:)

canım acele etme bekle derim ben ,,benim bile ağrılarım bi gün oluo bigün olmuooo,,bu ağrılar hergün her saat olucak die bişi yokkk..sabırlı ol canım..herşey yolunda merak etme,,yeterki içini ferah tut :)))

kızlar merhaba transferımın 8. gunu oldu ama benım agrılarım yok oldu gıbı bırsey...ıkı gun oncesıne kadar agrılarım oluyodu ama artık yok.korkuyorum acaba bırseymı oldu embrıyolarıma...sızlerde de bole olan varmı...testım salı gunu 14 unde o zamana kadar beklemekte kararlıydım ama bu gıdısle 10. gunu yaptıracam galıba...offff ne zormus bu ısler:)

merhaba babuba benim de bugün transferimin 10. günü aynı şekilde benimde ilk günler karnımda ve belimde çok ağrı vardı ama son bir kaç gündür baya bir hafifledi, ağrılar varla yok arası bir hal aldı bence bunlara takılma fazla oluruna bırak boş yere kendini strese sokma, birçok arkadaşımız hiç belirti olmadan pozitif sonuç alıyor hakkımızda hayırlısı, biz elimizden geleni yaptık inşallah emeklerimizin meyvelerini alırız sonunda :1hug:

saolunkızlar ıysallah dedıgınız gıbıdır ama ıste ınsanın elınde olmuyo o kada cok odaklanmısımkı her seyden olumsuz bırseyler cıkartmaya calısıyorum....

evet yaa bir an önce şu test günlerimiz gelse.... beklemek çok zor...:1no2: bende 17 nisanı bekliyorum

bende çok sabırsızlanıyorum. ilk denememde çok umutluydum ve 12 gün boyunca dayandım... negatif sonucu alınca yıkıldım.... bu seferde umutluyum ama korkuda var tabiki.... çok merak ediyorum... bende erken yaptırsammı diye düşünüyorum ama bilmiyorum....:1no2:

kizlarrrrrr test yapmayin ya ben bugun yaptim negatif cikti benimde 8.gunum baya yikildim ama yinede cumayi azda olsa umitle bekliyorum siz bebeklerinizi uzmeyin bari allah yardimcimiz olsun amiiiinnnn

kizlarrrrrr test yapmayin ya ben bugun yaptim negatif cikti benimde 8.gunum baya yikildim ama yinede cumayi azda olsa umitle bekliyorum siz bebeklerinizi uzmeyin bari allah yardimcimiz olsun amiiiinnnn
Allahtan ümit kesilmaz inş.vardır bebişin:Saruboceq:

arkadaslar ben bugun hemsıreyı aradım sordum 10. gunum yaptırayımmı dıye.o da hayır ıkı gun daha sabret dedı .ne olur ne olmaz dıye.bılemıyorum cok da meraklandım .

arkadaşlar benim 5. günüm ve hiçbir belirti ağrı yok.sonuçlarınızı bekliyorum

canım merhaba, bence herşey çok güzel gidiyor, hiç strese girme ,benim de transferimden bir iki gün sonra ağrım oldu daha sonra 12. güne kadar hiç ağrım olmadı 12. gün test yaptırdığımda sonucum pozitif inşallah darısı senin ve tüm isteyenlerin başına :CüvCüv::CüvCüv:

canım merhaba ,bence herşey normal,benim de transferden sonraki iki üç gün kasık ağrım oldu ancak daha sonra hiçbir şekilde ağrım olmadı, bende 12,gündün önce test yaptırmak istedim ancak eşim karşı çıktı, ve yaptırmadım 12 . gündü yaptırdığımda pozitif çıktı ve ben hamileyim umarım 2 gün sonra sende benim gibi pozitif sonuç alacaksın hakkında hayırlısı olsun sakın stres yapma olurmu

canım merhaba ,bence herşey normal,benim de transferden sonraki iki üç gün kasık ağrım oldu ancak daha sonra hiçbir şekilde ağrım olmadı, bende 12,gündün önce test yaptırmak istedim ancak eşim karşı çıktı, ve yaptırmadım 12 . gündü yaptırdığımda pozitif çıktı ve ben hamileyim umarım 2 gün sonra sende benim gibi pozitif sonuç alacaksın hakkında hayırlısı olsun sakın stres yapma olurmu

tesekkurler arkadasım..artık sabredecem 2 gun daha salı gunu ıcın mutlu haberı yazmaya sabırsızlanıyorum.ıysalllah allah dualarımızı gorur...

kızlar ya ben ilk tedavimde son güne kadar beklemiştim.... şimdide tam aksine atlı kovalar gibi 5. gün test yaptım kaydirigubbakcemile3 tabiki sonuç hiç bişey çıkmadı :roflol: 10 gün bekleyenler 2 gün daha sabredin... çünkü 10. gün idrar testi yapıp negatif çıkıp aynı gün kanda pozitif sonuç alan arkadaşlarım var... ben bu sefer iş olsun diye bile bile yaptım işte testi... çıkmayacağını bile bile.... benim daha 4 günüm var 17si... sizin son günleriniz kaydirigubbakcemile3 a.s. inşallah hepiniz maleklerinize kavuşursunuz....

Back
X