- 6 Temmuz 2008
- 258
- 21
- 118
- 39
- Konu Sahibi unutmabirgun
-
arkadaşlar bugün transferimin 9.günü ve çok kötü bel ağrılarım var.Bu seferdemi olmadı diye korkuyorum.Aynı adet ağrılarım gibi.Günde en az 10 kez wc ye çıkıyorum,kasıklarımda ağrı oluyor.Bu günlerde böyle ağrılar çekip olumlu sonuç alanlar oldumu yardımcı olursanız sevinirim.10 şubat test günüm.
arkadaşlar bugün transferimin 9.günü ve çok kötü bel ağrılarım var.Bu seferdemi olmadı diye korkuyorum.Aynı adet ağrılarım gibi.Günde en az 10 kez wc ye çıkıyorum,kasıklarımda ağrı oluyor.Bu günlerde böyle ağrılar çekip olumlu sonuç alanlar oldumu yardımcı olursanız sevinirim.10 şubat test günüm.
Canım allahım cümnemize o güzel duyguyu tattırsın yarabbim.Yarın test günüm bel ağrım çok az oluyor geçti.Test yapman iyi olmamış canım yanlış sonuç veriyor ve moral bozuyor o sonuçlar o günlerde yanlış çıkıyor çünkü.Hayırlı haberlerini bekliyorum canım.
maalesef arkadaşlar betahcg:0.1 çıktı bazı kişiler yeniden yaptır diyor ama gerek yok bu seferde nasip değilmiş.
sonucum maalesef olumsuz.Betahcg 0.1 çıktı bu sefer çok olumluydum ama yine nasip değilmiş.Neden hep negatif oluyor onuda anlamış değilim.Bu 4.tüpbebek denememizdi.Hatalı teşhis ve tedavimi yapılıyor anlamış değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?