Transferimin ilk günü 🌺

beyazorkide46

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2021
34
13
38
30
İyi günler hanımlar dün tüp bebek transferimi oldum çok şükür , sanırım şimdi en zor kısmına geldik beklemek…
Aynı zamanda transfer olanlar varmı en azından sürecimizi beraber beklerdik

Merhaba kızlar bende bugun transfer oldum. İdrara çıktığım halde 20 dk sonra yolda idrarım geldi otobanda ne benzinlik cikti ne birsey okadar sıkıştımki agrilar girdi. Zor bela sonra yaptim ama baya tutmak zorunda kaldim birsey olmamistir degil mi

Olmaz. Normal bir durum.

Sanmıyorum bir şey olmamıştır inşallah içini ferah tut bence ne kadar pozitif olursak o kadar iyi olur diye düşünüyorum güzel sonuçlar alalım hep beraber inşallah

Sanmıyorum bir şey olmamıştır inşallah içini ferah tut bence ne kadar pozitif olursak o kadar iyi olur diye düşünüyorum güzel sonuçlar alalım hep beraber inşallah
Amin insallah benim hic belirtim yok cok nadir ince bir sızı oluyor başka da birsey yok bende insallah tutunur bebeklerimiz

Amin insallah benim hic belirtim yok cok nadir ince bir sızı oluyor başka da birsey yok bende insallah tutunur bebeklerimiz
Ayyy inşallah daha çok erken zaten bazılarında hiç belirti bile olmuyormuş bence beklenti ne kadar az olursa o kadar iyi kızlar yani belirti için
Güzel sonuçlanır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…