- 24 Aralık 2014
- 191
- 63
- 18
- 36
- Konu Sahibi yazkizim88
-
Insallah benimkide seninki gibidir tutmadiysa da yarin cikar testte artikBENİM AĞRILARIM DOĞURANA KADAR OLDU SÜREKLİ KARNIM AĞRIYORDU
canım panik yapma bugün kaçıncı günün? bence git kan testi ver kanda çıkar stres yok ama sakinn..doktorun yarın diye söylemiş ha bugün ha yarın hiç değilse kafan rahat olurInsallah benimkide seninki gibidir tutmadiysa da yarin cikar testte artik
Benim transferin 10.gunu aksami adet agrim basladi.Bugun transferimin 11.gunu gece adet sancisiyla uyandim test gunum yarin bugunde belimde agri var tutmadimi acaba diye dusunuyorum boyle bi dur yasayip pozitifi goren var mi ? Cok canim sıkıldı bu duruma
Amin Allah razi olsun moral oldun bana insallah tutunmuzstur bebislerBenim transferin 10.gunu aksami adet agrim basladi.
Sabahina bisey yoktu.ama ara ara belime agrilar giriyodu11.gunu aksami tekrar basladi adet agrim.12.gunu test gunumdu ve pozitif:))
Insallahhh tutmusturda onun agrisidir arkadasim..Allah yardimcin olsun...
Isteyim izin alip gidemem simdi hafta sonu vereyim artik hayirlisi olsn dua edin de pozitif olsncanım panik yapma bugün kaçıncı günün? bence git kan testi ver kanda çıkar stres yok ama sakinn..doktorun yarın diye söylemiş ha bugün ha yarın hiç değilse kafan rahat olur
Benimde ara ara belime agri giriyo surekli degil ama gece iste kasimlarimdaki agriya uyandim dedim tutmadi herhalde hayirlisiyla tutar insallahBenimde pazartesiydi test günüm acaip belim ağrıyordu halada ağrıyor dinlen çok hareket etme dinlendikçe azalan ağrıysa bence gebelik vardır.. ben testi yaptığımda umutsuzdum ama pozitif çıktı... ve şuan belim kopuyor adet olacakmış gibi..
Sonucun cikti mi canim?Bugun transferimin 11.gunu gece adet sancisiyla uyandim test gunum yarin bugunde belimde agri var tutmadimi acaba diye dusunuyorum boyle bi dur yasayip pozitifi goren var mi ? Cok canim sıkıldı bu duruma
Negatif canm bugun doktora gittim o haftaki en iyi embriyo seninkiydi neden tutmadi anlamak icin rahim icine bakmam lazm dedi rahme cizik atacakmis dondurulmusu denicez hayirlisiyla tutar insallahSonucun cikti mi canim?
Hayirlisi olsun canim uzulme.herseyin bi vakti zamani var.benimde ilk tup denemem tutmamisti.sonra doktorum benimde rahmime cizik atti.2.ve 3.denemelerde tuttu.Negatif canm bugun doktora gittim o haftaki en iyi embriyo seninkiydi neden tutmadi anlamak icin rahim icine bakmam lazm dedi rahme cizik atacakmis dondurulmusu denicez hayirlisiyla tutar insallah
Benm ilk denememdi simdi 2.olacak insallah dondurulmus tutar eskisehir acibademde yaptirdimHayirlisi olsun canim uzulme.herseyin bi vakti zamani var.benimde ilk tup denemem tutmamisti.sonra doktorum benimde rahmime cizik atti.2.ve 3.denemelerde tuttu.
Senin kacinci denemen?nerde yaptirdin tup bebegi?
Insallah tutar..Allah yardimcin olsun...Benm ilk denememdi simdi 2.olacak insallah dondurulmus tutar eskisehir acibademde yaptirdim
Amin sagolasn bisey sorucam benm rahmime de cizik atacakta ondan sonra transfer olacak ayni ay mo oluyo yoksa ilk adet cizik atip 2. Adette mi transfer oluyoInsallah tutar..Allah yardimcin olsun...
Benim ameliyat polip icindi.histereskopi ile yapildi.haberim yoktu cizik atilacagindan.polibler alinmis cizik atilmis bide rahmim kalp seklindeymis o görülmüs onu duzeltmis.ameliyat sonrasi geldi 3 ay bekliyelim dedi belki kendiliginden kalirsin dedi.ama sebebi belki hamile kalamamamin nedeni rahmimin kalp seklinde olmasini tahmin etti.o 3 ayin ustune ben 2ay gec gittim.yani 5 ay bekledim.Amin sagolasn bisey sorucam benm rahmime de cizik atacakta ondan sonra transfer olacak ayni ay mo oluyo yoksa ilk adet cizik atip 2. Adette mi transfer oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?