transferımın 8.gunu

karamel86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
879
11
118
İstanbul
kızlar ben dayanamayıp test yaptım 2.2 cıktı kızlar acaba bu yukselırmı yukselmezmı boyle olan varmı dayanamayıp erken yapıp sonradan pozıtıf goren varsa kactı ılk sonucudelikafadulden

canım benimde 9.günüm ama senin kadar cesaretli değilim valla yarın bende kan tahlili vercem

offfffff offfffffffffffff ne yapsam bılmıyom gene degılım gene gene offffffffffff ya artık herhalde bı sey yapmama gerek yok offffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaa

sevgili sarol yanlış anlamadıysam olumsuz sonuç mu aldın arkadaşım allah hayırlısını versin inanki çok üzüldüm bende bunu 3 defa yaşadım sonra 8 haftalık bebeklerimi kaybettim ama yine tedavideyim 5. tedavim canım insan çok üzülüyor ama zaman zaman yine de toparlanıp tedaviye devam canım umarım son olumsuz denemen olur

canım dur bi sakin ol ya.nerden biliosun olmadığını alalaa.bak ben tüm denemelerimde 10. gün ve 11. gün hep kocaman bi sıfırdı.senin sıfır değil.lütfen sabırlı ol ve bekle.rabbim ne mucizeler yapar.hem sen ne ara başladın sessiz sedasız tedawiye yaw..kaçıncı deneme bu canım.

canım basllasdım ıste ve bugun 8.gunum ve 3.malesef ve yaptım ve cıkmadı 5 10 bı sey cıkar dıye dusundum ama benım 2 cıktı o nasıl yukselırkı

canım bı sey yazmadım ama senı hep takıp ettım sanada gecmıs olsun olmuyor ıste benımde ne yapıyım ya 1 degıl 2degıl 3 ya hu gene koca bır negatıffffffffffffffffff ne hıssedecegını bıle bılnıyom

bekle lütfen zaten erken yasın tahlili morali bozupta bebekleri içerde ziyan etme ne olur benimde 10.günüm bende idrarda yapıp sonra kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum...

yas erken falan fılan bu ısler bos yas gıdıyor bebek olsaydı canım herhalde bu kadar dusuk olmazdı canlarım ama yarın gene yaptırcam sonucu bıle bıle merak ıste
basına boyle gelmıs kımse de yokkı

canım gercekten artık sana kızacagım ama burada san duuuuurrrr artık diyen biri olmalı yaaaaa sen ve deniz diye bi arkadas var neden böylesınız yaa suanda belkıde sana tutunmuş bebegını üzüyosun yada tutunmasına engel oluyosun farkında mısın ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…