Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum acildeki doktor pozitif diyemeyiz dedi ben de yeniden ümitlenmek istemiyorum ama ilaçlarımı almaya devam edip etmeme konusunda kararsızım yanlış bir şey yapıp vicdan azabı çekmek istemiyorumBu transfer olayını bilmiyorum yani beklenen bir beta hcg değeri oluyor mu diye ama 16.8 değeri için gayet pozitif denilebilir. İçinizi ferah tutun inşallah yükselir.
Bilmiyorum acildeki doktor pozitif diyemeyiz dedi ben de yeniden ümitlenmek istemiyorum ama ilaçlarımı almaya devam edip etmeme konusunda kararsızım yanlış bir şey yapıp vicdan azabı çekmek istemiyorum
Canım benim de transferin 9. Günü 26 çıktı doktorumu aradım düşük dedi ialaçlarını kullan 2 gün sonra test ver dedi sende ilaçlarını kullan bence inşallah yükselişe geçer değerler bende sabırsızlıkla bekliyorum yarınBugün beta bu şekilde çıktı acildeki doktor pozitif diyemeyiz iki gün sonra tekrarlayın dedi artış gösterir mi bilmiyorum bu şekilde olan kimse var mı sonra artış gören kendi doktoruma ulaşamadım akşam öğrendiğim için dış gebelik ya da kimyasaldan korkuyorum![]()
Öyle yapacağım çok üzüldüm her şeyi kaldırmıştım tekrar şimdi internetten bakınca pozitif kabul edilir demişler ama çok düşük geldi öyle görünceİnşallah güzelce artar canım. Çok stresli bir dönem zaten bende 1 nisan transfer oldum.
Benim bildiğim 10 üzeri pozitif oluyor. Ama iki katı atıp artmaması önemli.
İlaçlarını emin olana kadar kullanmaya devam et.
İnşallah seninki de artar ama ben kendi adıma ümitsizim sadece vicdan azabı çekmemek için son uzatmaları oynuyorum ilaçları emin olana kadar bırakmamak içinCanım benim de transferin 9. Günü 26 çıktı doktorumu aradım düşük dedi ialaçlarını kullan 2 gün sonra test ver dedi sende ilaçlarını kullan bence inşallah yükselişe geçer değerler bende sabırsızlıkla bekliyorum yarın
Bende kendi adıma ümitsizim canım yani değer düşük bilmiyorum kafam allak bullak inşallah artarİnşallah seninki de artar ama ben kendi adıma ümitsizim sadece vicdan azabı çekmemek için son uzatmaları oynuyorum ilaçları emin olana kadar bırakmamak için![]()
Kendi hemşireme yazdım ona göre bugün hareket ederim artık bir daha kan verecek misin bugünBende kendi adıma ümitsizim canım yani değer düşük bilmiyorum kafam allak bullak inşallah artar
Evet canım vericem bu gün bakalım ne çıkacak belirti de yok hiç arada sırtım ağrıyor hepsi o büyük ihtimal kimyasal ama kimyasal da lekelenme felan oluyor bende oda yok çünkü bir kimyasal yaşadım normal yollaKendi hemşireme yazdım ona göre bugün hareket ederim artık bir daha kan verecek misin bugün
Hemşirem ilaçları kesebiliriz dedi yeniden test vermicem ben inşallah seninki yükselirEvet canım vericem bu gün bakalım ne çıkacak belirti de yok hiç arada sırtım ağrıyor hepsi o büyük ihtimal kimyasal ama kimyasal da lekelenme felan oluyor bende oda yok çünkü bir kimyasal yaşadım normal yolla
Daha vermişmiydin ki tekst neden bırak dediHemşirem ilaçları kesebiliriz dedi yeniden test vermicem ben inşallah seninki yükselir![]()
Benimkide artmaz canım olsun sıkma canını olur inşallah bozma moraliniHemşirem ilaçları kesebiliriz dedi yeniden test vermicem ben inşallah seninki yükselir![]()
Umutlandırmak istemem ama siz yine de bir test daha verip sonra biraksaniz ilaçları? Taze transfer miydi?Hemşirem ilaçları kesebiliriz dedi yeniden test vermicem ben inşallah seninki yükselir![]()
Bir kan testi daha verin bir şey kaybetmezsiniz. Olumsuz varsayalım kimyasal ya da dış gebelik konusu netleşirdi.Hemşirem ilaçları kesebiliriz dedi yeniden test vermicem ben inşallah seninki yükselir![]()
Düşük geldi sanırım ama sonra doktorum devam etmemi istemek için aradı beni şaşırdımDaha vermişmiydin ki tekst neden bırak dedi
Bugün beta bu şekilde çıktı acildeki doktor pozitif diyemeyiz iki gün sonra tekrarlayın dedi artış gösterir mi bilmiyorum bu şekilde olan kimse var mı sonra artış gören kendi doktoruma ulaşamadım akşam öğrendiğim için dış gebelik ya da kimyasaldan korkuyorum![]()
Doktorum devam et diye aradı hemşirem olumlu olumsuz bir şey dememişti ilaçları keserseniz adet olursunuz dediği için ben bırakıyorum anladım daha sonra Allahtan doktorun kendi asistanı aradı da devam edin 2 gün sonra tekrar test verin dediÖerhaba bende tüp bebek annesıyım benle bır transfer olan arkadasım 20 ile gebeliğini ögrendı ve şuan bebeği 3 yasında ilaçlarınızı domtor kontrolune kdar duzenlı kullanın
Yok değildi donmuş 5. Gün embriyosu 3AAUmutlandırmak istemem ama siz yine de bir test daha verip sonra biraksaniz ilaçları? Taze transfer miydi?
Test verdin mi acaba merak ettimBenimkide artmaz canım olsun sıkma canını olur inşallah bozma moralini