Transferin 10. Günü

Allah size sağlık sıhhat versin. Tekrar denersiniz bu sefer olur inşallah. Ümitsizliğe hiç düşmeden çabalarımıza devam edelim. Pes etmeyen illaki mutlu sona ulaşıyor. Bi sonraki sefere hayırlı pozitif haberler yazarsınız buraya inş :KK200:
İnşallah canımm ya rabbim herkese nasip etsin :KK200::KK15:

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Benim 2. Denemem Ve 2 embriyo transferi oldum. 10. Gün Değerim 66 geldi doktor düşük olduğunu söylüyor. Bilgisi olan var mı?
Merhaba bana 8 temmuzda 2 adet 3.gun embriyosu transfer edildi.Transferin 11.gunu beta 32 çıktı bende senin gibi telaslandim.13.gun 74
15.gun 210 17.gun 600 çıktı geçen hafta keseyi bugün kalp atımını gordum Allah'ın izniyle. 2 gun sonraki değer onemli.Ama sen kendini uzme

Merhaba bana 8 temmuzda 2 adet 3.gun embriyosu transfer edildi.Transferin 11.gunu beta 32 çıktı bende senin gibi telaslandim.13.gun 74
15.gun 210 17.gun 600 çıktı geçen hafta keseyi bugün kalp atımını gordum Allah'ın izniyle. 2 gun sonraki değer onemli.Ama sen kendini uzme
Ay insallah benimkide böyle güzel ilerler

Rabbimin izniyle herşey dilediğin gibi olacak hayırlısı ile sadece stressten uzak dur
Evet çok haklısın. İlk konulduğunda o kadar stresliydim ki çok ağladım sonucu öğrenene kadar ağladım. Tabii öyle olunca da sonuç negatifti. Bu sefer biraz daha rahatım rabbim isteyen herkese sağlıklı bir şekilde nasip etsin. Bu o kadar yorucu bir süreç ki çok zor gerçekten

Evet çok haklısın. İlk konulduğunda o kadar stresliydim ki çok ağladım sonucu öğrenene kadar ağladım. Tabii öyle olunca da sonuç negatifti. Bu sefer biraz daha rahatım rabbim isteyen herkese sağlıklı bir şekilde nasip etsin. Bu o kadar yorucu bir süreç ki çok zor gerçekten
Bu süreci tam 4 kere yaşadım çok iyi anliyorum

Gözünüz aydın olsun inşallah benim transferim de 18 temmuzda olmuştu. Keseyi karından ultrasonla mı gözüktü acaba ben henüz baktırmadım erken diye

Back
X