Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba 1000mi yanlış görmüyorum değil mi5. Gün embriyo transferi 10. Günüm ilk beta değerim sizce nasıl ?
Ayy nasıl mıı5. Gün embriyo transferi 10. Günüm ilk beta değerim sizce nasıl ?
İkiz bence. Bu kadar uçuk olamaz :)) benim 11. Gün 337 idi. Çift embriyo transferi olmasına rağmen.5. Gün embriyo transferi 10. Günüm ilk beta değerim sizce nasıl ?
Benım 246 çıkmıştı 12. Gunİkiz bence. Bu kadar uçuk olamaz :)) benim 11. Gün 337 idi. Çift embriyo transferi olmasına rağmen.![]()
Yani ona rağmen ikiz mi yaniBenım 246 çıkmıştı 12. Gun![]()
Evet yükselişte saçmaydıYani ona rağmen ikiz mi yani![]()
Evet yükselişte saçmaydı
14 Aralık 246
16 Aralık 325
18 Aralık 640
19 Aralık 699
Bende ikisini kendım verdim burda okudukça kafam karıştı. Yükselecekmiş düşecekmiş dieAyyy sesli güldüm. Hakikaten öyle olmuş. Yalnız benim yükleşin devamını görmedim. Duraklama devrine girdim. Çünkü doktor artışı görünce daha da kan istemedi
9. Gün verdim. 168 çıktı. Bir daha istedi. 11. Gün verdim. 337'yi görünce daha da istemedi. Gerisini bilemiyorum
![]()
Demek ki sistem belli 300'ü aştı mi devam. Burada çok bilgi var. İnsan sürekli şüpheye düşüyor. Ben de acaba hamile miyim deyip duruyorumBende ikisini kendım verdim burda okudukça kafam karıştı. Yükselecekmiş düşecekmiş die
ikisini tüp bebek merkezinde aldılar 325 den sonra şey dedi 30 aralıkta gel keseye bakalım dedi![]()
Ya ınan ben embrıyonun günü olduğunu kalitesi olduğunu burda öğrendimDemek ki sistem belli 300'ü aştı mi devam. Burada çok bilgi var. İnsan sürekli şüpheye düşüyor. Ben de acaba hamile miyim deyip duruyorum![]()
Al benden de o kadar.Ya ınan ben embrıyonun günü olduğunu kalitesi olduğunu burda öğrendim
Ya çok sevindim senin adına Rabbim bize de bu değerleri görmeyi nasip etsin inşallah5. Gün embriyo transferi 10. Günüm ilk beta değerim sizce nasıl ?
Evett ben de şaşırdımmMerhaba 1000mi yanlış görmüyorum değil mi![]()
Umarım siz kat kat fazlasını görürsünüzYaa çok sevindim senin adına Rabbim bize de bu değerleri görmeyi nasip etsin
Ya çok sevindim senin adına Rabbim bize de bu değerleri görmeyi nasip etsin inşallah![]()
Ya bakalım neler olacakİkiz bence. Bu kadar uçuk olamaz :)) benim 11. Gün 337 idi. Çift embriyo transferi olmasına rağmen.![]()
Aminn canımmUmarım siz kat kat fazlasını görürsünüz![]()
1 tane tutacak mı diye korkarkenÜçüz bile olabilirmaşallah