Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy maşallahhArkadaşlar bu gün kan verdim değerim 681 ikiz olma ihtimali nedir çift emriyo![]()
İkizdir büyük ihtimal benimde 11. Gün verdiğimde 583 dü ikizdi ama sonra düşük olmuştu ikiz olduklarını öğrenmiştim sizinki benimkinden yüksekte sağlıkla ilerlesinler inşallahArkadaşlar bu gün kan verdim değerim 681 ikiz olma ihtimali nedir çift emriyo![]()
Amin canım inşallahAyyy maşallahhsağlıkla sımsıkı tutunsun sana
inşallah ikizlerdiirrr
![]()
Kusura bakmayın neden oldu acabaİkizdir büyük ihtimal benimde 11. Gün verdiğimde 583 dü ikizdi ama sonra düşük olmuştu ikiz olduklarını öğrenmiştim sizinki benimkinden yüksekte sağlıkla ilerlesinler inşallah![]()
Hiç idrar testi yapmış mıydınız? Belirtileriniz var mıydı hayırlı olsun Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinArkadaşlar bu gün kan verdim değerim 681 ikiz olma ihtimali nedir çift emriyo![]()
Dondurulmuş transfer olduğundan Evet 5.günden itibaren test yapmaya başladım belirtiler olarakta lekelenmelerim oldu bi ara adet olduğumu düşündü o kadar karnım ağrıdıki 5 gün boyunca ara ara günde bir kere oldu gerçi hala oluyor fakat içim daha rahatHiç idrar testi yapmış mıydınız? Belirtileriniz var mıydı hayırlı olsun Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin![]()
Adana Acıbadem’de yaptırdım eşimde bir sorun yoktı benim tüplerimin ikisi birde girişlerden kapalıydı doktorlar açılamıcağını söyledi ameliyat olursamda yüzde beş ihtimal vermişti canımnerde yaptırdınız acaba süreciniz nasıl devam etti.sakıncası yoksa herhangi bir sorun var mıydı sizde ya da eşinizde
Lekelenmeleriniz kırmızı mıydıDondurulmuş transfer olduğundan Evet 5.günden itibaren test yapmaya başladım belirtiler olarakta lekelenmelerim oldu bi ara adet olduğumu düşündü o kadar karnım ağrıdıki 5 gün boyunca ara ara günde bir kere oldu gerçi hala oluyor fakat içim daha rahat
Hayır açık pembeydi ağrılarımdan dolayı adet olduğumu düşündüm hatta iç çamaşırıma geçiyordu bazen kırımız bir renge dönmediği sürece sıkıntı olmadığımı söyledi doktorum canımLekelenmeleriniz kırmızı mıydı
Ya tutsunda sağlıklı olsun tek çift olduğu hiç önemli değil12 gün kan testimde beta 1.106 çıkmıştı çift transfer ama tek tutmuş betadan net anlaşılmıyor ikiz olup olmadığı ama dilerim gönlündekidir sağlıkla al kucağına inşallah![]()
![]()
Kanamam açıldı kese aşağı kaydı ve kese şekli bozulmuştu 6 gün hastanede gözetim altında kaldım ve Beta düşünce kürtaj oldum. Hayırlısı buymuş demekki seninkiler sağlıkla ilerlesinler inşallahKusura bakmayın neden oldu acaba
Çok geçmiş olsunKanamam açıldı kese aşağı kaydı ve kese şekli bozulmuştu 6 gün hastanede gözetim altında kaldım ve Beta düşünce kürtaj oldum. Hayırlısı buymuş demekki seninkiler sağlıkla ilerlesinler inşallah![]()
Merhaba sorum olacaktı 2 gün sonra tekrardan kan verdim 1525 çıktı sizce nasıl yükselmesi sanki ikiz olma ihtimali biraz var gibi12 gün kan testimde beta 1.106 çıkmıştı çift transfer ama tek tutmuş betadan net anlaşılmıyor ikiz olup olmadığı ama dilerim gönlündekidir sağlıkla al kucağına inşallah![]()
![]()
2,2 katına yukselmıs normal artmıs. ıkız ya da ucuzlugu betayla pek alakalı degıl:) az artıp ıkız olanı da okuduk burda 3 e 4 e katlayıp tek bebıs olanı da :)saglıkla gelsın ınsallah cok guzel olur ıkız ben de hep dua ederdım :) nasip rabbbım gonlunde olanı hayırlı etsın :)Merhaba sorum olacaktı 2 gün sonra tekrardan kan verdim 1525 çıktı sizce nasıl yükselmesi sanki ikiz olma ihtimali biraz var gibi![]()
Artış güzel ikiz olabilir yada güçlü tek bir embriyoda kese görmeden bilemeyiz hayırlısı olsun canım iki günde bir artısı iki kat olmayipta ikiz olanda gördüm burda bişey diyemiyorumMerhaba sorum olacaktı 2 gün sonra tekrardan kan verdim 1525 çıktı sizce nasıl yükselmesi sanki ikiz olma ihtimali biraz var gibi![]()