Transferin 10.gün beta değerim

Medala

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2023
581
432
23
26
5. Gün embriyo transferi 10. Günüm ilk beta değerim sizce nasıl ?

Eklentiler

• IMG_1245.webp
    IMG_1245.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 94
Evet yükselişte saçmaydı 🤣🤣🤣
14 Aralık 246

16 Aralık 325

18 Aralık 640

19 Aralık 699
😅😅Ayyy sesli güldüm. Hakikaten öyle olmuş. Yalnız benim yükleşin devamını görmedim. Duraklama devrine girdim. Çünkü doktor artışı görünce daha da kan istemedi 😅 9. Gün verdim. 168 çıktı. Bir daha istedi. 11. Gün verdim. 337'yi görünce daha da istemedi. Gerisini bilemiyorum😅

😅😅Ayyy sesli güldüm. Hakikaten öyle olmuş. Yalnız benim yükleşin devamını görmedim. Duraklama devrine girdim. Çünkü doktor artışı görünce daha da kan istemedi 😅 9. Gün verdim. 168 çıktı. Bir daha istedi. 11. Gün verdim. 337'yi görünce daha da istemedi. Gerisini bilemiyorum😅
Bende ikisini kendım verdim burda okudukça kafam karıştı. Yükselecekmiş düşecekmiş die 🤣🤣

ikisini tüp bebek merkezinde aldılar 325 den sonra şey dedi 30 aralıkta gel keseye bakalım dedi 🤣

Bende ikisini kendım verdim burda okudukça kafam karıştı. Yükselecekmiş düşecekmiş die 🤣🤣

ikisini tüp bebek merkezinde aldılar 325 den sonra şey dedi 30 aralıkta gel keseye bakalım dedi 🤣
Demek ki sistem belli 300'ü aştı mi devam. Burada çok bilgi var. İnsan sürekli şüpheye düşüyor. Ben de acaba hamile miyim deyip duruyorum😅

Yaa çok sevindim senin adına Rabbim bize de bu değerleri görmeyi nasip etsin ♥️
5. Gün embriyo transferi 10. Günüm ilk beta değerim sizce nasıl ?
Ya çok sevindim senin adına Rabbim bize de bu değerleri görmeyi nasip etsin inşallah ♥️

Back
X