- 24 Eylül 2021
- 45
- 23
- 38
- 30
- Konu Sahibi beyazorkide46
-
Ayy öyle zor ki umarım hayırla ve kolaylıkla sonuçlanırAhh o beklemek yok mu o beklemek
Hayırlı olsun inşallah benimde transfer sonrası 6. Günüm
Ayy umarım öyle olur iğne kullanıyor musunuzBugün hafif bi kasık ağrım başladı ama regl olcakmışım gibi bilemiyorum bazıları yerleşme belirtisi olabilir diyor umarım öyledir
Olmaz. Normal bir durum.Merhaba kızlar bende bugun transfer oldum. İdrara çıktığım halde 20 dk sonra yolda idrarım geldi otobanda ne benzinlik cikti ne birsey okadar sıkıştımki agrilar girdi. Zor bela sonra yaptim ama baya tutmak zorunda kaldim birsey olmamistir degil mi
Sanmıyorum bir şey olmamıştır inşallah içini ferah tut bence ne kadar pozitif olursak o kadar iyi olur diye düşünüyorumMerhaba kızlar bende bugun transfer oldum. İdrara çıktığım halde 20 dk sonra yolda idrarım geldi otobanda ne benzinlik cikti ne birsey okadar sıkıştımki agrilar girdi. Zor bela sonra yaptim ama baya tutmak zorunda kaldim birsey olmamistir degil mi
Amin insallah benim hic belirtim yok cok nadir ince bir sızı oluyor başka da birsey yok bende insallah tutunur bebeklerimizSanmıyorum bir şey olmamıştır inşallah içini ferah tut bence ne kadar pozitif olursak o kadar iyi olur diye düşünüyorumgüzel sonuçlar alalım hep beraber inşallah
Ayyy inşallahAmin insallah benim hic belirtim yok cok nadir ince bir sızı oluyor başka da birsey yok bende insallah tutunur bebeklerimiz
Merhaba k.maraş tıp fakültesinde yaptırdık Dr çok güveniyordum umarım olumlu sonuçlanır sizinki de yarın erken gebelik testi yapmayı planlıyorum bakalım hayırlısıMerhaba hangi merkezde oldunuzİnşallah sımsıkı tutunmuştur bende 28 temmuzda transfer oldum
Kızlar yardımİyi günler hanımlar dün tüp bebek transferimi oldum çok şükür , sanırım şimdi en zor kısmına geldik beklemek…
Aynı zamanda transfer olanlar varmı en azından sürecimizi beraber beklerdik
Hayırlı olsunKızlar yardım
hemen kan verin hayırlı olsunKızlar yardım
Aminn inşallah pozitif sonuçlar almanız nasip olurMerhaba k.maraş tıp fakültesinde yaptırdık Dr çok güveniyordum umarım olumlu sonuçlanır sizinki de yarın erken gebelik testi yapmayı planlıyorum bakalım hayırlısı
Progestan iğneniz kalçadan mı göbekten mi acaba bende 2 Progestan dex (göbekten) 1 oksapar 3 fitil 1 coraspin hap sabah akşam 2 vitamin alıyorumAmin inşallah hep beraber
Progestan 50 mg iğne
Progestan 25 mg iğne
Clexane
Progestan fitil
3 güne bir promester iğne yaptırıyorum hastanede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?