transferimin altıncı günü hala belirtim yok

slm evrm benmde 7 günm arada olan ağrılarm dışında pek bişey hissetmiyorum.sana tavsiyem belirti aramaktan vazgeç çünkü ben kaç zamandr araştırıyorm,hiç belirti olmayan pozitif sonuç alrken belirtim var diyenler negatif olabiliyr.olan oldu artık elimizden geleni yaptık gerisi kısmet nasip allahın takdiri.rahat olmaya çalış zamanı gelince bizde anne olcaz elbett

slm evrm benmde 7 günm arada olan ağrılarm dışında pek bişey hissetmiyorum.sana tavsiyem belirti aramaktan vazgeç çünkü ben kaç zamandr araştırıyorm,hiç belirti olmayan pozitif sonuç alrken belirtim var diyenler negatif olabiliyr.olan oldu artık elimizden geleni yaptık gerisi kısmet nasip allahın takdiri.rahat olmaya çalış zamanı gelince bizde anne olcaz elbett

inşallah ya allah o duyguyuda bize tattırır

benim de 6. günüm kanama falan bende de olmadı..tutan bazı arkadaşlar yerleşme kanaması falan yazmış herkesde olması mı gerekiyo bunun bende sadece bağırsak problemleri var başka bi şey yok..

günaydin benim benim transferimin bugün 7. günü cok agir bel agrim var sanki adet olucam gibi böyle olupta hamile olan varmi aranizda tesk.

Back
X